prodava-se

ХЕЛОУИН ХЕЛОУИН
Игри, свързани с празника «ХЕЛОУИН».
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
ДВОЙКИ ТИКВИ
Под хелоуинските шапки са скрити тикви - всяка със своята физиономия. С клик на мишката вдигай шапките, за да откриваш подред двойки еднакви тикви. Внимавай! По време на играта, за да ти е гадно, шапките се въртят и разменят. Имаш само три минути! Мини възможно най-много нива! След изтичане на времето играта се затваря и остава да впишеш резултата си.
1896
Постижение:
27200
ИЗСТРЕЛЯЙ СКЕЛЕТА
Изстреляй скелета възможно най-далече. Имаш право на три опита. Сборът от точките дава крайния резултат. Играе се с мишката.
1451
Постижение:
1168
КЪЩАТА НА ДУХОВЕТЕ
Забавна игра за Хелоуин, при която целта е да отстрелваш духове, демони, страшилища. Избягвай дечицата и котето - стрелбата по тях ти отнема точки. А стрелбата по паяците ти увеличава времето за игра! Не забравяй и да презареждаш патрони, ще ги видиш в горната дясна част на игровата платформа. Е, остава да ти пожелая много късмет в хелоуинското приключение!
2891
Постижение:
251000
ЛУННА СВЕТЛИНА
Движи със стрелките Баба Яга така, че да не се удря в хелоуинските обекти. Опитай да направиш максимално дълъг преход, а когато играта се затвори, запиши резултата за класирането.
2036
Постижение:
29533
МАДЖОНГ «ХЕЛОУИН»
ЧЕСТИТ ХЕЛОУИН с празничен маджонг! Играе се като всеки друг маджонг. В началото играта изглежда твърде лесна, но със всяко следващо ниво става все по-сериозна.
1822
Постижение:
8945
НАХРАНИ ВАМПИРИТЕ
Игра, при която трябва да се справиш с обслужването на вампири и тяхната потребност от храна. Играе се с мишката. Една подсказка: месото трябва да не е много препечено! Внимавай какво иска всеки вампир и му поднеси точната храна. Опитай да минеш възможно повече нива. След финала впиши резултата си, ще стане ясно кой е най-добър ресторантьор.
1307
Постижение:
8300
ПРИЗРАЧЕН ТУНЕЛ
Влез в ролята на Баба Яга. При старта на играта кликни на бутона «Play», след което виждаш бонусите, които можеш да печелиш. Продължи с кликане на мишката където и да е в полето на играта. А целта на самата игра е със стрелките на клавиатурата да движиш Баба Яга в тунела и то така, че да не се блъска, а да се промушва умело през отворите на кръговете, като съответно успява и да събере бонуси. Опитай да издържиш по-дълго, след което впиши резултата си.
1414
Постижение:
2630
РОКЕР ОТ АДА
Опитай със стрелките да придвижиш скелета-рокер възможно най-далеч, събирайки тиквите и останалите хелоуински символи. Възможностите ти за разбиване са ограничени, така че умната по тежкото трасе на ада.
1654
Постижение:
41478
СКАЧАЩА ТИКВА
Движи със стрелките платформата и изстрелвай тиквата така, че да удариш най-много от показаните хелоуински обекти и постигнеш добър резултат в точки. Старай се тиквата, с която стреляш, да не пада извън дъската. Играта е с доста нива, опитай да ги минеш. Когато завършиш, запиши резултата си за класирането.
2436
Постижение:
34540
СТРАХОВИТ ХЕЛОУИН
Откривай разликите в поредица двойки картинки. Във всяка двойка трябва да намериш по пет разлики. Като за Хелоуин има тикви, духове, мрачни сгради и нощи. Ако се затрудниш, помогни си с бутона Reveal. Него можеш да ползваш винаги, когато свети в зелено. Не кликай, без да е сигурна разликата; при грешка се отнемат точки. Играта е с 21 нива; чака те дълга забава! Все пак си има и край! Когато достигнеш финала, запиши резултата, като кликнеш на бутон Send Score. !!! Ако играта не ти се отваря, влез през друг браузър. Със сигурност работи нормално през Internet Explorer.
1289
Постижение:
3484
СТРАШНИ ХЕЛОУИНСКИ БЛОКЧЕ<br />ТА
Размествай блокчетата така, че да се събират по 3 и повече еднакви хоризонтално или вертикално, за са се унищожат. За целта използвай правилно празното поле. Играта е с ограничено време; ако не постигнеш достатъчно точки в нивото, ще се наложи да го повториш. Резултата си можеш да запишеш, когато видиш последното ниво.
2999
Постижение:
107870
СЪКРУШИТЕЛНО СТРАШИЛИЩЕ
Целта на тази игра е хелоуинските страшилища да не достигнат до долната част на платформата. Кликай, където видиш два и повече еднакви един до друг образи - така те се унищожават, а на теб ти носят точки. След финала впиши резултата си и ще стане ясно кой от нас е уплашил страшилищата.
1821
Постижение:
8025
ТИКВЕНО НАШЕСТВИЕ
Времето на Хелоуин е! Очакват се какви ли не страхотии! А в тоя случай - нашествие на тикви, черепи и ... Стреляй по тях, изтребвай ги наред! Със стрелките се придвижваш, а с интервал (шпация) стреляш. Събирай падащите бонуси - те работят за теб.
1360
Постижение:
1211200000
ХВЪРЛЯНЕ НА ТИКВА
Целта на играта е да се прицелиш и да хвърлиш тиквата в един от трите движещи се отвора. Това става с помощта на мишката. Всеки отвор дава различен брой точки; най-тесният и подвижен - съответно и най-много точки. Времето е ограничено и когато свърши, се изчислява общият ти резултат. Впиши го за класацията.
1685
Постижение:
10750
ХЕЛОУИН КУПОЛ
Простреляй тиквата и останалите Хелоуински обекти. Когато се появи в горната част бутона „NEXT”, кликни на него и премини на следващо ниво. Целта, разбира се, е да минеш нивото с най-малък брой, но точни попадения! Изиграй всички нива, а когато видиш в горната част на играта бутона „SUBMIT”, кликни на него и впиши резултата за класирането.
1976
Постижение:
37423
ХЕЛОУИН ЦЕЛУВКА
Имаш сладката задача да помогнеш на вампирите в любовта им, а по-точно - да се целуват без никой да види! Това става с клик на мишката. Внимавай, ако Баба Яга или някое страшилище види тайната целувка, играта ще свърши! Надявам се, че ще осигуриш на вампирите много и щастливи любовни целувки. А за доказателство впиши резултата за класацията.
1742
Постижение:
4974
ХЕЛОУИНСКА БИТКА
В нощтта на Хелоуин се очаква и невъзможното. В твоя случай - нападение от духове, демони и всякакви страшилища. Отбранявай се, убивай ги и разчиствай пътя си! Това става като ползваш за стартиране на играта шпация (интервала), а в самата игра използвай стрелките и бутоните: «A» - блокирай; «D» - нормален бой; «S» - за екстремни ситуации и атаки. Роля имат и бутоните от «1» до «4» - с тях избираш различни способности и похвати. Това е, краткото указание от нас, победата от теб!
1656
Постижение:
13541
ХЕЛОУИНСКА ПАНИКА
В тази игра духове, дяволи, вампири и всякакви демони нападат излезлите по улиците и маскирани хора. Отбранявай човешкия род, като кликаш по изчадията и ги убиваш, а, умирайки, те оставят лакомства. Играта е твърде динамична и напрегната, макар в самото начало нищо да не ни подсказва за това. Успех в мисията!
1307
Постижение:
11938
ХЕЛОУИНСКА СЛОТ-МАШИНА
Опитай късмета си с тази празнична слот-машина. Тя има 3 режима на работа, като за всеки един разполагаш с по 3 кредита. Целта е една - да спечелиш максимално много пари. След финала впиши резултата си, покажи ни как се играе «ПЕЧАЛИВШ»!
1625
Постижение:
11100
ХЕЛОУИНСКА СТАЯ
В тази игра от теб се изисква и темпо, и логика, и дух на откривател. В тематични хелоуински стаи са скрити 30 скъпоценни камъка, като във всяка стая има по три. За 300 секунди трябва да ги откриеш и ако е необходимо, да ги поставиш на определено за целта място. Когато решиш, че това е финалът на възможностите ти, запиши резултата си. Интересно, кой от нас носи истински дух на откривател???
1692
Постижение:
300
ХЕЛОУИНСКА ТИКВА
Скачай с детето-тиква, събирай бонбони и бонуси. Това става с кликане на мишката. Не допускай героят ти да падне на земята - ще загубиш един от малкото си животи.
1805
Постижение:
36950
ХЕЛОУИНСКО ЯКО КЛИКАНЕ
Игра със страшни хелоуински елементи и ефекти - черепи, тикви и пр. Целта е да се унищожават еднаквите фигури, като се клика на група от един и същ вид. Отстрани на платформата има електрически прозорци, в които се появяват различни фигури - помощници. За да ползваш някоя, кликни върху нея и я завлачи с мишката до група фигури, която искаш да разбиеш. След финала впиши резултата си.
2103
Постижение:
17106600
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.