prodava-se

Етикет: животни
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
Бягството на маймуните
Игра, аналогична на така познатите и обичани „Кристали”, и то в класическия им вид, но с доста по свежа визия – маймунки и природа. Размествайте с мишката закачливите маймунки така, че да се събират хоризонтално или вертикално по 3 или повече, те се унишожават и получавате точки. Колкото повече на брой се съберат в реда, толкова е и по-добър резултата за вас. Всяко ниво има ограничение във времето, ноо логично е, маймунките са пъргави същества. Успех в маймунджулъците!
1336
Постижение:
56050
Жабчето Фроги
Това е една история за жабчето Фроги, което се е загубило и ти можеш да му помогнеш да премине всички препятствия, за да се върне у дома. Ако някое от хвърчащите насекоми е в обсега на жабешкия език, очертан с прекъсната линия, ти можеш да го хванеш, кликайки с левия бутон на мишката върху насекомото, за което получаваш точки. Жабчето може да скача от островче на островче като му посочваш целта.
1625
Постижение:
 
Няма записан резултат
Пъзел „МАГАРЕ”
Инато магаренце си, нали? Сигурно така твърдиш?
Опитай тогава да подредиш себе си в този пъзел. От горната част на играта избери размер на елементите и СТАРТ!
Ха сега да ти видим инатлъка!
1619
Постижение:
9387
 

Страница 1 от 109
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.