Начало ПРАЗНИЦИ Св. Валентин Свети Валентин, ЧЕРЕН ВАЛЕНТИН. Анимирани картинки, картички - "Валентин и БОЛКАТА".

КАРТИНКИ

prodava-se


Св. Валентин
Свети Валентин, ЧЕРЕН ВАЛЕНТИН. Анимирани картинки, картички - "Валентин и БОЛКАТА". Е-мейл
Свети Валентин - празник на любовта, ТЯ - святата и чистата, символа и веруюто в живота, ТЯ - заради която си струва глътката въздух, която превръща мига във вечност!
А има ли я всеки, честни ли са червените рози, пърхащи купидончета и сърчица, които подаряваме, получаваме или някак по задължение, за да не сме различни от другите показваме и имитираме безоблачно щастие.
Ако и ти си от тези, които Валентин погуби, душата боли, или по-лошото, болката премина, но остана ПУСТИНЯ, ето тук е твоето място. Покажи реалността, изпрати истинската картичка, сложи истинския черен аватар. Не, не се самосъжалявай, бори се за нея - ЛЮБОВТА, ако си я загубил/а. Пази жива и капчицата останала надежда. Почети Зарезан - лечителя. Отпий глътка макар и самотно вино, и продължавай да живееш с пълна сила, върни изгубеното щастие при себе си и някой, на когото също вероятно не е леко.
А аз ще се постарая до навечерието на Валентин да добавям ново и ново. БОЛКАТА ще рисува БОЛКАТА. Ще сипва сол в живи рани, но не само си струва, задлъжително е. Една е истината, имаме смелостта да я погледнем в очите.

В началото
Подаръци за Свети Валентин, любовни подаръци от любов и за любов ВИЖ ТУК! Поръчваш, носят ти ги у дома, плащаш чак когато получиш!


 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?