prodava-se

ВЕЛИКДЕН ВЕЛИКДЕН
Празнични игри за ВЕЛИКДЕН.
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
ВЕЛИКДЕНСКИ ГОЛФ
Красива игра на голф с великденско зайче. Играе се с мишката.
2073
Постижение:
326180
ВЕЛИКДЕНСКИ ЗАЕК
Открий разликите в поредица великденски картинки. В началото можеш да избереш ниво на трудност, след което стартирай! Кликай само там, където е сигурно, че има разлика. Ако сгрешиш, ти се отнемат точки. За цялата игра имаш право на 5 подсказвания. При затруднение кликни на лампичката. След финала впиши резултата си.
1968
Постижение:
1260
Великденски яйца

С помощта на мишката размествай яйцата, за да ги подреждаш в линия по 4 и повече - така те ще изчезнат, а ти печелиш точки.

2369
Постижение:
28450
ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА x3
Пъзел игра, при която кликаш и разменяш великденските яйца така, че да събираш по три и повече еднакви хоризонтално или вертикално, за да се унищожат и да ти донесат точки. Ако успееш да унищожиш в ред или колона повече от 3 яйца наведнъж, ще получиш и бонус. Бонусът си има определен цвят и можеш да го ползваш при унищожаване на яйца с точно същия цвят. Играй бързо, защото времето е ограничено! След финала запиши най-добър резултат за класирането! Пожелавам ти го от сърце!
4000
Постижение:
50400
ВЗЕМИ МОИТЕ ЯЙЦА
В тази Великденска игра виждаш в горната част яйца с различни фигурки. Трябва да кликаш на изскачащите кокошки, които държат яйца с точно такива фигури. Имаш право на три грешки. Не ги допускай, за да не свърши играта. Ако играеш добре, ще получаваш и бонус-нива!
2457
Постижение:
14200
ДАВАЙ, ЗАЙЧЕ!
Великденският заек е пред красиво и трудно пътешествие! Той скача чрез интервала, движи се със стрелките. Целта е да събира яйца и да достигне финала на нивото, където го чака пълна великденска кошница! И така..., ниво след ниво! Внимавай! Падне ли заека и играта свършва! Но може би си отличен пътешественик и ще продължиш твърде далеч, за да запишеш най-добрия резултат!
2392
Постижение:
151200
ЗАЙЦИТЕ ХОП и ПОП
Игра, в която трябва да си събереш яйца за Великден. Това става, като изстрелваш яйце по такива със цвета, който държиш; когато се съберат поне три, те падат. Не е съвсем лесно, обаче! Твоят заяк събира яйца, но има и друг, който прави същото: непрестанно върти великденския венец с яйца и ти пречи! А има и ограничения във времето. Опитай да събереш възможно най-много яйца, а на финала впиши резултата си.
1881
Постижение:
53800
ЗАЙЧЕ И ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА
Движи с мишката зайчето наляво и дясно, като целите са Великденските яйца; с тяхна помощ да се изкачваш все по-нагоре по яйцата. Добре е, ако уловиш кошница! Опитай да събереш най-много яйца. Падне ли зайчето на земята, играта свършва. Тогава впиши резултата за класацията.
1982
Постижение:
3036040
ЗЕЛЕНО ЯЙЦЕ
Движи със стрелките зеленото яйце. Целта е да преминеш по-дълго разстояние, като опазиш яйцето от сблъсък с птиците. Прескачай срещната птица с горна стрелка и все напред! Имаш три живота - когато свършат, запиши резултата си.
2570
Постижение:
7580
КЛИК-ПИЛЕ
Кликай на кокошката така, че яйцата, които снася да попаднат в гнездото. Цели се в центъра на гнездото, за да получиш по-добър резултат. Бонус ти носи и кликането върху вече излюпените пиленца. Различните цветове на яйцата ти добавят различни бонуси: зелено - допълнителни точки; жълто - повечко време за игра; червено - ускорява темпото; синьо - забавя темпото; розово-лилаво - добавя малко безтегловност на яйцата :-) ... и не кликай на лисицата! Играта е за време, бързай! Когато приключиш впиши резултата си.
2218
Постижение:
4794
ПРИКЛЮЧЕНИЕТО НА ВЪЛКА
Игра, при която трябва да помогнеш на Кумчо Вълчо да се справи със събирането и транспорта на яйцата. Ползвай стрелките на клавиатурата. Първоначално трябва да уловиш колкото можеш яйца за определеното време; при следващото ниво е необходимо да транспортираш яйцата. Внимавай с препятствията по пътя! Всеки сблъсък отнема живот, а те са само три! Успех в приключението! След края впиши резултата си за класацията.
2150
Постижение:
1530
СКАЧАЩ ВЕЛИКДЕНСКИ ЗАЕК
Помогни на зайчето да събере колкото е възможно повече великденски яйца. Това става с помощта на стрелките. За скок - интервала (шпация). Ползвай и допълнителните прозорци за подобряване на скоковете. Ако играеш добре, ще имаш възможност и за бонус нива. След финала впиши резултата за класацията.
2158
Постижение:
26000
СТРЕЛБА ПО ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙ<br />ЦА
Кликай с мишката и стреляй по прелитащите яйца. Може да ползваш също алтернативните клавиши за стрелба - интервал (шпация) или [Enter], но при точен мерник! Времето е ограничено, затова се постарай да си с добро темпо и точност. Не всички са еднакви - едноцветните бели и тъмните, май, носят най-много точки! Когато приключиш играта, кликни на най-горния от появилите се надписи, за да впишеш резултата си!
2082
Постижение:
530300
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН
При тази игра трябва да движиш с мишката редовете и колони с великденски яйца и то така, че да се събират по три и повече яйца едно до друго. Може да са хоризонтално, вертикално, под ъгъл. Яйцата се унищожават, а ти трупаш точки. Появяват се и препятствия - клетки и катинари, които заключват дадено яйце. Когато доближиш до него две от същия вид, катинарът се разбива и яйцата се унищожават. Опитай да победиш великденското предизвикателство, красивите, но много пъстри яйца! Толкова са шарени, че чак е трудно да се открият еднаквите. След приключване на последното възможно ниво впиши резултата си за класацията на празничната великденска игра.
2363
Постижение:
64065
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.