prodava-se

Популярни игри
Игра
Брояч
Постижение
Легенда
ДЖУРАСИК ПАРК
Динозаврите са полудели, преследват те и искат да те изядат. Опитай да се спасиш и оцелееш със стрелба и бягство. Играе се със стрелките и интервала (шпация). Стреляй по бонусите, които са в падащите парашути - неоценими помощници са. Когато стане много напечено, използвай шпацията - ще се изсипе дъжд от камъни и ще ти помогне за момента да отървеш кожата. Късмет! Ти трябва да излезеш победителя в тази праисторическа битка!
6728
Постижение:
 
Няма записан резултат
ОТКРИЙ ЧИСЛАТА В ЖЕНА С ЦВЕТЯ
Открий показаните числа в картинката с красиво момиче. Търси ги навсякъде, както по дамата, така и наоколо. Ако се забавиш, помогни си с клик на текста „Hint”. Когато играта се затвори, кликни на „SUBMIT SCORE”, за да впишеш резултата си в класирането.
6551
Постижение:
34780
ГАЛАКТИЧЕСКИ СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ 2
Една от многобройните версии на игри със скъпоценни камъни. Правилото е ясно - с помощта на мишката размествай скъпоценните камъни така, че хоризонтално или вертикално да събереш един до друг поне 3 еднакви, за да се унищожат. Целта на всяко ниво е да се освободят всички места, където е имало камък. Тогава нивото е завършено и можеш да преминеш към следващото. Срещат се и доста бонуси - възползвай се! Ако се затрудниш, кликни на бутона «Hint» за подсказване. Резултата си можеш да запишеш след всяко завършено ниво, като кликнеш на бутона «Submit Score».
5348
Постижение:
154350
СЛАДКИ ЖИВОТНИ – СКРИТИ ОБЕКТИ
Намери скритите животни, които виждаш в долната част на картината. Не кликай без да си сигурен в обекта - това отнема точки! Когато откриеш всички показани животни, ще преминеш в следващото ниво. И така - до края на играта, след което запиши резултата си за класирането.
4693
Постижение:
8897
ЩАСТЛИВАТА МАЙМУНКА
Красива и весела игра с маймунка. Маймунката е разплакана и нещастна. От теб се иска да изпълняваш различни нейни желания, картинките ще ти покажат какви. Колкото по-бързо се справяш, толкова повече точки ще получаваш, а също и чаровната усмивка на маймунката. Ако се забавиш на дадено ниво, точките ти с всяка секунда ще намаляват. Използвай мишката, за да кликаш на различните обекти в правилната последователност, за да разрешиш дадена ситуация или задачка.
4685
Постижение:
1307
ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА x3
Пъзел игра, при която кликаш и разменяш великденските яйца така, че да събираш по три и повече еднакви хоризонтално или вертикално, за да се унищожат и да ти донесат точки. Ако успееш да унищожиш в ред или колона повече от 3 яйца наведнъж, ще получиш и бонус. Бонусът си има определен цвят и можеш да го ползваш при унищожаване на яйца с точно същия цвят. Играй бързо, защото времето е ограничено! След финала запиши най-добър резултат за класирането! Пожелавам ти го от сърце!
3898
Постижение:
50400
СКРИТИ ПРЕДМЕТИ
Игра с няколко нива, чиято идея е да откриеш показаните предмети в хаоса на стаята. Намериш ли предмет, кликни на него. Допълнителен бонус ти дават и скрити монети; кликай, когато ги откриеш. Резултата си можеш да запишеш, след като завършиш и последното ниво на играта.
3875
Постижение:
5393
МАДЖОНГ ЧЕРНО И БЯЛО
Играе се както всеки Маджонг. Клика се на еднакви плочки и те се унищожават; целта е за максимално кратко време да се изчисти полето от всички плочки. Тук обаче има една особеност. Трябва да кликаш върху плочки с еднакви картинки, но едната да е черна, а другата бяла. Последното затруднява, но играта става още по-интересна. Ако искаш подсказка, кликни на бутона HINT, но това ще ти отнеме точки. Късмет, а след финала впиши резултата си.
3478
Постижение:
31645
КАМЕНТАЗИЯ
Интересна и динамична пъзел игра. За начало трябва с влачене на мишката да вървиш по редица еднакви камъни и те се унищожават. По-нататък преди всяко ниво ще видиш инструкциите на магьосника. Следвай ги и опитай да преминеш напред. Късмет!
3472
Постижение:
359459
НЕФРИТИТЕ НА ДИВАКА
Позната игра с разместване на камъни, но общото е само до тук. Да, разместват се с мишката така, че да се събират по 3 или повече еднакви един до друг, за да се унищожат. Останалото е – непознати бонуси, атрактивен дизайн и озвучаване, ограничено време за игра. Защо да обяснявам, опитай?! СЪВЕТ! За да впишеш резултата си за класацията, избери Cancel при поканата за регистрация/логин в MochiGames. В края на играта твоето постижение ще бъде автоматично записано в нашата класация след малко изчакване!
3405
Постижение:
646550
Елитен рицар
Влез в ролята на смел рицар. Отбранявай замъка и територията си от 50 вражески нашествия на орки, страшилища и други терористи; дръж ги далеч от барикадите или се бий в пряк бой с тях, ако вече са нахлули вътре в замъка. Изграждай и подсилвай укрепленията си, за да подсигуриш защитата си. Оборудвай се с нови снаряжения, здрави брони и щитове. Унищожавайки противника, събирай богатството, изпуснато от него - ще ти трябва за да си купиш от магазина (SHOP) по-добри оръжия и да продлължиш напред. Така ще получаваш възможности да усъвършенстваш бойните си умения за по-решителни битки с врага. Не се бий сам - можеш да спечелиш войни на своя страна за по-добрата защита на замъка. Играе се с клавиатурата (W, A, S, D, стрелките - движение; Q - обсег / E - меле; F - ремонт на барикада; G - прегрупиране на силите; Esc / Space - пауза) и мишката (ляв бутон за атака и нанасяне на удар).
3317
Постижение:
3358
ПРЕДМЕТИ ОТ ИЗГУБЕНОТО ЦАРСТВО
Красива и интересна игра с откриване на предмети. В лявата част виждаш различни обекти, които трябва с клик на мишката да посочваш на картината. Забавното е, че когато посочиш един обект, то на неговата позиция се появява друг предмет за търсене. Ако се затрудниш, кликни на бутона „HUNT”, неоткритите предмети в кръгчетата ще започнат да премигват, трябва да кликнеш и посочиш кое точно търсиш, след което играта ще ти подскаже позицията му. И така, докато вляво местата на търсените предмети останат празни, след което е време да запишеш резултата си.
3242
Постижение:
15175
КОЛЕДНИ ИГРАЧКИ
Разменяй с мишката коледните играчки така, че да се събират по три и повече - хоризонтално или вертникално. Те ще изчезват, носейки ти точки. Ако успяваш да унищожаваш по повече от три наведнъж, то ще имаш и бонусни фигури, които да ползваш за взривяване на по-големи пространства с фигури. Бързай! Играта е за време! Когато приключиш, впиши резултата си.
3121
Постижение:
48700
СОЛИТАРЕ ПАСИАНС
Игра, при която се отварят двойки карти с еднаква сила, без значение цвета им. Например: двойка осмици, двойка четворки и т.н. Трябва да се изчисти изцяло основното поле, както и картите, които са в колодата, обърнатите надолу. Последните можеш да ползваш, кликайки върху тях. Когато елиминираш всички възможни карти, се появяват звезди и играта се затваря. Вече можеш да впишеш резултата си за класацията!
3000
Постижение:
1215
БРИК-БРЕЙК АРКАНОИД
Избери ниво на трудност и стартирай сравнително сложен арканоид. Движи платформата, стреляй с топчето и разбивай цветните плочки. Събирай бонусите, но внимавай и с опасните падащи фигури. Имаш пред себе си цели 30 нива, които да задоволят потребностите ти, дори и да си от най-запалените арканоид-играчи!
2993
Постижение:
126675
ПАСИАНС „ОСМОЗА“
Един пасианс, който не блести с визия, но е доста различен от познатите ни. Когато се отвори играта виждаме четири реда, като само на най-горния има поставена карта. На долните 3 реда трябва да започнем със същия номер карта, но от другите бои. Т.е., ако отгоре видим 10 пика, то надолу редовете трябва да започнат с 10 купа, каро или спатия. Най-горният ред е водещ. След като ни е отворена 10 пика, върху нея можем да слагаме произволни карти от пиките. Такива, които виждаме вляво от редовете или ако няма си отваряме карти от обърнатата надолу колода. Ако на по-долния ред сме сложили вече 10 купа, то там също можем да редим всякакви карти от боята купа, но само ако тази карта вече я има при пиките. Т.е., дори и да сме отворили примерно 2 купа, ако я има в реда с пиките 2 пика, то можем да поставим 2 купа при купите; ако не - не се получава. Във всеки по-долен ред по същия начин можем да поставим карта от боята му, но само ако същата карта я има в реда над него. И така, докато всички карти се подредят в тези четири хоризонтални реда, след което следва да запишем резултата си.
2982
Постижение:
27030
СТРАШНИ ХЕЛОУИНСКИ БЛОКЧЕТА
Размествай блокчетата така, че да се събират по 3 и повече еднакви хоризонтално или вертикално, за са се унищожат. За целта използвай правилно празното поле. Играта е с ограничено време; ако не постигнеш достатъчно точки в нивото, ще се наложи да го повториш. Резултата си можеш да запишеш, когато видиш последното ниво.
2942
Постижение:
107870
КОЛЕДНА БОНУС ИГРА
Симпатична и лесна игра с коледни фигурки. Зачерквай с мишката еднаквите, така че за ограниченото време да събереш най-добър резултат. Късмет!
2854
Постижение:
1115840
ПАСИАНС ЧЕРНА ДУПКА
Целта на пасианса е да премахнеш всички карти от игровото поле, като ги подредиш горе в средата, върху картата, под която пише “Black Hole”. Кликни на карта от игровото поле и отново с клик я постави. Върху тази основна позиция за редене на картите можеш да поставяш карта, с едно по-голяма или по-малка от предната. Примери: върху Асо можеш да поставиш Двойка или Поп, върху Десятка се слага Девятка или Осмица, боята е без значение. Върху празните позиции, на които пише “Temp” можеш да поставиш винаги карта, която ти пречи, за да достигнеш до по-долната. Карта от “Temp” може да бъде взета по всяко време и поставена на основното място за редене - “Black Hole”. Играй бързо, времето е ограничено. След завършване запиши резултата си.
2847
Постижение:
24480
КЪЩАТА НА ДУХОВЕТЕ
Забавна игра за Хелоуин, при която целта е да отстрелваш духове, демони, страшилища. Избягвай дечицата и котето - стрелбата по тях ти отнема точки. А стрелбата по паяците ти увеличава времето за игра! Не забравяй и да презареждаш патрони, ще ги видиш в горната дясна част на игровата платформа. Е, остава да ти пожелая много късмет в хелоуинското приключение!
2835
Постижение:
251000
Magic Towers Solitaire - пасианс

Целта на играта е да се подредят всички карти, които са наредени в горната част долу, върху купчинката.
Може да се клика върху по-голяма или по-малка карта с единица, без значение дали е спатия, каро, пика или купа.
Ако при наредените в горната част карти в момента няма подходяща, се ползват помощните отдолу.
При положение че горната част се изпразни, се преминава на следващо ниво.

2821
Постижение:
1238700
СКАЧАЩ КОЛЕДЕН ЗВЪН
Целта на играта е да движиш със стрелките платформата, така че скачащият Дядо Коледа да удря и събира снежинки, подаръци и всякакви коледни символи. Внимавай! Дядо Коледа не бива да пада на земята, защото това отнема от жизнените сили. Когато последните свършат, играта се затваря и следва да запишеш резултата си.
2813
Постижение:
28315
ЛЮБОВНИТЕ СТРЕЛИ НА КУПИДОНА
Движи купидона с мишката, така че стрелите му да попадат в повече червени сърца. Избягвай черните, те носят отрицателни точки. Когато времето свърши и играта се затвори, запиши резултата си.
2777
Постижение:
5000
С ХОДА НА КОНЯ
Стартирай играта и кликни на място в шахматната дъска, където желаеш да поставиш фигурата си. Движи коня Г-образно, както е прието в шаха. На дадено поле можеш да стъпиш само веднъж. Целта е с хода на коня да обходиш цялата шахматна дъска. Когато завършиш или видиш, че нямаш повече ходове, кликни на «Finish» и запиши резултата си.
2768
Постижение:
6360
РАКЕТА 2020
Кликни и изстреляй ракетата! Движи я все нагоре, така че да събираш всички възможни бонуси. Внимавай, когато видиш удивителен знак, това е предупреждение, че предстои опасност. Има ги разни - сблъсък в релефа, падащи камъни… Опитай да достигнеш много високо, а когато все пак се озовеш на Земята, запиши резултата си за класирането.
2767
Постижение:
422370
ОТКРИЙ ЧИСЛАТА И СИМВОЛИТЕ
Игра, в която трябва да откриеш в поредица нива числа и символи. Действай в темпо за добър резултат. Ако се затрудняваш, ползвай бутона за подсказка.
2752
Постижение:
8885
ЖИВОТНИ НА АНГЛИЙСКИ
Провери владеенето си на английски език в областта на фауната. След стартирането на играта, под всяко животно се появяват изписани думи на английски. Кликай на тази, която мислиш, че изписва правилно показаното животно. Нямаш право на много грешки, така че внимавай! За финал впиши резултата си.
2743
Постижение:
8790
ПИРАНЯ-АТАКА
Действието се развива на морското дъно. Целта на играта е да отгледаш колкото може повече и по-едри риби. В началото с клик на мишката пускай храна, за да растат рибките. Когато се хранят, те дават монети. Събирай ги - със събраните пари можеш да си купиш още рибки, риба-таралеж, октопод, костенурка, която помага в събиране на монетите и много важната риба-меч. Рибата-меч прогонва пираните, които ще започнат да прииждат и да нападат рибките ти. Купуването става като кликнеш горе на желаното животно и съответно се съобразиш с парите, които в момента имаш. Играй така, докъдето издържиш, след което запиши резултата си за класирането.
2706
Постижение:
223815
ЗАСТРЕЛЯЙ ПАТИЦАТА
Приятна игра със стрелба в природата. Стреляй с мишката по патиците и то точно! Грешен изстрел отнема от точките ти! Не изпускай и животните, които се появяват в далечината. Те носят повече точки. Играта е сравнително кратка; когато се затвори, запиши резултата си.
2686
Постижение:
11115
ВАЛЕНТИНСКО СВЪРЗВАНЕ
Кликни с мишката и задръж, влачейки я, опитай да свържеш възможно най-много еднакви сърца, писма, подаръци и целувки. Според сръчността ти ще продължи и играта. Когато полето се запълни, всичко приключва и е време за запис на резултата!
2676
Постижение:
14241
БАЛОНИ
В тази игра трябва да движиш мишката по едноцветни балони така, че за краткото време да събереш най-голям сбор. Кликни и задръж; можеш да движиш във всички посоки по едноцветни балони, без значение стойността им. Не може да се връщаш и повтаряш. За справка виж и показаното в началото на играта. Когато завършиш, впиши резултата си.
2671
Постижение:
884800
БЯГСТВО КЪМ НЕБЕТО
За да започнеш играта, кликни и стреляй по произволен герой. Ето, че вече стартираш! По същият начин стреляй по всички летящи същества, отправили се към небето. След като започнат да се разпадат от тях изпадат различни части на тялото или други елементи. Опитай да стреляш и по очите, кости, балони ... Те носят много допълнителни точки. Идва момент, когато играта сама се затваря. Тогава кликни на бутона долу в ляво „SUBMIT SCORE” и запиши резултата си. Внимавай без да искаш по време на игра да не кликнеш на този бутон „SUBMIT SCORE”, защото на финала може и да не ти се отвори отново!!!
2629
Постижение:
7488220
БАЛОНТАСТИЧНО
Игра с цветни летящи балони, създаващи много позитивно настроение. Кликай на поне 3 еднакви, те се унищожават и носят точки. Много от балоните носят различни бонуси; ползвай ги, за да улесниш играта си и натрупаш по-добър резултат. И все пак - има си и край! Когато играта се затвори, ти остава да запишеш резултата за класирането.
2589
Постижение:
56390
ЛУДО СЪСТЕЗАНИЕ
Рали със събиране на монети и няколко нива с кръгове. Движи колата със стрелките, като се стараеш това да става бързо, но да събереш и много пари. Резултата може да запишеш след последното ниво.
2586
Постижение:
32488
ЦВЕТЕН ПЪЗЕЛ
Разменяй хоризонтално, вертикално и по диагонал цветята така, че да се събират по четири еднакви, за да се унищожават. За всяко ниво виждаш точките, които трябва да събереш, за да го преминеш. Имаш определен брой кликания за размяна. За да ги увеличаваш, трябва да вкарваш в четири еднакви цветя такива, които имат пламъче в средата. Опитай да изиграеш най-много нива! Запиши резултата за класацията. А той е точно броя на изиграните нива, не точки.
2570
Постижение:
24
НАМЕРИ СИЛИ В ПЛИТЧИНАТА
Игра – интересно приключение. За начало избери ниво на трудност – „NORMAL”, „HARD” или „MASTER”. В самото начало виждаш, колко долара трябва да спечелиш, за да преминеш даденото ниво. Ето и целта. Ти си на кораб, в ръцете си държиш кука. С клик на мишката трябва да я спуснеш в желаната посока и да уловиш злато, риба, други скъпоценни предмети. Някои обекти съвсем не са за ловене. Например виолетовите акули, когато са активни. Те причиняват и друга беда. Ако не бързаш, успяват да изядат улова ти, за да не можеш да събереш доларите. Опасни са също водолазите - те също събират скъпоценностите ти. Но тях можеш лесно да разгониш, като ги докоснеш с куката. Бисерните миди пък дават перла, която носи голям брой долари. Когато преминеш дадено ниво, се появява русалка. При нея има предмети - всеки с определена цена. Ако имаш достатъчна сума, кликни и събери предметите, ще ти помогнат при следващото ниво. След това продължи към съответното ново ниво. И така до момента, в който не успееш да събереш нужните за ниво долари. Тогава играта свършва и трябва да впишеш резултата си за класирането.
2568
Постижение:
29911
ПАСИАНС «40-те РАЗБОЙНИКА»
Пасианс и то от сложните! Как се играе? За начало избери ниво на трудност и започвай. В горната редица карти трябва да поставиш първо Асата – такива, каквито са показани в сянка. Ако имаш вече Асо от даден цвят, на него трябва да подредиш от 2-ка до Поп карти от същия цвят. В долната част на платформата можеш да местиш картите само, поставяйки над по-голяма с едно по-малка, но същата боя. Можеш да преместваш и групи карти, ако има съвпадение. Ако нямаш добър ход, ползвай обърнатата надолу колода. Крайната цел е всички карти да бъдат наредени в горната хоризонтална редица. Ако успееш да се вместиш във времето, ще продължиш със следващо ниво. При положение, че часовникът те изненада, просто запиши резултата си и опитай пак!
2559
Постижение:
186130
ШЕСТНАДЕСЕТИЧНА ФЕРМА
Стартирай и избери ниво на трудност. Предстои ти да играеш забавна логическа игра с животни. Кликай и поставяй яйца или животни едно до друго, като трябва да се съберат по три еднакви. Ако събереш три яйца ще получиш пиле. Успееш ли да събереш три пилета едно до друго ще получиш кокошка. Три кокошки ти носят агне... По време на игра се появяват и зомбита. Те опитват да ти пречат да събираш тройки еднакви животни. Ако успееш обаче да изолираш зомбито така, че да няма ход, то нахалника се превръща в камък. При добра игра получаваш бонуси. Може да ти бъде предложено от изскачаща платформа да избереш животно, което да поставиш на определено място. Или мълнията! Поставена на поле, където има примерно камък или излишно животно, елемента се унищожава. Играй, докато се изпълни цялото поле. След това се отваря прозорец, в който ще трябва да напишеш името на фермата си. Напиши ника си. Кликни на ОК, след което на бутона «SEND SCORE» и запиши резултата си за класирането.
2535
Постижение:
16777
ДИАМАНТЕНА ПИРАМИДА
Игра, която не блести с кой знае каква графика, но за сметка на това те въвежда в източно приключение. Движи героя със стрелките, събирай диаманти и сърчица. Последните ти носят живот. Скачай върху враговете, за да получиш точки. За по-висок скок кликни два пъти бързо с клавиша „Z”. И така - ниво след ниво преодолявай премеждия! Колко живота имаш, виждаш горе вляво – броя на сърцата. Когато приключението завърши, запиши резултата си.
2528
Постижение:
94630
ЗУМА НОВА
Познатата и любима игра на „Зума“ в нова версия на южната ни съседка Турция. Целта е както винаги – трябва да стреляш по еднакъв цвят топчета, за да се унищожават. Едно до друго трябва да са поне три. Възползвай се от бонусните топчета, по които се виждат стрелки, ромбове … Внимавай да не достигнеш края на спиралата - тогава нивото свършва. И понеже играта е с турски интерфейс, нека дадем малко пояснения по него. За да започнеш, кликни на бутона „OУNA“. След завършване на играта запиши резултата с бутон „SKOR KAYDET“.
2519
Постижение:
48520
МИЛИОН КОЛЕДНИ ТОПКИ
Кликай по коледните топки така, че да ги унищожаваш. Ползвай бонусите, за да получиш повече точки и продължиш наред. Когато играта приключи, запиши своя празничен резултат.
2513
Постижение:
71460
ЛУДО ТАКСИ – 3D
Целта на играта е да се движиш възможно най-бързо, за да преминеш по-голяма разстояние. Внимавай! Не прави катастрофи! Управлявай таксито със стрелките, а с интервала (шпация) прескачай колите пред теб. Играта е с ограничено време - когато се затвори, следва да запишеш резултата си.
2500
Постижение:
66748
МАДЖОНГ ТРИПЛЕТ
Красив маджонг с малко по-сложни правила от стандартните. Целта е подред да се унищожават с кликане по 3 еднакви плочки и разбира се накрая да бъде изчистено цялото игрово поле. След това се преминава на следващо ниво. Ако след затваряне на ниво видиш надписа “YOU LOST”, явно нивото е изиграно неправилно. Имаш две възможности: ако желаеш да завършиш, можеш да впишеш резултата си кликайки на бутона в червено «UOLOADSCORE»; можеш и да преиграеш обърканото ниво, като кликнеш на бутона «RESTART», след което да продължиш с нови нива.
2495
Постижение:
110009
ХАЙДЕ НА УЧИЛИЩЕ!
Игра, в която главната героиня е малко момиченце, тръгнало за училище. По пътя си среща всевъзможни препятствия и ситуации за разрешаване. Трябва да се досетиш за всяка ситуация и с клик на мишката да я изиграеш, след което да кликнеш на детето, за да продължи пътя си. И така, докато ученичката стигне до училището, след което следва да запишеш резултата си.
2482
Постижение:
40541
СВЪРЖИ ЖИВОТНИТЕ 2
За начало кликни и избери ниво на трудност. Имаш избор между между четири вида трудност. Ако избереш «EASY», е най-лесно. Но пък четвъртата по степен трудност «ЕXTREME» ще умножи резултата ти по четири! Целта е да откриваш двойки еднакви животни, да кликаш на тях - те се свързват и изчезват. И така - докато не остане нито една двойка. Можеш да си помогнеш като кликнеш на бутон «HINT». Внимавай! Играта отчита време - свърши ли, приключваш! Постарай се да изиграеш най-много нива, след което впиши резултата за класирането.
2481
Постижение:
318960
СПЕРМАТОЗОИД
Сперматозоидът - сам срещу света и опасностите! В тази игра трябва да му помогнеш да достигне яйцеклетката. Кликни с мишката и влачи сперматозоида, докато го закараш до яйцеклетката. По пътя ще има препятствия. Конкурентни сперматозоиди или опасни червени зони. Трябва да се досетиш как да ги преодолееш. Понякога това става с избутване на кубче, друг път е различно. След всяко завършено ниво можеш да запишеш резултата си, като кликнеш на «SUBMIT SCORE». Ако се провалиш в дадено ниво, кликни на «RESTART», за да го изиграеш отново. Играта има цели 28 нива!!! Пожелавам ти да ги преминеш успешно и да запишеш най-добрия резултат за класирането!
2479
Постижение:
700000
КОЛЕДЕН ДЕН
Придвижвай хоризонтално и вертикално редовете с коледни фигурки така, че да ги събираш по три и повече еднакви заедно, в съседство. Те се унищожават и носят точки. Понякога дадена фигура бива заключена, което не позволява на нейният ред и колона да се движат. За да се освободиш от такава заключена фигурка, трябва да приближиш до нея други фигури от същия вид, да станат поне общо три. И така - ниво след ниво! Следи жълтата линия в долната част на играта - когато се запълни, следва финала! Тогава впиши резултата си за класацията.
2470
Постижение:
99100
ЗЕЛЕНО ЯЙЦЕ
Движи със стрелките зеленото яйце. Целта е да преминеш по-дълго разстояние, като опазиш яйцето от сблъсък с птиците. Прескачай срещната птица с горна стрелка и все напред! Имаш три живота - когато свършат, запиши резултата си.
2467
Постижение:
7580
ДАРТС 3
Целта на играта е с клик и движение на мишката (все едно подхвърляне) да забиваш стрелата така, че да улучиш повече точки. При попадение улучените точки ти се приспадат от общия брой, който е записан вдясно. Когато записаните общи точки вдясно станат нула, играта свършва. С колкото по-малко опити успееш, толкова по-добре и напред ще си в резултата спрямо останалите играчи. Тази игра очевидно е с обратно класиране, т.е. по-малкият брой точки в края показва по-добри умения!
2466
Постижение:
19
ЛУД НОЩЕН МОТОР
Приятна игра с мотор. За да я стартираш, кликни на бутона „Jeu”, след което избери цвят мотор, светлина или патрон и кликни на „GO”, за да започнеш. Движи мотора със стрелките, стреляй с бутон „Z”, за да ликвидираш насрещните машини и печелиш монети, бонуси. Играй, колкото можеш по-дълго! Когато всичко приключи, запиши точките си за класирането.
2453
Постижение:
1319
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.