prodava-se

Най-новите игри
Игра
Брояч
Постижение
Легенда
ТИКВА С ЧАДЪР
Движи с клавишите тиквата и събирай подаръците, които падат с парашути. Избягвай среща със самолети! Ако това се случи, играта свършва и остава да запишеш резултата си за класирането.
1767
Постижение:
1100
ЗВЕЗДНА КОТКА
Игра с много бойна котка! Движи я със стрелките, стреляй с клавишите “Z”, “X” и “C”, събирай пари и бонуси! Целта е ясна! Котката трябва да побеждава враговете, а ти да издържиш максимално дълго, след което да запишеш най-добър резултат.
2005
Постижение:
1895620
ИГРА ЗА ЕВРОПА
Приятна игра, която ни разкрива забележителностите и исторически ценности на Европа. Трябва да откриваш еднакви карти по двойки и разлики в двойки картини. Играй в темпо, защото времето е ограничено! След изтичането му всичко се затваря и ще трябва да запишеш резултата си.
2100
Постижение:
16150
ПФ-У-У-У! ГЪЛЪБИ!
Гълъбите са прекрасни създания - символ на мира, обич, добра новина! Дали обаче за всеки е така?! Красивите птици пречат на полета и самолетите. Затова движи с мишката самолета, събирай различните цветни бонуси, които могат да са от точки до ракета за използване срещу летящите твари. Внимавай, не се блъскай в птиците! Изпробвай уменията си и докъдето... След това запиши резултата си за класирането.
1831
Постижение:
28562
СЛОТ МАШИНА – ЗАЕК
Класическа слот машина със зайци, шапки, карти… Бутони: [Bet One] – с него избираш броя на монетите за игра - от една до три; [Bet Max] – игра с максималния брой от 3 монети; [Spin] – завъртане на машината; бутони [-] и [+] – избираш стойност на монетата - $1, $2, $5, $10 и $20. Когато решиш, че имаш достатъчно събрани пари, впиши резултата си с бутона [Cash Out]. Последното обаче не може да стане, преди постигнат определен процент успеваемост и брой залози.
2276
Постижение:
19660
ДАВАЙ, ЗАЙЧЕ!
Великденският заек е пред красиво и трудно пътешествие! Той скача чрез интервала, движи се със стрелките. Целта е да събира яйца и да достигне финала на нивото, където го чака пълна великденска кошница! И така..., ниво след ниво! Внимавай! Падне ли заека и играта свършва! Но може би си отличен пътешественик и ще продължиш твърде далеч, за да запишеш най-добрия резултат!
2421
Постижение:
151200
СЪРВАЙВЪР В ПУСТИНЯТА
Забавна, но и доста трудна игра! Движи с клавишите боеца, като стреляш с интервала. Целта е да не допускаш вражески бомби да удрят територията ти, а същевременно да събираш и падащите бонуси, които ти носят пари. След всяко ниво можеш да си купиш боеприпаси. Играй, докъдето успееш! На финала ще запишеш това, което ти е останало като сума. Дано все пак нещо ти остане ;)
1723
Постижение:
2622
ЯРОСТ НА ЛЕТИЩЕТО
Време за път и ваканция! Всеки бърза за летището и своя полет! Твоята цел е да влезеш в ролята на персонала и обслужиш бързо всички пътници. Когато някой се появи, кликни с мишката върху него и го остави там, където желае. Понякога може да бъдат обслужени едновременно няколко туристи; друг път се налага изчакване. Реагирай спрямо ситуацията! Играта е с доста нива, дано ги изиграеш всичките! Когато завършиш, кликни на „Submit” и запиши резултата си.
1835
Постижение:
75320
КАКТУС-ЛОВЕЦ
Кактусът е в ролята на ловец! С клик на мишката изстрелвай патрон. Целта е да улучиш някоя живинка. Нивото свършва, когато простреляш всичко възможно. Играта е много дълга, но резултата си може да запишеш след всяко ниво, като кликнеш на бутона „SUBMIT”.
2043
Постижение:
10490
ЖАБЕШКА АВАНТЮРА
Изплозвай стрелките за движение на жабчето, за да събира монети, а клик с мишката да яде буболечки по пътя й.
1588
Постижение:
 
Няма записан резултат
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители