Начало ПРАЗНИЦИ ВТОРИ ФЕВРУАРИ

КАРТИНКИ

prodava-se


ВТОРИ ФЕВРУАРИ
ВТОРИ ФЕВРУАРИ - анимирани картинки и картички. Пиперливи закачки за мъже:) Е-мейл
Втори февруари е чисто български мъжки празник, който винаги е носил както много емоция, така и безкрайни закачки. От една страна това е Петльовден, изпълняват се обреди за момчетата, коли се петел, прави се кръстен знак с кръвта му на челата им. От друга страна този ден винаги е бил повод за пиперливи закачки по повод мъжествеността на българина
Както и да го празнувате, весел да ви е момчета! И макар жена да създава закачките за Вас, вярвам напълно в мъжествеността и силата на българина. Да си мъж не е само сексуална ориентация, а духовна сила, интелект, носене на отговорност. Всичко това го притежавате.
Вие добре знаете защо носите панталони Но и с поли да сте, пак ще сте истински мъже!!!

В началото
 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement