prodava-se

ИГРИ С ЖИВОТНИ ИГРИ С ЖИВОТНИ
Забвани и интересни игри, героите в които са животни ...
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
БОБЪРСКИ ПРОБЛЕМИ
Семейство бобри е загубило бебето си! Издирват го. За да им помогнеш, първоначално избери героя си и стартирай. Виждаш дума на латиница - трябва бързо да я напишеш и най-вече правилно. Ако всичко е точно, бобърът скача напред. Ако сгрешиш, той пада във водата и играта свършва. За да запишеш резултат за класирането, трябва да имаш поне едно завършено ниво.
2292
Постижение:
10096
БЪРЗО ЗАЙЧЕ
Симпатичен заяк с парашут, а целта е да го движиш със стрелките така, че да събира зеленчуците. Избягвай допира на птиците. Удариш ли се в тях, зайчето пада и играта свършва. Дано събереш много храна, и все пак ще има край. Тогава запиши резултата за класацията.
1727
Постижение:
6100
БЪРКОТИЯ С МЕЧЕШКАТА ХРАН<br />А
Всички мечки спят зимен сън, но нашата – НЕ! Дори в обилния снеговалеж е гладна. Движи я с мишката и лови само тази храна, която виждаш в лявата част на платформата. Капризите с храната се сменят, старай се да реагираш адекватно. Появяват се и бонуси - лови ги и ще ти послужат добре! Когато играта се затвори, впиши резултата си.
1830
Постижение:
17510
БЯГАЩА ОВЦА
Целта на агнето е да спечели състезание в надбягване. Да бяга по-бързо, да скача по-високо, за да преодолее препятствията. Ползвай мишката за да контролираш бягането, а с ляв бутон помогни на овцата да прескача бариерите. По пътя се намират и бонуси. Скачай, за да ги уловиш. Когато приключиш, впиши резултата си за класацията.
1756
Постижение:
1350
БЯГАЩО КОТЕ
Ти си бягащо по тротоара коте, пред теб са стартирали мишките. Различни са и носят по нещо, гони ги и скачай върху тях. Така ти носят точки. Внимание! Не всяка мишка дава! Някои като тези, носещи огън, отнемат точки, а други - направо те убиват. Играе се със стрелките на клавиатурата.
1354
Постижение:
1249
ВЕСЕЛ ЗООПАРК
С помощтта на стрелките движи маймунката така, че да успее да вкара банан в устата на хипопотама. Изпуснат банан отнема живот. Броя на животите виждаш под формата на сърца в горната лява част. Понякога слонът хвърля и сърце; ако успееш да го закараш до устата на хипопотама, увеличаваш животите си! Поиграй в тази весела игра, а след финала впиши резултата си като кликнеш на бутон SUBMIT.
1404
Постижение:
4500
ГЛАДНАTA ЖАБА
Жабата е много гладна. Чрез движения с мишката трябва да и помогнеш да се добере до насекомите и хапне. Времето във всяко ниво е от голямо значение, затова бързай! Пази жабчето и от опасности. Опитай да достигнеш до финала на приключението, след това запиши резултата си за класирането.
3208
Постижение:
43390
ГЛАДНАТА МАЙМУНА
Маймунката е гладна, опитай да и осигуриш храна като скачаш и ловиш банани. Избягвай празните обелки, както и опасните животни – кучета, пчели… Играта е много динамична, ползвай стрелките и мишката и дано успееш да нахраниш гладника.
1317
Постижение:
12050
ГЛАДНАТА ПЧЕЛА
Свежа игра, която те поставя срещу предизвикателство. Пчелата трябва да събере цветя, за да може от тях да произведе мед. Всяко ниво е по-трудно от предишното. За начало ще подскажа, че трябва да кликнеш на пчелата, да задържиш и придърпаш мишката надолу. Пчелата се изстрелва, в което време опитвай да събере цветя. Резултат може да запишеш след всяко завършено ниво, като кликнеш на бутона „SUBMIT”.
2326
Постижение:
100900
ГЛИГАН И ОВЦЕ
Ти си диво прасенце, гони овцете по двора, събирай тикви и яж от дърветата ябълки. Те ти носят бонусно време. Красива и весела игра, играе се със стрелките.
1845
Постижение:
 
Няма записан резултат
ГОСПОДИН ПРАСЕ и ДИЕТА
Господин Прасе е обещал на съпругата си да пази диета и отслабне. За целта е необходимо и движение. Движи го със стрелките, опитвай да хванеш полезните елементи. Пази прасето от опасностите! А когато приключението завърши, впиши резултата за класацията, като кликнеш на бутона «Submit Score».
1682
Постижение:
2872
ДИ-ДЖЕЙ КЪРТИЦА
Игра с много нива - кликни на първо, за да започнеш. Целта е с помощта на стрелките от клавиатурата да движиш в лабиринта къртицата така, че да събере всички музикални плочи за даденото ниво. Има и трудности като едноцветните плътни блокчета, които възпрепятстват достигането до дадена грамофонна плоча. За да преместиш такова блокче, трябва преди това да вземеш грамофонна плоча от същия цвят. Има и бонуси - ако вземеш многоцветна плоча (с цветовете на дъгата), можеш да местиш всякакви блокове по пътя си, независимо от цвета им. Има и други изненади по пътя към успеха … Ако допуснеш грешка в дадено ниво, можеш да го повториш. За целта кликни горе вдясно на паузата и от менюто избери «Restart». Играта свършва като приключиш с всички нива.
1679
Постижение:
16572
ДРАКОНА И КОНЯ
Движи със стрелките коня така, че да събира полезните бонуси, преодолява препятствията и, разбира се, не допуска да го достигне драконът. Давай, все напред! Когато приключението завърши, запиши точките си за класирането. Късмет!
2081
Постижение:
31300
ЖАБЕШКА ПАНИКА
Целта на играта е с клик на мишката да накараш жабата да скача, така че да лови звезди и полезни предмети и да избягва опасностите като топовния изстрел. След всяко ниво можеш да запишеш резултата си, като кликнеш на иконата с редове, а след това - вляво на „SUBMIT”.
2140
Постижение:
40680
ЖИВОТИНСКИ ЗООПАРК
Целта на играта е да разхождаш посетителите в зоопарка, показвайки им животните, които желаят да видят или ги водиш до дадени обекти, примерно до лакомства. Когато се появи посетител и видиш над главата му картинка с желанието, кликни с мишката, захвани го и го постави пред обекта. Така, докато си тръгне. За всяко ниво трябва да събереш сума пари, за да продължиш напред. След завършване на ниво можеш да посетиш магазина и да си закупиш различни предмети, с които да улесниш играта си, а и да правиш по-добри резултати. За целта трябва да кликнеш на бутона „SHOP”. Ако не желаеш, просто продължи със следващото ниво. И така - до последното десето ниво. Пожелавам ти да го преминеш, след което запиши резултата си за класирането.
2074
Постижение:
499841
ЖИВОТНИ НА АНГЛИЙСКИ
Провери владеенето си на английски език в областта на фауната. След стартирането на играта, под всяко животно се появяват изписани думи на английски. Кликай на тази, която мислиш, че изписва правилно показаното животно. Нямаш право на много грешки, така че внимавай! За финал впиши резултата си.
2859
Постижение:
8790
ЗАЕШКА СУЕТНЯ
Игра с красива природа и зайци. Целта е да ловиш животинките и да ги поставяш на определено място. Кликни с мишката и опитай с ръката да хванеш зайче, завлачи го и го пусни в кошницата. Някои от зайците са хулигани. Когато уловиш такъв, се появява клетка-затвор, постави го в нея. С всяко ниво ситуацията може да се промени, действай по логика и интуиция. Когато играта се затвори, запиши резултата за класирането.
2233
Постижение:
177209
ЗВЕЗДНА КОТКА
Игра с много бойна котка! Движи я със стрелките, стреляй с клавишите “Z”, “X” и “C”, събирай пари и бонуси! Целта е ясна! Котката трябва да побеждава враговете, а ти да издържиш максимално дълго, след което да запишеш най-добър резултат.
2006
Постижение:
1895620
ИМПУЛС
Движи рака по плажа така, че да избяга подскачащите плажни топки. За тази цел използвай стрелките на клавиатурата. Колкото по-дълго оцелее животинката, по-добре! Удари ли го топка, играта свършва. След финала впиши резултата си.
1971
Постижение:
520
КАТЕРИЦА И ЯДКИ
Някой е откраднал всички звезди от небето! Целта е със стрелба да ги върнеш отново на мястото им, като за тях получаваш точки, а при определени попадения и бонуси. Горе вляво ще виждаш с колко удара трябва да премахнеш звездите в даденото ниво. Ако не успееш, можеш да го преиграеш. Или да запишеш резултата. Играта е дълга, не се знае, ако я завършиш дали няма да се окажеш и победител в нейното класиране.
1940
Постижение:
1105560
КАТЕРИЧИ ЖИВОТ
Тази игра е от познатия ни тип „Ферма”. Целта на играта е да се управлява живота на катериците. Кликни на земята и постави ядки за храна, събирай пари от продажба на плодове. Целта на всяко ниво е добив на определен брой плодове, пакети със сок ... Трябва да постигнеш завършване на нивото, като по възможност не губиш живота на катериците. С всяко по-горно ниво, ако имаш събрани пари, можеш да купиш още катерици и машини за сок. Купуването става като кликнеш в горната лява част на играта, там се появяват картинки с възможностите за покупка. Разбира се, трябва да имаш и достатъчно храна за катериците си. Съдинката им за ядки се пълни, като просто кликнеш върху нея, но и за това се изисква да разполагаш с пари. Опитай да играеш дълго и с отлични постижения, след което впиши резултата си.
1244
Постижение:
37445
КОКОШКИ
Кликай върху кокошките, така че да не допускаш да изкълват струпаната в средата зеленина. От време на време кокошките снасят яйца. Събирай ги, за да подобриш положението в играта. След финала запиши резултата си. Тази игра е съвсем простичка като действие, но с нея можеш да провериш реакцията и скоростта си.
1831
Постижение:
74746
КОТЕШКИ РЕСТОРАНТ
Имаш уж лесната, но и изискваща концентрация задача да нахраниш много гладни котета! С мишката вземи коте от вратата, постави го на стола, кликни на въпроса до главата му и виж какво иска да хапне. Отново с мишката вземи желаното ястие и го постави в чинията пред котката. Тя ще се нахрани - ако е доволна, се появява сърце и ти оставя монети преди тръгване. Трябва бързо и точно да обслужиш всички гости на ресторанта. При завършване на ниво вратата се затваря и следва ново предизвикателство. Резултат може да запишеш, когато стигнеш до финалното ниво. Късмет!
2482
Постижение:
13700
КОТКАТА МЯУ
Целта на играта е с клик на мишката или със шпация (интервал) котката Мяу да се хване за балон и прелитайки, да събира риби, както и кутии с мляко. Своевременно кликай, за да се хваща за следващ и следващ балон. Колкото по-дълго лети и събира бонуси, толкова и повече пари ще натрупа! Когато имаш събрани пари, ползвай бутона „UPGRADES” и купи помощни средства, които да са полезни на котето при полета. Ако не е момента да правиш това, след падане просто кликни на „OK”, след което на стрелката с „PLAY” и продължавай играта. След всяко ниво можеш да впишеш резултат кликайки на текста „SUBMIT”.
1677
Постижение:
4545
ЛАКОМАТА РИБА
Рибата е малка и гладна. Непрестанно е необходима храна, за да порасне! Кликай на по-малките риби, за да нахраниш своята черна. Внимавай! Избягвай допир с по-големите риби! При такава ситуация твоята рибка бива изядена и играта свършва. След финала впиши името си в празния ред и кликни на Submit, за да запишеш резултата си.
1544
Постижение:
9449
ЛЕТЯЩА КАТЕРИЦА
Посредством мишката поддържай полета на катерицата, за да лови ядки, плодове ... Опитай максимално дълъг полет, без падане и сблъсъци, след което запиши резултата си за класирането.
1626
Постижение:
12180
ЛИСИЦА-БЕГАЧ
Красива игра, при която с мишката трябва да движиш лисицата така, че да лови звездите и да избягва опасностите, както и пропадания в бездната. Имаш само три живота, внимавай и ги пази! Резултат можеш да запишеш, когато успееш да завършиш напълно поне едно ниво!
2400
Постижение:
8579
ЛУДATA КАТЕРИЧКА
Ползвай мишката, за да помогнеш на лудата катеричка да събере запаси от храна. Есен е, зима се задава, сега му е времето. След финала впиши резултата си и ще стане ясно кой от нас е по-добър къщовник. Освен мишката може да ползваш и лява/дясна стрелка за по-добро позициониране на катеричката, за да успее в начинанието си. Пази се от падащите камъни!
1353
Постижение:
16700
ЛУДИ ПЧЕЛИ
Ти си в ролята на хамелеон. Трябва да кликаш и хамелеонът да лови пчелите. Когато някоя се задържи по-дълго неуловена, тя почервенява, ядосва се, полудява, пръсва се, а ти губиш един от животите. При улов на две пчели едновременно получаваш и повече точки. Целта е да събереш възможно най-висок резултат, тоест да уловиш повече пчели. Опитай! И късмет! След финала впиши резултата си, покажи какво можеш!
1449
Постижение:
1610
МАЙМУНКА И ПАДАЩИ ПЛОДОВЕ<br />
Движи с мишката маймунката така, че да събира в подноса по два еднакви плода, за да получаваш точки. Трябва да ловиш по всяко време сърцата - те носят допълнително време за игра. При малко сръчност можеш да продължиш дълго. Когато приключиш, запиши резултата си.
1559
Постижение:
6256
МАЛКО КУЧЕШКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ<br />
Впусни се в пътешествие с кучето! Движи го със стрелките, а с интервала (шпация) изстрелвай кокалчета, за да убиваш опасните същества като охлювите, например. Имай предвид, че за да стреляш, трябва по пътя да събереш достатъчно кости и да ги имаш в наличност. Опитай да стигнеш максимално далеч, а след финала впиши резултата от пътешествието.
1395
Постижение:
28717
МЕЧЕТА
Игра на памет, при която трябва да унищожаваш мечетата по двойки като помниш местата им и съпоставяш с отвореното в момента мече. След финала впиши резултата си.
1733
Постижение:
1265
МИННО ПОЛЕ
Посредством стрелките на клавиатурата движи зайчето така, че да лови звездите, но и да избягва докосване с мините по пътя. Опитай да издържиш дълго, а когато приключиш, запиши резултата си.
2044
Постижение:
1416
МИШКИ И КОТКА
Котка и мишки – вечните врагове, откак свят светува. Помогни на котката да се справи с мишоците. Придвижи мишената така, че при определената траектория топчето, което ще изстреляш да попадне върху мишка. След това кликни върху самата мишена. Последната се мести нагоре и надолу, но до определени нива, не можеш да стреляш директно в мишка. Стреляй и по прелитащите гълъби, те носят бонуси – помагачи. За твоето настроение звучи и приятна музика. Играе се с мишката. След завършване и на последното ниво впиши резултата си.
1823
Постижение:
64000
МОИТЕ ДВАМА ПРИЯТЕЛИ
Свежа и динамична игра, при която героят ти трябва да лови лакомства. Бягай с него и ловете! Пази го от опасностите! Играе се с мишката. За да запишеш резултата си след финала, кликни на текста долу „Save your SCORE by clicking HERE!”.
1565
Постижение:
108050
НАМЕРИ КРАВАТА
Забавна комбинирана игра, при която действието се развива около сладка крава. Всяко ниво е за себе си, изисква се различно действие, за да продължиш напред. Разбира се, преди нивото виждаш текст, каква е целта. Кликни на него, за да направиш необходимото. Ако английският не ти е силна страна, то преди да започнеш играта, кликни на бутона «Нint». Ще видиш подробно в картинки какво се прави на всяко ниво. Изиграй играта до края, само тогава можеш да впишеш резултата си за класацията!
1688
Постижение:
222229
ОВЦА (АГНЕ) И ХРАНА
Движи със стрелките малката овца така, че да събира храната преди да е попаднала върху сините тухлички. Падне ли там, те една по една се разбиват, а попадне ли животинчето ти на зелената трева, то загива и играта свършва. Опитай да храниш овцата с падащите плодове и зеленчуци възможно най-дълго. А след финала, за да впишеш резултата си, трябва да кликнеш на бутона «SUBMIT».
1714
Постижение:
82
ОТКЛЮЧИ ПУЙКАТА
За всяка празнична трапеза си трябва пуйка, нали? Отключи я тогава и си я вземи! Късмет! Това е една от интересните логически игри!
2372
Постижение:
59500
ПАДАЩИ ПТИЦИ
Лесна игра, при която трябва да кликаш на еднаквите фигури по два пъти, за да се унищожат и носят точки. Добре е така да играеш, че при завършване на ниво да не ти останат свободни единични фигури или поне да са минимален брой. В противен случай играта бързо ще свърши и следва да запишеш резултата си.
2210
Постижение:
30250
ПАНДА – СТРЕЛЕЦ
С мишката и кликове насочи стрелата, опитай да пронижеш повече плодове, разбира се и тези, които дават голям брой точки. Така пандата ще е нахранена, а ти ще натрупаш резултат, който можеш да запишеш за класирането тогава, когато играта сама се затвори!
2386
Постижение:
11460
ПАТЕТО ЧАРЛИ
Това е една игра тип «Марио». Главният герой е патето Чарли. Движи се по зеления път със стрелките от клавиатурата и скачай с интервал (шпация), за да преодолееш препятствията. Събирай монетите и бонусите по пътя. Скачай по главите на враговете, за да ги разбиеш.
2080
Постижение:
31010
ПЕПЕРУДЕНА ИГРА
Красива игра, в която ще се насладиш на изящни пеперуди и природа. Правилата са лесни – просто трябва да кликаш на двойки еднакви пеперуди, за да се унищожат и донесат точки. Късмет!
2192
Постижение:
40700
ПИНГВИН СРЕЩУ ЙЕТИ
Избери ниво на трудност, вземай сноуборда и напред в приключение, за да обискираш пещерите на Йети! Движи се бързо, пред теб лети птица, която предупреждава охраната на пещерите да затворят входа й. Затова трябва да си бърз! Събирай замразената в ледени кубчета риба, скелетите, както и други полезни елементи. Пази се от маймуната! Внимавай и с различните животни. За да се движиш, ползвай стрелките на клавиатурата; за скок – интервала (шпация); «P» - пауза.
1656
Постижение:
40020
ПЛОДОВ ДАРТС
С клик на мишката опитай да разцепваш ябълките и останалите предмети, които се появяват по мечето. Ако не уцелиш ще го убиеш. С най-долният бутон впиши резултата си.
1683
Постижение:
5970
ПЛОДОВА ЗМИЯ
За начало на играта избери език, който владееш най-добре и стартирай. Целта е да движиш змията със стрелките, така че да не се сблъска с костенурката или бодливите кактуси, но да хапва плодовете и събира монетите. Всяка грешка отнема живот, а те, животите, са малко, пази ги! Ако играеш добре, преминаваш на следващо ниво и така, докато издържиш! Следва да запишеш резултата си или да повториш с нова игра.
2045
Постижение:
2490
ПОСЛЕДНАТА МИНУТА НА ОРЕЛ<br />А
Искаш ли да полетиш с крилете на орел? Имаш тази възможност! Влез в ролята на орела, лети и улавяй домашните, а и летящите птици! Това става със стрелките на клавиатурата. Избягвай досега с облаците и земята, както и куршумите на ловците под теб. Опитай ти да отстреляш ловеца, а не той теб! За целта ползвай бутон „Х”. Времето е ограничено и тече бързо. Може би ще имаш възможност да добавиш, ако срещнеш по време на играта указание в картинка къде и как да прибавиш секунди. Постарай се да достигнеш до края или да летиш много дълго. След финала впиши резултата си, като кликнеш на текста „Submit Score”.
1642
Постижение:
189735
ПРАСЕ И ЯЙЦА
Игра, която не е изискваща супер техника! Движи с мишката прасето, така че да събира яйца. Не е зле да лови и сърца! Пази го обаче от камъни, ножове и други опасни предмети. На финала ще се види... Късмет!
2430
Постижение:
3800
ПРАСЕНЦЕ-СЪСТЕЗАТЕЛ
Ти си прасенце,бягаш по писта и събираш жълъди. Вземай и сърчицата, те ти носят допълнителен живот. Играе се със стрелките и шпация (интервал). Внимавай при прескачането на препятствията, защото всяко спъване ти отнема живот.
1678
Постижение:
179380
ПТИЦИ НА ЖИЦИ
Красива игра и приятно озвучена от птичи песни! Птиците са на жиците и периодично се преместват надолу, а най-отдолу под жиците тече ток! Стигнат ли дотам – мъртви са! Затова целта ти е да ги събираш (групираш) по външен вид по три или повече еднакви съседни птици. Така те отлитат от жиците, а ти печелиш точки! Колкото повече, толкова по-добре! Класацията ще покаже!
2405
Постижение:
107817
ПТИЦИ! ХОП-ХОП!
Красива и лесна игра за сръчни играчи! Целта е де помогнеш на птиците да преминат на отсрещния бряг. Когато в ляво се появи птица, трябва да кликаш над водата, така че да се образуват облачета, на които птицата да скочи и да премине напред, без да попадне в челюстите на акулите. Имаш право само на три пропуска. Ако това се случи, играта приключва, следва да запишеш ника си и да кликнеш на купата за запис на резултат.
1282
Постижение:
120
 

Страница 1 от 2
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители