Начало ПРАЗНИЦИ ПЕТРОВДЕН Блестящи ПЕТРОВДЕН, за Свети Петър и Павел черна кокошка, ПЕТРОВСКО пиле - БЛЕСТЯЩИ и АНИМИРАНИ!

КАРТИНКИ


Блестящи
ПЕТРОВДЕН, за Свети Петър и Павел черна кокошка, ПЕТРОВСКО пиле - БЛЕСТЯЩИ и АНИМИРАНИ! Е-мейл
Петровден се празнува на 29 юни. За Свети Петър и Павел и именният ден, според народните вярвания се готви Петровско пиле, задължително се е колела черна кокошка. Кокошката ще пощадим, хуманни сме, нищо че е точно черна кокошка. Изпрати я като поздрав за Петровден!

В началото
Интересни подаръци за Петровден и имен ден ВИЖ ТУК Поръчваш, носи ти ги куриер, плащаш чак, когато получиш!

 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?
 

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.