Начало ПРАЗНИЦИ КОЛЕДА и НОВА ГОДИНА - коледни картинки, коледни картички, новогодишни картички, картинки, аватари (над 1500) КОЛЕДНИ и НОВОГОДИШНИ картички, картинки - анимирани. Нестандартни, за хора с по-особен вкус.

КАРТИНКИ


КОЛЕДА и НОВА ГОДИНА - коледни картинки, коледни картички, новогодишни картички, картинки, аватари (над 1500)
КОЛЕДНИ и НОВОГОДИШНИ картички, картинки - анимирани. Нестандартни, за хора с по-особен вкус. Е-мейл
Тези коледни и новогодишни картички са за хора с по-нестандартен вкус, на които са омръзнали или безразлични Дядо Коледа, Снежанка и звънчета. Аз - Пепи (собственик на animacii.net) ги създадох специално за вас и не ме е срам да си го призная :) Нека има за всички!
Надявам се да ме извинят хората, на които не допадат подобни шеги и да погледнат на тази страничка с усмивка :)  В галерията има много други коледни картинки и скоро ще бъдат добавени нови.

В началото
Коледни подаръци, интересни подаръци за Коледа и Нова година  ВИЖ ТУК Поръчваш, носят ти ги у дома, плащаш чак когато получиш:)

 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?
 

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.