Начало ПРАЗНИЦИ КОЛЕДА и НОВА ГОДИНА - коледни картинки, коледни картички, новогодишни картички, картинки, аватари (над 1500) Анимирани КОЛЕДНИ и НОВОГОДИШНИ картички с фолклорни елементи. Картички за ценители и естети. Бъдник!

КАРТИНКИ


КОЛЕДА и НОВА ГОДИНА - коледни картинки, коледни картички, новогодишни картички, картинки, аватари (над 1500)
Анимирани КОЛЕДНИ и НОВОГОДИШНИ картички с фолклорни елементи. Картички за ценители и естети. Бъдник! Е-мейл

СУРВА, ВЕСЕЛА ГОДИНА!

В тази страничка с анимирани картички за Коледа и Нова година ще намерите анимации с елементи от българския фолклор. Ако сте от хората, предпочитащи да поздравят с "ВЕСЕЛА КОЛЕДА", а не с "MERRY CHRISTMAS", то това са Вашите картички. Можем да бъдем модерни и отворени към света без да загубваме вековните си български традиции, култура, национална идентичност. Те са истинското ни богатство и повод за гордост! Активирай с помощта на бутона вдясно пуйката, а после можеш да кликнеш на нея и изчакай реакцията й! А след играта с нея отново я деактивирай (може и с клавиша «F5»), за да можеш да продължиш с избора на желаната картинка за празника.


В началото
Коледни подаръци, интересни подаръци за Коледа и Нова година  ВИЖ ТУК Поръчваш, носят ти ги у дома, плащаш чак когато получиш:)

 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?
 

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.