prodava-se

КОЛЕДА & НОВА ГОДИНА КОЛЕДА & НОВА ГОДИНА
Празнични игри за Коледа и Нова Година.
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
ВЕСЕЛАТА ФЕРМА
Дълга и интересна игра, при която трябва да си купиш пингвин, кликаш по леда, за да го храниш, следиш за водата - ако намалее, веднага кликай там. Ако се появи мечка, кликай многократно отгоре й, за да я оковеш в клетка, готова за продажба. Пингвинът снася яйца; тях събираш, а после извозваш с трактора, за да продадеш. Продажбата става от менюто, свързано с камиона (бутон Shop). Със събраните пари можеш да купиш още животни и друга техника. И така до 90-тото ниво! Играчи, помагайте! Ако някой успеее да открие кога и как се вписва резултатът, нека каже!
2004
Постижение:
38110
ДРАКОН И НОВОГОДИШНО ПРИК<br />ЛЮЧЕНИЕ
Китайски дракон - типичен представител на китайския зодиак. Когато сме в неговата година, то той е властелинът. За да започнеш, кликни на бутон MAIN!!. Движи се с мишката и събирай червените пликове (традиционални подаръци в азиатските страни, пълни с банкноти, т.нар. „Angpao”), както и сърцата. Избягвай фенерите - те са носители на огън, а според вярванията в Китай единствен драконът е повелител на огъня; човек не бива да го подарява или приема. Опитай максимално дълго да издържиш върху драконовия гръб! След финала впиши резултата си за класацията на играта. Това става, като кликнеш на бутон KIRIM NILAI. Ако вече имаш вписан по-добър резултат, кликни на бутон MAIN LAGI, за да играеш директно нова игра.
1921
Постижение:
907100
ЕЛФИ и УКРАСА
Игра, която е истинско съчетание - празнична, спортна и забавна. Кликни с мишката и определи силата на скока, при второто кликане скачаш и колкото по-дълго задържиш преди да пуснеш бутона на мишката, толкова по-висок е скокът. А целта е една - да събориш червените коледни играчки. Ако не успееш, върни се на основното меню в играта «Menu» и повтори нивото. Играта е доста дълга; при желание да спреш, можеш да впишеш резултата си, като от менюто кликнеш на «ACHIEVEMENTS» (постижения) и след това на «HIGH SCORES». Е, приятна забава и да имаш рекордните постижения!
1548
Постижение:
2343200
ЗАБАВНИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ
Изстрелвай с клик на мишката подаръци по преминаващите хора. Избягвай стрелба по съществото, което не е на платформа. Колкото повече поредни попадения имаш, толкова повече точки ще получаваш за всеки изпратен подарък. И така, докато времето изтече, след което впиши резултата си за класирането.
1632
Постижение:
993100
КОЛЕДЕН АРКАНОИД
Играе се като всички останали арканоиди - придвижваш чрез мишката така топчето, че да разбиваш тухличките, като се стараеш да не го изпускаш да пада; последното води до загуба на живот. Събирай и бонусите, те са помощници. Освен точки за добро класиране, тази игра ще ти донесе и топло коледно настроение.
1821
Постижение:
34670
КОЛЕДЕН ВЗРИВ
Дядо Коледа – ще го издигнеш ли възможно най-високо, но и да събере подаръци, а и какво ли още не?! Кликни с мишката на PLAY, след което на светещия удивителен знак, за да определиш посоката на полета. Кликай с мишката и движи Дядо Коледа нагоре, докато може! Ако одобриш резултата си, впиши го за класацията; ако пък не – можеш да повтаряш играта до безкрайност, поне е кратичка!
2062
Постижение:
10711
КОЛЕДЕН ДЕН
Придвижвай хоризонтално и вертикално редовете с коледни фигурки така, че да ги събираш по три и повече еднакви заедно, в съседство. Те се унищожават и носят точки. Понякога дадена фигура бива заключена, което не позволява на нейният ред и колона да се движат. За да се освободиш от такава заключена фигурка, трябва да приближиш до нея други фигури от същия вид, да станат поне общо три. И така - ниво след ниво! Следи жълтата линия в долната част на играта - когато се запълни, следва финала! Тогава впиши резултата си за класацията.
2543
Постижение:
99100
КОЛЕДЕН ПУДИНГ
Коледа! Случвало ли ти се е да приготвиш нещо специално и традиционно за коледната празнична трапеза? Ето ти чудесна възможност да опиташ с коледен пудинг! Следвай логиката на играта - тя ти подсказва какво трябва да направиш на всеки етап от готвенето. Старай се да се справиш максимално бързо и точно. От това зависи и какви точки ще получиш. Когато коледният специалитет е напълно завършен, впиши резултата си за класацията.
1805
Постижение:
15121
КОЛЕДЕН ТРЯСЪК
Коледата, всъщност, е повече от разнообразна! Тя е сбор от множество коледни игри, та дори има и рисунки, които да запишеш като картичка на компютъра си. Трябва да започнеш от началото и да преминеш правилно всяка отделна тема от играта, за да продължиш към следващата. Накрая можеш да запишеш резултата си. Последния етап на играта е оцветяване на картинка с Дядо Коледа. След това запиши резултата си, който може би ще се окаже еднакъв за всички играещи, но по-важното е, че ще остане забавата от играта и 2 коледни картички на компютъра ти!
2123
Постижение:
3390
КОЛЕДНА БОНУС ИГРА
Симпатична и лесна игра с коледни фигурки. Зачерквай с мишката еднаквите, така че за ограниченото време да събереш най-добър резултат. Късмет!
2907
Постижение:
1115840
КОЛЕДНА ВЕЧЕРЯ
Влез в ролята на готвача. Трябва да приготвиш празнична коледна вечеря, н-о-о ... преди това и да си набавиш емблематичното животно - ПУЙКА. С кликове на мишката или с клавиша за интервал/шпация прескачай бариерите и я гони; ще се появят бонуси в горната част на играта - коледни бастуни и други. Със скокове трябва да ловиш и бонусите - колкото повече хванеш, толкова повече се приближаваш до пуйката. Ако успееш да я снигнеш, играта ще се затвори и ще видиш бутона "Submit", кликни на него, за да впишеш резултата си. Ако играта ти приключи преди да си стигнал птицата, не можеш да впишеш резултат. Е, това е! Стартирай гонката и дано имаш най-вкусната коледна трапеза!
1444
Постижение:
166
КОЛЕДНА ИНВАЗИЯ
Дядо Коледа, елените и снежните човеци са дошли на покрива, за да откраднат коледните подаръци... Отблъсни атаката им! Ползвай стрелките (лява и дясна), за да се движиш, а интервала (шпация) за стрелба. Събирай златните монети и падащите бонуси; те помагат в играта или носят точки. Изиграй колкото можеш повече нива, а след финала впиши резултата си.
1967
Постижение:
506800
КОЛЕДНА ПАМЕТ
Тренирай мозъка си, като опиташ да запомниш коледните символи и ги посочваш по еднакви двойки. В началото на всяко ниво виждаш за кратко отворени всички коледни фигури. След това те се затварят и започваш да посочваш еднаквите. По време на игра фигурите се и разместват, което усложнява ситуацията. Бързай, времето е ограничено. Играй докато играта сама се затвори, след което впиши резултата си за класирането.
1764
Постижение:
50590
КОЛЕДНИ БИЖУТА
Кликни с мишката и опитай да събориш най-много коледни фигури. Нивото е завършено, когато всички елементи са разчистени. Ако нещо не се получава, можеш да преиграеш със стрелката. Играта е доста дълга, но резултат може да запишеш след всяко преминато ниво.
2401
Постижение:
423796
КОЛЕДНИ ИГРАЧКИ
Разменяй с мишката коледните играчки така, че да се събират по три и повече - хоризонтално или вертникално. Те ще изчезват, носейки ти точки. Ако успяваш да унищожаваш по повече от три наведнъж, то ще имаш и бонусни фигури, които да ползваш за взривяване на по-големи пространства с фигури. Бързай! Играта е за време! Когато приключиш, впиши резултата си.
3202
Постижение:
48700
КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ
С помощта на мишката хвани подарък и с издърпване опитай да го вкараш в комина. Първите два опита са улеснени с пунктир, който визуализира траекторията на летене на подаръка. После става по-трудно … Постарай се Дядо Коледа да достави повече подаръци по домовете. Когато играта завърши, впиши резултата си за класирането.
1324
Постижение:
355300
КОЛЕДНИ РАЗЛИКИ -  2011
Открий разликите в поредица коледни картинки. Играта е с пет нива, за да ги видиш всичките трябва да спазваш добро темпо, времето е ограничено. Ако се затрудниш ползвай бутона «Hint». След финала впиши резултата си за класацията.
1981
Постижение:
2118
КОЛЕДНО ВЪЛНЕНИЕ
Чрез разместване на коледните фигурки опитай да обезвредиш колкото може по-бързо бомбите. Фигурките изчезват, носейки ти точки. Играе се с мишката. Успех и много коледно настроение!
2210
Постижение:
156650
КОЛЕДНО ОТНЕМАНЕ
Чертай с маркера и свързвай коледните фигури от еднакъв вид по хоризонтал, вертикал, диагонал, въобще както е възможно. Колкото повече зачеркнеш наведнъж, толкова по-добре. Изчезващите фигури ти носят точки, а целта е да не достигат долната част на платформата. Играе се с мишката, не е трудно, изисква само наблюдателност и добро темпо. След финала впиши резултата си за класацията.
1591
Постижение:
4442
КОЛЕДНО СВЪРЗВАНЕ
Симпатична коледна игра, при която с помощта на мишката трябва да свързваш еднакви коледни фигурки. Кликни с мишката и задръж, влачи по еднаквите фигури; трябва да свържеш минимум 3 еднакви - може по начупена линия, хоризонтално, вертикално... Колкото повече фигури свържеш наведнъж, по-добър резултат ще получиш. Играта е с ограничено време, но ако играеш бързо и свързваш по повече фигури, получаваш допълнителни секунди. И така - докъдето издържиш, след което впиши резултата си за класирането.
1598
Постижение:
52020
КОЛЕДНО СЪВПАДЕНИЕ
Отваряй по двойки картинките с Дядо Коледа, така че да получаваш съвпадение, докато игровото поле се изчисти изцяло. Когато играта се затвори, запиши точките си за класирането.
2525
Постижение:
5200
ЛЮБОВ ПО КОЛЕДА
Момиче и момче се обичат истински. С клик на мишката им помогни за много коледни целувки. Но, има и условие! Никой от минувачите да не види целувката! Ако това се случи, губиш един от животите за нивото. Играй, докъдето стигнеш. Навярно ще доведеш обичта до финала. След това запиши резултата си за класирането.
2266
Постижение:
11897
МИЛИОН КОЛЕДНИ ТОПКИ
Кликай по коледните топки така, че да ги унищожаваш. Ползвай бонусите, за да получиш повече точки и продължиш наред. Когато играта приключи, запиши своя празничен резултат.
2587
Постижение:
71460
НОВОГОДИШНА МАГИЯ
Открий разликите в множество картинки. При всяка двойка трябва да намериш по пет разлики. Ако се затрудниш ползвай бутона «Reveal», когато свети в зелено. Бързай, от точността ти и скорост на игра зависи финалният резултат. Когато двойките картинки свършат, впиши резултата си за класирането.
1333
Постижение:
50658
НОВОГОДИШНА МЕЧТА
Открий разликите в серия новогодишни и коледни картинки. Настрой се празнично за посрещане на Новата година, а след като завършиш, впиши резултата си за класацията.>
1435
Постижение:
3605
ПАСИАНС ДЯДО КОЛЕДА
Коледен пасианс - приятен и красив, със сравнително познати правила. Целта на играта е в горната част да се подредят всички карти по цвят, започвайки с Асо, двойка … - до Поп. В колоните с отворени карти подреждай по-голяма над по-малка по сила, но да се редуват, сменяйки цвета: черна върху червена или обратно. Ако нямаш ход, кликни на колодата горе вляво, за да откриеш подходяща карта, с която да продължиш. В колоните с обърнатите карти можеш да преместваш и цяла поредица наредени вече карти на друго място. Когато пък изцяло е свободна дадена колона, можеш на нейно място да поставиш друга подредена вече поредица или единична карта. Играй и се постарай накрая всички карти да бъдат събрани в четирите позиции горе вдясно. Играта е с много нива - ако си бърз играч и се вместваш в ограниченото време, можеш да продължиш дълго със забавлението. След финала запиши резултата си в класацията.
1627
Постижение:
327550
ПИЯН ДЯДО КОЛЕДА
Помогни на Дядо Коледа да събира чашите с шампанско от покрива, за да си ги изпие, естествено. Ако успееш, може да вземеш и някой от подаръците, които се появяват. А иначе, колкото повече тостове, толкова по-интересно става край Дядо Коледа. Играе се със стрелките на клавиатурата.
1829
Постижение:
1416
ПОДСКАЧАЩИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪ<br />ЦИ
Коледна игра, при която Дядо Коледа трябва да пренесе прелитащите подаръци от левия в десния край. Внимавай да не падат на земята! Всеки паднал подарък ти отнема живот. Броят на животите, които имаш, се вижда горе вдясно от сърцето. Когато животите свършат, играта се затваря и е време да впишеш резултата си.
1846
Постижение:
11320
СВЪРЖИ НОМЕРАТА
Свържи числата с мишката по поредност, започвайки с единицата. При всяко завършено свързване се оформя коледна фигура. Ако желаеш да продължиш със следващо ниво, кликни на бутона долу. Ако ли пък не, след всяко ниво можеш да ползваш бутона горе в дясно, кликни на «Save» и запиши резултата си за класирането.
1760
Постижение:
24770
СИНЯ КОЛЕДА
Дядо Коледа е изправен пред приключение - трябва да занесе на децата подаръци, които дяволите искат да му отнемат. Движи го със стрелките, скачай върху дяволите, събирай монети, а за допълнителен бонус към всяко ниво трябва да събереш текста „BLUE”. Имаш пред себе си 20 нива, като в последното Дядо Коледа ще се изправи срещу главатаря на дяволите. Късмет!
2333
Постижение:
132320
СКАЧАЩ КОЛЕДЕН ЗВЪН
Целта на играта е да движиш със стрелките платформата, така че скачащият Дядо Коледа да удря и събира снежинки, подаръци и всякакви коледни символи. Внимавай! Дядо Коледа не бива да пада на земята, защото това отнема от жизнените сили. Когато последните свършат, играта се затваря и следва да запишеш резултата си.
2883
Постижение:
28315
СНЕЖЕН БОЙ ПО ЕЛФИТЕ
Елфите са се разбунтували! Затова ще трябва да ги наградиш с бой от снежни топки! Забавно е, става с клик на мишката. В играта има и специални герои, които дават повече, открий ги;) Играй до край, след което запиши резултата си!
2438
Постижение:
5150
СНЕЖНИ ТОПКИ
Хвърли колкото е възможно по-бързо и точно снежните топки в мишената на еленчето Рудолф. Красиво и кратко забавление е! Когато харесаш резултата, кликни на «Submit» и впиши точките си за класацията.
1864
Постижение:
524
ХВЪРЛИ СНЕЖНА ТОПКА
Красива игра, носеща духа на Коледа и надеждите за новата година. С клик на мишката образуваш снежна топка, опитвай с нея да уцелиш прелитаща коледна фигурка. Всяка фигура носи различни точки, но насладата от придобитото настроение ти е гарантирано голяма.
1588
Постижение:
88550
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА – 201<br />3
Кликни с мишката върху оръдието и го насочи подходящо. Задръж, колкото е необходимо, като съобразиш силата на изстрела със скалата долу и изстреляй снежна топка. Тя трябва да попадне в някоя от цифрите, оформящи 2013. По този начин трябва да запълниш всички цифри и то с купчинка сняг отгоре. При неточно попадение ти се отнемат точки. Когато завършиш, впиши резултата си за класирането.
1843
Постижение:
1562
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.