prodava-se

ЕРОТИЧНИ ИГРИ ЕРОТИЧНИ ИГРИ
Еротични игри-закачки
Създадохме тази секция с еротични игри-закачки, за да се позабавляваме покрай картинките, а и да се преброим тези, на които не ни пука да признаем, че сексът и еротиката са нещо приятно и нормална част от живота ни. Игрите не са кой знае колко «хард», но за сметка на това са с класация. Впиши резултата си след края на играта. Е, да се видим има ли ни тези, дето играем и такива игри, че не ни е и срам
alt
Ако пък сме достатъчно много, защо в близко време да не си сложим тук и един чат без цензура за възрастни, с подходящите емотикони към него. Хайде на игрите и успешно класиране.
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
ГОСПОЖИЦА Shufflepuck
Бърза игра за сръчни в задушевната обстановка на кафене. Впиши ника си в празното бяло поле и кликни на «JOUER». Целта е с помощта на мишката да отбиваш топката, която госпожицата изстрелва по теб и да уцелиш самото момиче. Играта има десет нива. При всяко добро попадение момичето сваля по една дреха от себе си. Докато в последното ниво се съблича напълно. Колкото по-бързо приключиш, толкова повече точки ще спечелиш. За да впишеш резултата си в края на играта, кликни на бутона «SUBMIT».
2282
Постижение:
67410
ЗАЩИТНИК НА ЯЙЦЕКЛЕТКАТА
Основната цел в тази игра е да се защити със стрелба яйцеклетката от сперматозоидите. Стреляй, като се стараеш да придобиеш и повече пари, с които да закупиш по-мощни оръжия. След финала впиши резултата си.
1982
РОКО - СВАЛЯЧА
Весела еротична игра, просто малка закачка. Подбирай кого или по-точно, коя преследваш, не е здравословно да са баби или мустакати чичковци ;-) Играе се с мишката.
2162
Постижение:
9834
СПЕРМАТОЗОИД
Сперматозоидът - сам срещу света и опасностите! В тази игра трябва да му помогнеш да достигне яйцеклетката. Кликни с мишката и влачи сперматозоида, докато го закараш до яйцеклетката. По пътя ще има препятствия. Конкурентни сперматозоиди или опасни червени зони. Трябва да се досетиш как да ги преодолееш. Понякога това става с избутване на кубче, друг път е различно. След всяко завършено ниво можеш да запишеш резултата си, като кликнеш на «SUBMIT SCORE». Ако се провалиш в дадено ниво, кликни на «RESTART», за да го изиграеш отново. Играта има цели 28 нива!!! Пожелавам ти да ги преминеш успешно и да запишеш най-добрия резултат за класирането!
2525
Постижение:
700000
ТАТУИРОВКА
Опитай уменията си на художник. Трябва да правиш татуировки на девет различни момичета, всяка с претенцията си. Задръж бутона на мишката и рисувай. Гледай да не излизаш от очертанията, както и червената скала да не стига до горната част, тогава момичето ще го заболи, ще чуеш писък. Играта изисква както точност, така и темпо, времето е ограничено. След финала впиши резултата си за класацията.
2343
Постижение:
34129
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.