Начало ПРАЗНИЦИ КОЛЕДА и НОВА ГОДИНА - коледни картинки, коледни картички, новогодишни картички, картинки, аватари (над 1500) Коледни картички, картинки и аватари с деца и бебета - анимирани. Задръж завинаги детето в себе си !

КАРТИНКИ


КОЛЕДА и НОВА ГОДИНА - коледни картинки, коледни картички, новогодишни картички, картинки, аватари (над 1500)
Коледни картички, картинки и аватари с деца и бебета - анимирани. Задръж завинаги детето в себе си ! Е-мейл
Коледа - светъл празник! А кой се радва на празниците повече от децата...? Ако сте позагубили детето в себе си върнете го с тези мили анимирани картинки Изплезете се ей така на приятелите си, не се срамувайте да покажете детето и детското! То носи само настроение, усмивка и вечна младост, независимо от броя на навъртяните годинки живот

В началото Коледни подаръци, интересни подаръци за Коледа и Нова година  ВИЖ ТУК Поръчваш, носят ти ги у дома, плащаш чак когато получиш:) 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?
 

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.