prodava-se

СВЕТИ ВАЛЕНТИН, ЛЮБОВНИ СВЕТИ ВАЛЕНТИН, ЛЮБОВНИ
Празнични игри за Свети Валентин и Деня на влюбените 14 февруари.
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
АМУР
С помощта на мишката стреляй по сърцата, така че да събираш в горния край на играта червено и синьо сърце последователно. Мъжкото и женското – когато се съберат едно до друго, ти носят точки. Облаците донякъде пречат, а понякога и помагат. Попаднала в тях, стрелата отскача. С клавиши „1”, „2” и „3” можеш да сменяш вида на стрелите. Играта е с доста нива, премини ги успешно, след което впиши резултата си за класацията.
1953
Постижение:
10240
ВАЛЕНТИНСКО СВЪРЗВАНЕ
Кликни с мишката и задръж, влачейки я, опитай да свържеш възможно най-много еднакви сърца, писма, подаръци и целувки. Според сръчността ти ще продължи и играта. Когато полето се запълни, всичко приключва и е време за запис на резултата!
2804
Постижение:
14241
КУПИДОН
Една не съвсем сложна игра, а иначе доста симпатична. Целта е да поддържаш купидона в полет, като може понякога и да каца на облаците, но в никакъв случай да не минава под тяхното ниво. Летейки, опитай да хванеш гълъб или диамант - това носи допълнителни точки. Летенето става като кликнеш с десен бутон на мишката, задържиш, отпуснеш и отново по същия начин. Успех в полета! А и дано имаш късмета да събереш повечко диаманти и уловиш белите гълъби!
1952
Постижение:
35250
КУПИДОН СТРЕЛБА
Стреляй с мишката по купидоните, опитай да събереш максимален брой точки. Не забравяй да презареждаш патрони, това става като кликнеш на интервала. Не стреляй по купидоните с бяло знаме! Това отнема точки. Когато играта завърши, впиши ника си и запиши резултата. ВНИМАНИЕ! Играта не приема никове, които се изписват на кирилица. Ако твоя е такъв, просто го изпиши с латински букви и запиши резултата си.
2551
Постижение:
29800
ЛЮБОВНА КЪЩА
Целта на тази игра е да се движиш, като кликаш на стрелките и в различните помещения на дома и да откриваш скрити сърца. Когато кликнеш на сърцето и го уловиш, то отива на едно от предварително видимите полета в платформата. И така докато откриеш възможно най-много сърца и любов. Когато играта приключи, тя сама се затваря. Впиши резултата си за класацията.
1761
Постижение:
466293
ЛЮБОВНИТЕ СТРЕЛИ НА КУПИД<br />ОНА
Движи купидона с мишката, така че стрелите му да попадат в повече червени сърца. Избягвай черните, те носят отрицателни точки. Когато времето свърши и играта се затвори, запиши резултата си.
2914
Постижение:
5000
МЕЧЕТАТА НА ВАЛЕНТИН
Красива любовна игра, при която с мишката движиш мече, а с клик то подскача. Целта е то да събере много сърца и да достигне до любимата си. Внимавай! Не допускай мечето да пада в пропасти! Ако това се случи няколко пъти, играта ще приключи. За да запишеш резултат, трябва да преминеш поне първо ниво, а последното със сигурност е добре завършено, когато мечето види своята сладка меца! Играта не е лесна, но е красива, романтична, обичлива! Постарай се да преминеш повече нива, след което запиши любовния резултат.
2311
Постижение:
7185
ОТМЪЩЕНИЕТО НА КУПИДОНИТЕ<br />
Движи купидона със стрелките и стреляй с интервала. Целта на играта е купидонът да пробие защитата на черепите и стигне до сърцето. Внимавай! Пази се от сблъсък с черепи. Постарай се да минеш повече нива, след което запиши резултата си.
2229
Постижение:
5975
ПАСВАНЕ В ЛЮБОВТА
Огледай момичетата и момчетата. Виж кой кого харесва. Кликай, за да събереш любовните двойки. След края на играта запиши резултата си.
1720
Постижение:
46
СВЕТИ ВАЛЕНТИН
Открий разликите в поредица двойки картинки. Красиви и чувствени са - сърца, цветя, целувки, любов... Какво му трябва повече на влюбен човек?! Почувствай Свети Валентин и любовта! Дълга игра – цели сто нива! На всяка двойка картинки трябва да откриеш по пет разлики. Ако се затрудниш, ползвай бутона Reveal, когато на него има отметка, можеш да си помогнеш. След финалното ниво впиши резултата от любовното приключение. !!! Ако играта не ти се отваря влез в сайта през друг браузър. Със сигурност работи през Internet Explorer.
1462
Постижение:
36781
СВЕТИ ВАЛЕНТИН И МЕЧЕТА
Сладки мечета за Свети Валентин. Целта е да кликаш и откриваш по двойки еднаквите. Постарай се това да става максимално бързо. Ако имаш работеща лампа на платформата, можеш с нея да си подскажеш. Когато кликнеш на лампата, тя ти посочва двойка еднакви мечета. Завърши успешно бързата игра, след което впиши резултата си за класацията.
1719
Постижение:
150000
СВЕТИ ВАЛЕНТИН – КЛИК
Кликай така, че да унищожаваш еднаквите „валентински“ фигурки. Постарай се играта да продължи дълго и да запишеш най-добър резултат! И дано винаги с теб е любовта!
2091
Постижение:
9760
СЪБЕРИ СЪРЦАТА
Кликни, за да започнеш играта… С движение на мишката трябва да събираш сърца и това да става много бързо, независимо че ангелите ти пречат! Играта е кратка, продължава, докато запълниш сърцето долу вдясно. След финала запиши резултата си, като кликнеш на текста „KIRIM NILAI”. Ако вече имаш по-добър запис, можеш да започнеш отново, като кликнеш на „MAIN LAGI”. Тази игра е с обратно класиране, колкото по-нисък резултат запишеш, толкова си и по-напред в класирането.
2009
Постижение:
28
СЪРЦЕТО ТЪРСИ
Какво може да търси едно сърце?! Сродно сърце, разбира се! С мишката движи сърцето, като се постараеш да увличаш към него сърца от същия цвят, след което прекарвай събраните сърца през това, което е в средата на играта. Така получаваш точки. Пази се от звездите! Времето е ограничено, затова бързай! След финала впиши резултата си за класацията. !Ако играта не се зарежда, влез в сайта през друг браузър. Със сигурност работи през Internet Explorer!
1618
Постижение:
65150
ЦЕЛУВКИ В ПАРКА
Красива игра, която изисква и скорост, а и логическо мислене. Влюбена двойка. Кликни върху единия от тях, за да осъществят вай-естественото нещо за любовна двойка – дълга гореща целувка!!! Задръж бутона на мишката, целувката трябва да продължава максимално дълго. Но-о-о, пред всяка голяма любов има и бариери! Все някой се опитва да й попречи. В случая са наблюдатели, а никой не бива да вижда целувката. Следи, ако някой се появи, трябва да прекратиш целувката на секундата и да предприемеш необходимото действие, за да отвлечеш вниманието на натрапника и да го отпратиш. Това става като намериш подходящ друг предмет или живинка и кликнеш върху него/нея, след което ще продължиш с дългата целувка. Играта е с ограничено време, не се бави много! Ако играта не се зарежда, опитай да я отвориш през друг браузър. Със сигурност се отваря през Google Chrome.
1553
Постижение:
3249
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители