prodava-se

РИБОЛОВ, ПОДВОДНИ ИГРИ РИБОЛОВ, ПОДВОДНИ ИГРИ
Игри, свързани с риболов, подводни игри и др. с морска тематика.
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
ВЕСЕЛ РИБОЛОВ
Игра с много нива, при която трябва да уловиш достатъчно рибки, за да постигнеш необходим резултат. Морските твари носят различен брой точки - дано хванеш от тези с повечкото! При завършване на ниво продължаваш със следващо и така до финала. Време е да се запишеш за класирането, нали?
2185
Постижение:
10400
ВОДНИ МЕХУРЧЕТА
Опитай да кликаш на еднаквите по цвят празни водни мехури, за да може пълните с животинчета да изплуват на повърхността и да спасиш пухкавите животни от удавяне. Техните балонени обвивки са твърде нетрайни, затова бързо трябва да пукаш еднакви празни мехури над тях, а животинките по този начин да изплуват в обвивките си на повърхността. В лявата част на играта се вижда по колко животинки трябва да изплуват на повърхността за даденото ниво. В някои водни мехури има помощници; ако ги освободиш, ще видиш ефектът. Късмет!
1498
Постижение:
620530
КАТЕРИЧИ РИБОЛОВ
Катерицата е на риболов ... Опитай с мишката да и помогнеш да улови възможно най-много риба и богатство. Пазете се от мълниите на облака, а също и от рибните скелети - те отнемат от времето за игра. След финала впиши резултата си. Хайде, риболовци! Или по нашенски казано: РИБАРИ - ВИЕ СТЕ! А може би и аз с вас :)
1448
Постижение:
21072
ЛЕДЕНИ РИБИ
Започни играта като избереш ниво №1. Кликни в близост до движещите се потоци, за да предизвикаш взривна верижна реакция. Движейки с мишката октопода, събираш риби. Събраните риби ти дават възможност да купуваш подобрения. Ако искаш да купиш бомба, кликни в долната част на екрана. След което кликни в самото поле, за да я взривиш на най-удачното място. Ако унищожиш подводницата, като бонус получаваш мини-игра. Наградите за добра игра в ниво са различни – пари, риба, бомба ... Ако хванеш диаманти, ще получиш много пари. Част от спечеленото можеш да похарчиш след всяко ниво в магазина „UPGRADE SHOP”. Закупувайки подобрение, си даваш шанс за по-добра игра. След това кликни на „NEXT LEVEL”, за да продължиш играта ... Когато решиш, че желаеш да запишеш резултата за класирането, кликни на бутона „Submit Score”. Играта е зашеметяващо ярък взрив от цветове, дано видиш и финала й!
1696
Постижение:
377970
МОРСКИ ПЪЗЕЛ
Разменяй фигурите така, че да се получават по три и повече еднакви в редица и колона. Някои от тях носят бонуси, постарай се да се възползваш. Играта засича и време, необходимо е прилично темпо. Потопи се в морска лятна атмосфера и опитай да постигнеш най-добрия резултат!
1591
Постижение:
8241
МОРСКИ ТАРАЛЕЖИ
Игра със стрелба във водна среда. Използвай мишката и стреляй с клик по цветните морски таралежи със съответния еднакъв цвят таралеж; те се отделят при 3 или повече еднакви на цвят - ти получаваш точки и следващи нива. Интересното при тази игра е, че таралежите са подвижни, което може както да ти помогне, така и да те затрудни. Но при всички случаи играта е красива и подходяща за релакс.
1422
Постижение:
507509
НАМЕРИ СИЛИ В ПЛИТЧИНАТА
Игра – интересно приключение. За начало избери ниво на трудност – „NORMAL”, „HARD” или „MASTER”. В самото начало виждаш, колко долара трябва да спечелиш, за да преминеш даденото ниво. Ето и целта. Ти си на кораб, в ръцете си държиш кука. С клик на мишката трябва да я спуснеш в желаната посока и да уловиш злато, риба, други скъпоценни предмети. Някои обекти съвсем не са за ловене. Например виолетовите акули, когато са активни. Те причиняват и друга беда. Ако не бързаш, успяват да изядат улова ти, за да не можеш да събереш доларите. Опасни са също водолазите - те също събират скъпоценностите ти. Но тях можеш лесно да разгониш, като ги докоснеш с куката. Бисерните миди пък дават перла, която носи голям брой долари. Когато преминеш дадено ниво, се появява русалка. При нея има предмети - всеки с определена цена. Ако имаш достатъчна сума, кликни и събери предметите, ще ти помогнат при следващото ниво. След това продължи към съответното ново ниво. И така до момента, в който не успееш да събереш нужните за ниво долари. Тогава играта свършва и трябва да впишеш резултата си за класирането.
2617
Постижение:
29911
ОКЕАНСКИ КЪСЧЕТА
В тази игра виждаш красива картина на океански обитател, от която липсват късчета. Трябва с клик на мишката да вземеш късче от долната част и да го поставиш на точното място, върху самата картина. Всяко късче носи определен брой точки в зависимост от сложността на откриване. Играй бързо, времето е ограничено! И така, до където успееш, след което впиши резултата си.
1300
Постижение:
61344
Океански ловец на кристал<br />и
Наслади се на подводния свят и богатството на океана, като през това време с клик на мишката събираш от всяка картина малките бели звездички, наречени „кристали”. Последните са общо 100 на брой, а резултатът ти на финала зависи както от броя на събраните кристали, така и от продължителността на играта. Едно е гарантирано – океана ще сподели с теб красотата и пъстротата на багрите си.
1428
Постижение:
62479
ПИНГВИН НА РИБОЛОВ
Пингвинът днес е рибар. Помогни му в риболова! В началото на играта е показано коя риба колко точки носи. Трябва да се ловят и часовниците, които добавят време за игра. Избягвай черните риби - те отнемат от времето ти за улов! Кликни с мишката и задръж, опитай да хванеш риба! След това трябва да нацелиш коша и да кликнеш, за да пуснеш улова си. И така - до финала! Постарай се в риболова, а какво се е получило, ще стане ясно от резултата ти в класирането.
2220
Постижение:
3945
ПИНГВИНСКИ РИБОЛОВ
Много симпатична игра, но и доста трудна. Изисква скорост, сръчност и прецизност. С помощта само на мишката трябва да кликнеш, за да улови пингвинът риба, а после и да я пуснеш с клик в аквариума. Опитай и запиши резултата си. Дори и малко точки да са, направо си е цял успех за такъв тип игра.
1486
Постижение:
3925
ПИРАНЯ-АТАКА
Действието се развива на морското дъно. Целта на играта е да отгледаш колкото може повече и по-едри риби. В началото с клик на мишката пускай храна, за да растат рибките. Когато се хранят, те дават монети. Събирай ги - със събраните пари можеш да си купиш още рибки, риба-таралеж, октопод, костенурка, която помага в събиране на монетите и много важната риба-меч. Рибата-меч прогонва пираните, които ще започнат да прииждат и да нападат рибките ти. Купуването става като кликнеш горе на желаното животно и съответно се съобразиш с парите, които в момента имаш. Играй така, докъдето издържиш, след което запиши резултата си за класирането.
2770
Постижение:
223815
РИБА – УНИЩОЖИТЕЛ
Изпробвай скоростта и реакциите си, постарай се твоята риба да достигне жива и здрава до края на пътешествието. В началото избери едно от трите нива на трудност, след което посочи, че ще играеш индивидуално «1 PLAYER». Принципно е описано, че може да се играе и по двойки, не ти пречи в рамките на сайта да опиташ с приятел, с който имате уговорка. Движи рибата със стрелките на клавиатурата, стреляй с клик на мишката. Събирай батериите, за да имаш заряд, не се колебай да стреляш срещу акулите и други врагове, изяждай по-малките и безопасни риби, пази се от бомби. Чети указанията от помощните табелки в сиво, за да играеш оптимално. Ако по време на игра претърпиш злополука и трябва да я завършиш, първо кликни горе на кръстчето, за да изчистиш появилия се черен фон с надписи, след това и на «SUBMIT», за да запишеш резултата.
1377
Постижение:
2939.8
РИБИ И ПАРИ
Риболовна игра, при която за кратко време трябва да уловиш повече от японските шаранчета – Кои. Всяка риба ти носи пари, но трябва да си мно-о-о-го прецизен, защото рибата трябва да е точно в средата на кепчето, като в зависимост от неговата големина можеш да хващаш до определен размер риби - колкото е по-голямо, толкова по-добре. В началото можеш да ловиш само малки рибки, а ако не успееш да уловиш преследваната рибка, печелиш отрицателни точки. Затова пък златните и сребърните рибки ти носят допълнителни бонуси - купуват се с парите помощни средства за риболова! Всяко ниво си има цел (Goal) - количество рибки, които трябва да уловиш, за да преминеш към следващото. Късмет в улова и дано цяла година ти върви на пари и сполука! (Ако имате проблем със записването на резултата, опитайте с браузъра Google Chrome.)
1940
Постижение:
13524
РИБНО СТОПАНСТВО
Класическа риболовна игра, позната и обичана! Движи с мишката рибаря, кликни и задръж, за да спуснеш куката надолу. Опитай да хванеш риба, която ще ти донесе точки. Избягвай да ловиш обувките. Времето за игра е ограничено! За да го увеличиш, трябва да хванеш акула. Когато играта завърши, за запис на резултата ползвай «Skor kaydet».
2311
Постижение:
17460
РИБОЛОВ
Съдейки по името на играта, естествено става въпрос за ловене на рибки - в случая освен риби, се лови и богатство, и още… Все пак внимавай какво ловиш, защото един рибешки скелет ти отнема доста от времето за дадено ниво - това може да ти коства играта. Успех! Докажи, че си рибар № 1!
1951
Постижение:
28800
РИБОНОИД
Името на тази игра идва от аналогията с „АРКАНОИД”, подобна е и като действие. С мишката трябва да движиш рибаря така, че да не пропуска топчето, което разбива подводните тухлички. Целта е да се освободи рибката, а когато тя изплува, мини над нея, за да я прихванеш и получиш точки. Получаваш точки и от морските звезди. Играта е с доста нива и предполага добро развлечение. Не забравяй след финала да впишеш резултата си за класацията!
1427
Постижение:
111817
РУСАЛКАТА ЛЕЙЛА
Впусни се в подводно пътешествие с русалката Лейла. Събирай сърчица, перли и диаманти. Диамантите са ти крайно необходими, за да получаваш запаси от въздух. Пази се от опасните риби и други морски същества. И още… - е, ако ти разкрия всичко, пътешествието ще загуби огромна част от чара си. Играе се с шпация (интервал) и стрелките от клавиатурата.
1735
Постижение:
2650
СЕВЕРОЗАПАДЕН РИБОЛОВ
Движи с мишката рибаря така, че да е на удобна позиция за риболов. С клик на мишката спускай стръвта към рибите, за да ги уловиш. Сменяй стръвта според това, което виждаш, че желаят рибите. Смяната става чрез избор в горната лява част. Смяната може да правиш и докато кукичката е потопена във водата. С червени стрелки играта те насочва към правилния избор. Бързай! Времето е ограничено! А след финала впиши резултата си - ще стане ясно добър рибар ли си. Ако през даден браузър играта не се зарежда, опитай да влезеш в сайта през друг! Със сигурност работи през Internet Explorer.
1689
Постижение:
5300
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.