prodava-se

ЗАБАВНИ ИГРИ ЗАБАВНИ ИГРИ
Веселяшки и забавни игри за отмора.
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
Headfolk Boom
Игра с малки горски същества. Ти си едно от тях. Кликни с мишката, постави бомбичка възможно най-близо до идващите горски духчета. Добре е да са повече едно до друго, изчакай. Когато бомбичката се взриви, духчетата в нейния периметър изчезват и ти оставят храна. Събирай я и пак залагай бомбички. Внимавай да не докоснеш съществата - отнемат ти от жизнената сила, която е видима в цветната скала в ляво. Напълни ли се догоре жизнената ти сила, печелиш нивото и продължаваш напред към следващите приключения. Освен точките за спечелено ниво, получаваш и заря, като за победител!
1798
Постижение:
4009
АТОС СРЕЩУ ДЯВОЛИТЕ
Забавна, красива и много дълга игра от артелирийски тип, смесена с малко история. Базирана е на основен физически закон за движение на тяло, хвърлено под определен ъгъл спрямо хоризонта. Целта е Атос (един от тримата мускетари, Франция, XVII век) да взривява дяволите. За целта трябва да насочиш с мишката стрелката (определяш ъгъла спрямо хоризонта), регулирайки силата (задаваш начална скорост на изстрела) и стреляй с отпускане на десния бутон! За всяко ниво имаш право на определен брой опити. Ако успееш с тях да взривиш всички дяволи, ще минеш напред в очакващите те нови приключения. Ако не успееш, повтори с кръговата стрелка. След всяко ниво можеш да запишеш резултата си, като кликнеш на бутона «Submit». За да продължиш на следващо ниво, кликни на правата стрелка, сочеща надясно.
1307
Постижение:
894800
БАЛАНС НА ПРЪСТА
Забавлявай се като подхвърляш малкия герой. Постарай се да печелиш и точки от появяващите се бонуси. Когато приключиш, впиши резултата си. За да стартираш играта отново, кликни между двата надписа в бяло. Текстът там е леко труден за виждане, но съществува.
1458
Постижение:
88954
БЕБЕШКА БОЛНИЦА
Помогни на медицинската сестра да обслужва бебетата добре и да ги изписва оздравели. При старта на играта на вратата се появява бебе. Кликни на него. След това кликни на някое от леглата, за да сложиш бебето. Когато заплаче, кликни на плачещото бебе, за да видиш какво иска. Кликни отново, за да го вземеш в ръце и съответно клик на мястото, което бебето желае. Може да е медицина, къпане или ... Като приключиш с желанията на бебето, кликни отново на свободно легло, за да го сложиш да спи. Видиш ли, че детето показва сърчице, кликни на него, вземи го, след това с клик на синята стрелка пред вратата с текст «OUT». Така изписваш бебето от родилното. Трябва бързо и точно да изпълняваш всичко едновременно – приемане на децата, обслужване, изпращане. Когато играта завърши, тя сама се затваря. Тогава впиши резултата си за класацията.
1598
Постижение:
3505
БОЙ С ТОРТИ
Тортата е желано лакомство за всеки празник. А ако имаш много торти? Защо да не си спретнеш весело парти?! Кликай с мишката и хвърляй торти по децата. Ако успяваш да удариш последователно в нивата едно и също дете, например момченцето с кафява коса и празнична шапка, вероятно ще събираш повече точки. Постарай се! Играй бързо и точно! Когато играта завърши, кликни на бутона «KIRIM NILAL», за да запишеш резултата си. При положение, че вече имаш записан по-добър резултат, кликни на «MAIN LAGI» за нова игра.
1790
Постижение:
12350
БОНБОНИ
Идеята на тази игра е сладкото момченце да улови определен процент бонбони и задължително дадено лакомство, което е различно от бонбоните. Кликни с мишката върху героя, издърпай в определена посока и опитай да хванеш лакомства при скока. Пази момчето от острите елементи и други опасности. За всяко ниво имаш определен брой скокове, при които да събереш нужните лакомства. Ако завършиш добре можеш да запишеш резултата, като кликнеш на “SEND SCORE”, а можеш и да продължиш със следващо ниво, кликайки на “NEXT LEVEL”.
1973
Постижение:
12380
БЪРЗ МИНЬОР
Започни играта, в която целта е миньорът да копае бързо и се спуска все по-надолу. Следвай посоката на стрелките: каквато стрелка виждаш, такъв бутон със стрелка натискаш на клавиатурата. Ако попаднеш на тротил „T.N.T”, ползвай клавиша „SHIFT”, за да го взривиш. След завършване на ниво можеш да запишеш резултата, като кликнеш на жълтия бутон с хоризонтални линии. Можеш и да продължиш със стрелката, сочеща надясно. Когато стигнеш до полето „GAME BOOSTS”, горе виждаш какви пари имаш събрани. Спрямо тях кликни и избери екстри, които ще ти помогнат за по-добри резултати от труда на миньора. След това кликни на зеления бутон, за продължаване на играта. Опитай да постигнеш максимално висок резултат!
1963
Постижение:
12300
БЯГСТВО В ПРОСТРАНСТВОТО
Целта на играта е да движиш със стрлките от клавиатурата обекта си, като събираш енергия и други полезни елементи. Пази се от опасностите! Кои са те ли? Различни са - ще ги установиш в процеса на игра. Важното е да запишеш най-добър резултат на финала!
2166
Постижение:
15668
БЯГСТВО СЛЕД УЧИЛИЩЕ
Ползвай мишката и опитай героя да събере повече бонуси и да избегне сблъсъци и опасности. Играта е много весела и динамична, но често завършва бързо. Когато това се случи, запиши резултата си за класирането.
2286
Постижение:
13510
Ваканция – мечта
Искаш незабравима ваканция, нали?! Може би твърдиш, че си свободна душа, волна птица, непукистче…. Ами тогава, пикай на открития плаж, като свързваш последователно цифрите и така получаваш различни ваканционни предмети. Времето е ограничено, побързай с пишкането! Ух! Не те ли е срам :-)
1781
Постижение:
619
ВРЕМЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ
За да се живее в нормални условия, всеки дом има нужда от регулярно почистване. Предлагам ти да опиташ да изчистиш една доста разхвърляна и изцапана стая. В горната лява част се вижда син панер с различни почистващи средства в него. Кликни там и избери уред, препарат … Трябва да налучкаш с кой уред, какво точно се чисти. За да се приведе домът в идеален вид, трябва да поставиш разхвърляните и съборени предмети на местата им. Когато стаята е идеално изчистена и наредена, играта ще се затвори, за да запишеш резултата си за класирането. Бързай, времето е ограничено, от скоростта ти зависи крайният резултат.
1532
Постижение:
2507
ГАДЕФИ Б-З-З-З-З-З-З
Опази Гадефи от връхлитащите го насекоми! Започни с „Jouer”. Бий ги с палката и внимавай, когато някое насекомо се задържи по-дълго, то започва да расте, да премигва и отнема палката ти, а имаш само няколко насекомотрепачки. Играта изглежда простичка, само клик с мишката и удар по нахално насекомо, но не е съвсем лесна - изисква темпо и наблюдателност. След финала впиши резултата си.
1474
Постижение:
139553
ГЕРОЙ С ПАЗАРСКА КОШНИЦА
Забавна игра с движение в пазарска кошница (количка) - пазаруване, рекорди по прелитане, скорост, скокове ... Кликни на «New Game» за да започнеш нова игра. Стрелката надясно задвижва героя, той скача в количката и тръгва напред. Балансирай полета му и със стрелка наляво. В края на скока виждаш събраните точки. Кликни на «ОК». Отваря ти се магазина, като това, което можеш да купиш, е в по-ярък цвят. За да купиш стока, кликни на картинката й, след което долу в дясно на ОК, за да продължиш играта. Редовно купувай полезни предмети, така имаш възможност да правиш по-големи прелитания и печелиш повече точки. След края на всеки скок можеш да впишеш резултата си за класацията. Това става като кликнеш долу вляво на «Submit Best».
1524
Постижение:
10747.8
ГЛАВОБОЛИЕ
Избери световни лидери, кликайки на всеки един, който ти се иска да халосаш по главата. Когато празните позиции в горната част на играта се запълнят, имаш готовност да стартираш. Играй с мишката, удряй ги по главите! Когато си докарал на някой достатъчно главоболие, той изчезва и ти носи пари. Играта е с различни нива - колкото повече издържиш, ще получиш и повече пари. За финал впиши резултата си и ще видим кой най-яко си го е изкарал на политиците.
1277
Постижение:
13600
ГОТИН УЧИЛИЩЕН МАЙСТОР
Намираш се в училище, предстои ти цяло приключение. Хубавите ученички няма как да не бъдат целунати, с дебелите е различно... Училищният хулиган трябва да бъде отблъснат. В коридора летят топки, които са за ритане. Ето и как се играе! Със стрелките се движиш и скачаш; със „Z” удряш хулиганите, „Х”- срещу дебеланките, „C” – целувка на хубавите момичета.
1610
Постижение:
19100
ГРИЖИТЕ НА ДЕНЯ
Интересна и трудна за разгадаване загадка. С логика и клик на мишката, събиране на предмети и тяхното им ползване опитай максимално бързо да намериш ключа за вратата на стаята и излезеш на свобода!
1244
Постижение:
64324
ДЕСЕН ПРАВ ПО КЛОУНА
Запомни лицето на клоуна, който ще ти се покаже. След това бързо го намери измежду другите и удари с клик на мишката. И така - до финала на играта: колкото по-бързо и точно реагираш, по-добре! След финала впиши резултата за класацията.
1376
Постижение:
6309
ДЖИНДЖИФИЛОВ СЛАДКИШ В ЦИ<br />РКА – 3
Игра с много нива, при която трябва да стреляш по различни обекти. Това става с помощта на мишката. Преди всяко ниво ще виждаш в картинки къде точно трябва да стреляш, защото има обекти или части от тях, които отнемат от точките ти. Опитай да стигнеш до края, след което впиши резултата си за класацията.
1984
Постижение:
270730
ДИЕТА
Като всяка дама и тази в играта желае да е слабичка и красива! Затова си има своя диета! Гледай картинката над главата на момичето каква храна предпочита. Когато движещото се по лентата блюдо или ястие се изравни с празната чиния на масата и ти решиш, че е подходящо за диетата на девойката, натисни интервала (шпация) и така - до финала. Можеш да движиш момчето със стрелка наляво или надясно, за да доставя повече храна. Играта е за време; когато се затвори, кликни на текста “KIRIM NILAI”, за да запишеш резултата си. Ако вече имаш по-добър, кликни на “MAIN LAGI” за нова игра.
2426
Постижение:
122100
ДИЕТА В ПОЛЕТ
Избери герой – момиче или момче и стартирай! Целта ти е при полета да събираш плодовете, които са диетична храна и да избягваш вредните лакомства. Можеш да събираш и други полезни фигури - например сърцата. И все пак, полетът ще има край, след който се запиши за класирането.
2393
Постижение:
277
ДОСТАВКА С МОТОР
Движи моториста и с клик качвай на мотора храната, която виждаш на отсрещния тротоар. Може да качваш и повече от един пакет храна. После отново с клик трябва да доставиш храната на правилния търговски обект. И така, докато времето изтече, след което кликни на «KIRIM NILAL» и запиши резултата си за класирането.
2250
Постижение:
112630
ДЯВОЛСКА КУТИЯ
Лека игра, с отлична визия, изисква основно наблюдателност. Когато стартираш, виждаш кутия. От нея изскачат различни митологични същества. Всички са еднакви, само едно е различно. Трябва да го откриеш бързо и кликнеш на него. За всеки ход тече време, следи таймера долу! Ако свърши времето, губиш живот. И така - ниво след ниво... Имаш право на три грешки, след което играта свършва. След финала и впиши резултата си за класацията. ВНИМАНИЕ! След 40-то ниво при резултат над 500000000 играта дава грешка и не записва финалното ниво. Запишете резултата си преди него!
1398
Постижение:
487179000
ЖЕНА И ПРИЧЕСКА ОТ ФРИЗЬО<br />РА
Дамата иска нов дълъг перчем. За целта е на фризьор и очаква да получи най-дългата коса. Ще има желаните сантиметри, ако влезеш в ролята на фризьора. Започни, като кликнеш на текста „MAIN”. Трябва да кликаш на точните стрелки от клавиатурата си, като следиш движещите се нагоре стрелки в дясната част на играта. Кликай точно, когато фигурката–стрелка стигне кръгчето. Колкото по-бързо и точно се справиш, толкова и по-дълъг бретон ще получи момичето. Когато играта завърши, кликни на „KIRIM NILAL”, за да впишеш резултата си.
1628
Постижение:
6987
ЗАБАВА С БАЛОНИ
Пукай балоните, обирай и останалите летящи обекти. Избягвай сблъсък с червените балони! Допълнителни точки получаваш от мак, патици и самолети. Късмет!
1775
Постижение:
5115
ЗВЕЗДНА ИГРА
Целта на тази игра със звезди е да поставиш всяка цветна звезда максимално точно в левия голям кръг, като мястото й трябва да съвпада според схемата в десния по-малък кръг. Преди всяко ниво виждаш какъв процент трябва да е съвпадението ти, за да продължиш напред. Покажи наблюдателност и точна ръка! Късмет!
1242
Постижение:
13800
ЗЛАТЕН МИНЬОР
В началото на всяко ниво на тази игра виждаш колко злато трябва да събереш, за да преминеш на следващо ниво. Стартирай, хващай с клик на мишката по-големите късове злато и избягвай камъните. Те те забавят, а носят малко точки. Самия миньор можеш да движиш със стрелките на клавиатурата. Старай се да играеш бързо, времето е ограничено. В лявата горна част виждаш колко още злато трябва да събереш, за да покриеш минимума. Първите нива на тази игра са сравнително семпли и лесни. Докато след третото се появяват сандъци със скрито съдържание. Играй внимателно и точно, за да става все по-интересно! Когато завършиш, запиши резултата си за класирането.
1411
Постижение:
110665
ЗЛАТНА НУЛА
Техниката на тази игра е лесна. Кликаш на топче с цифра и с нов клик го свързваш с друго топче с цифра. Целта е, когато кликнеш на две или повече поредни топчета, да получиш сбор нула. Можеш да кликнеш на „-4” и „4”. Сборът на положителната и отрицателна четворка, разбира се, е нула. Можеш да правиш тройни, четворни и всякакви други комбинации. Важното е крайният резултат да е нула. Например: кликаш на „-5”, „-2”, след което на положителното „7”. Сборът отново е нула. Когато направиш поредица от пет нули, ще получиш „Златна нула”. Играй така, докато времето на играта свърши. След това впиши ника си и запиши резултата за класирането.
2120
Постижение:
48800
ЗНАМЕНАТА ПО СВЕТА
Да познаваш знамената на държавите - това е необходимо сега. В рамките на 20 секунди трябва да кликнеш на правилния отговор. Вариантите са два: виждаш името на държава и няколко знамена, от които да избереш с клик вярното; при други въпроси виждаш само едно знаме и шест изписани имена на държави. Трябва да кликнеш на текста с вярната държава. Ако при даден въпрос успееш да се справиш за по-малко от 10 секунди, получаваш и бонус! Приятна забава! Дори и да не познаваш флаговете, чрез тази игра ще можеш да ги научиш. Когато приключиш, впиши резултата си.
1914
Постижение:
3130
ИГРА ЗА ЕВРОПА
Приятна игра, която ни разкрива забележителностите и исторически ценности на Европа. Трябва да откриваш еднакви карти по двойки и разлики в двойки картини. Играй в темпо, защото времето е ограничено! След изтичането му всичко се затваря и ще трябва да запишеш резултата си.
2100
Постижение:
16150
Изстреляй азиатеца
Весела, емоционална игра. Целта е да изстреляш човека-топка възможно най-далеч, като по време на падането от високия полет имаш възможност да помогнеш да продължи с клик на мишката. За началото е важно да използваш двете величини - посоката на излитане (ъгъла спрямо хоризонта) и силата на ритника, с която да изстреляш "топката". С първото кликане на мишката върху AIM! в подходящ момент фиксираш ъгъла, а с второто - HIT! - избираш силата. (Малко теория от физиката :-) Всяка векторна величина се определя от големина и посока.) По време на летенето можеш да влияеш на полета с помощта на стрелките от клавиатурата, а в момента на падането върху терена с ляв бутон на мишката можеш да продължиш с нов отскок. В края на полета печелиш награди и точки, които добавяш в личния си резултат. Играта е с доста нива, предполага добра забава; има две езикови версии - английска и френска, които можеш да избереш от менюто на играта в секцията Options. Успех!
1251
Постижение:
223041
ИН-ЯН
ИН и ЯН, черното и бялото, противоположности, които се привличат и образуват едно цяло. Именно това е и целта в тази аналогична на източната мъдрост игра. Трябва с кликане на подходящи места да събереш в едно цяло черното и бялото топче. В началото избери език, който разбираш по-добре и стартирай. След сливането на черното и бялото топче в дадено ниво можеш да продължиш, като кликнеш на горен десен бутон. Можеш и да запишеш резултата си, ако кликнеш на най-долния бутон. Опитай да изиграеш повече нива, а защо не и всичките! Ще е прекрасна атестация за теб - играта изисква доста мислене и логика. Когато решиш, че това са окончателните ти възможности, впиши резултата си за класацията.
1271
Постижение:
14489
ЙЕ-Е-Е-С-С!!!
Стартирай играта и опитай за ограниченото време да уловиш възможно най-много риби, котки, русалки... Те носят различен брой точки. Целта е да събереш възможно най-много. Самият улов става като поставиш кукичката на подходящо място и кликаш. С всяко успешно кликане отнемаш част от дължината на прилежащата червена лента над жертвата (символ на нейния живот); при изчезването й получаваш съответния брой точки. След финала на забавния риболов впиши резултата си за класацията.
1464
Постижение:
6325
КАМЪНИ за БИЖУТА
Познаваш ли скъпоценните камъни? Провери! След старта на играта виждаш камък, а под него са изписани четири наименования - отговори. Кликни на правилният. Текстът е на английски, но звученето е подобно на българското. Играй бързо, за да имаш и добър резултат. След финала впиши точките си за класацията.
2252
Постижение:
4294
КАНИБАЛСКО ГОТВЕНЕ
Целта на тази игра е да насочиш стрелката по посока на врящия казан, да изстреляш с клик на мишката жертвата, а при полета си тя трябва да събори различни предмети, да преодолее препятствия и да попадне в казана. Когато се появят бутони с текстове в горната част, можеш да преминеш на следващото ниво, кликайки на бутон Next Level, а ако считаш, че резултатът от нивото не е добър, можеш да го преиграеш като кликнеш на бутон Retry Level. Играта е с доста нива! Ако решиш да прекратиш и впишеш резултат след дадено ниво, кликни на бутона Level Select Screen; така ще се появят нивата, а отдолу вдясно кликни на SUBMIT SCORE, после на сиьото бутонче, за да впишеш резултата за класацията.
1383
Постижение:
233507
КАПКА ЖЕЛЕ
Кликни с мишката и спусни желирания бонбон така, че по пътя си надолу да премине през повече елементи и събере точки. За всяко ниво имаш право да пуснеш по няколко бонбона. Изчаквай, обаче, тъй като можеш да пускаш нов бонбон, чак когато предният стигне дъното на платформата и изчезне. След завършване на ниво продължавай със следващото. Резултата си можеш да запишеш винаги след ниво, дори и то да е било неуспешно. За целта кликни най-горе вдясно на синята икона с 3 реда, след което долу вдясно на бутона «Submit».
2069
Постижение:
72592
КАПКОВА ИГРА
Водопроводът се е разтекъл. Трябва да опиташ да го поправиш в рамките на три нива. Няма значение от кое ще започнеш. Кликай с ключа и поправяй пробойните, макар и временно. Улавяй и бонусите. Те носят ползи. В кофата, например, можеш да събираш водата. Когато преминеш всички нива, ще видиш надписа “ALL LEVELS COMPLETE”. Време е да кликнеш на «SUBMIT SCORE» и запишеш резултата си.
2119
Постижение:
482950
КИБРИТЕНА МАТЕМАТИКА
За да започнеш играта, избери един от вариантите: «Move Match» (чрез местене на клечка), «Delete Match» (чрез премахване на клечка) или «Add Match» (добавяне на клечка), а после избери едно от трите нива на трудност и накрая кликни на «play». Виждаш математически ребус, изобразен с кибритени клечки. Познато, нали? Целта е да разрешиш ребуса в зависимост от първоначално избрания вариант. Играе се с мишката. В началото играта е по детски елементарна, но на по-късни етапи става сложна. Много нива са! А когато приключиш, намери в горната част бутона «Submit Score» и впиши резултата си.
2171
Постижение:
1640
КЛОУНИ АКРОБАТИ
Вали дъжд от клоуни. Движи платформата с клоун на земята така, че падащите от високо да попадат в противоположния край на твоя клоун, за да се изстрелват във въздуха. Опитай да ги задържаш максимално дълго, като през това време те събарят плодчетата, които се появяват в горната част. Всеки пропуснат клоун отнема живот. Внимавай! Играй колкото може повече, а след финала впиши резултата.
1816
Постижение:
3293
КОКОСОВ ОРЕХ НА ПЛАЖА
Една симпатична, кратка и технически лесна игра за сръчни стрелци. С мишката трябва да опънеш ластика с определена сила и в подходящата посока, за да уцелиш движещата се в морето платформа. Ако пък успееш да вкараш топката в центъра на платформата, получаваш повече точки и специален бонус. Играта е за твърде кратко време, затова цели и стреляй в темпо. Късмет в плажната забава!
2209
Постижение:
302
КОФА
Игра за сръчност, при която трябва да движиш платформата с мишката и да опиташ да вкарваш предметите в кофата. Някои ти носят точки, а други - жизнено важни бонуси като часовника за времето, което е ограничено. Играй, постарай се да продължиш по-дълго в тази кратка игра, след което впиши точките си за класирането.
2100
Постижение:
354
КРАЛСКА СВАТБЕНА ТОРТА
Направи прекрасна торта, ползвай различните възможности. Дали ще е сватбена или любовна ... ти ще решиш. След като приключиш, впиши резултата си за класацията - ще стане ясно чия торта е най-добра!
1729
Постижение:
9900
КРАСОТА
Приятна и лека игра, която изисква наблюдателност и сръчност. Целта е да доставиш на момичетата аксесоари и предмети, които да им помогнат в разкрасяването. В долната част виждаш контурите на предмети. В горната част на играта летят различните обекти. Хвани правилен и го сложи на мястото му долу. Бързай! Играта е за време! И така - ниво след ниво... Когато приключиш, впиши резултата си за класирането с бутона «SUBMIT».
1700
Постижение:
23600
КРЪСТОСЛОВИЦА
Стартирай играта и избери ниво на трудност. Ако за пръв път играеш, кликни на „1” в полето срещу избраната трудност. Започваш с първо ниво. Кликни долу на „PLAY”. В лявата част на играта се появяват думи. Трябва да ги откриеш хоризонтално, вертикално или по диагонал на игровото поле и с влачене на мишката да зачертаеш всяка дума. Имай предвид, че дадени букви могат да участват повторно и в други думи, независимо че са били зачеркнати. Когато завършиш ниво, можеш да продължиш със следващо, кликайки на „NEXT”. Можеш да го преиграеш, ако не ти харесват събраните точки. Това става, като кликнеш на „RETRY”. А ако умората те е налегнала вече и искаш да завършиш играта и запишеш резултата, можеш да го направиш след завършване на ниво, като кликнеш на „EXIT”, след което на „Submit”.
2091
Постижение:
22165
КУЛИТЕ ПО СВЕТА
Опитай за изградиш здрава и надеждна кула от еднакви елементи. Кликни на сивото топче горе. То ще падне. С клик на мишката трябва да го захванеш за основата. Когато прецениш, че елемента стои стабилно, кликни отново на него. Продължавай в този ред, спускай елементи и изграждай висока, здрава кула. Опитай да покажеш добри строителни умения, а когато играта завърши, запиши резултата си.
1907
Постижение:
73601
КУРБАН
Най-популярното животно за курбан при мюсюлмани и християни е овена, агнето. Затова в тази игра целта е да хвърлиш с клик на мишката агне на всеки човек. Можеш да движиш героя си със стрелките. Пази се от черната стреляща овца. Опитай да издържиш дълго, а когато играта свърши, кликни на текста „kaydet” и впиши резултата си за класирането.
2222
Постижение:
17300
ЛАКОМСТВА
За да започнеш играта, кликни на горния от двата бутона. С клик на мишката трябва да вземаш лакомства със стика и да промушиш други на платформата от същият вид. Като се съберат еднакви, те се унищожават. По колко лакомства на брой имаш право да държиш на стика се вижда на долния от трите вертикални жълти прозорци вдясно. А долу има три хоризонтално подредени жокера. За да ползваш първия, кликни на 1 от клавиатурата. Този жокер ти добавя нов ред фигури. За вторият жокер ползвай 2; той премахва всички фигурки от стика. Третият жокер се задейства с клавиша 3. Той пък премахва най-долния ред или фигурка от играта. След като се ползва даден жокер, трябва да мине време в успешна игра, за да се възстанови отново. Опитай да играеш максимално дълго, а след финала впиши резултата си.
1734
Постижение:
24061
ЛЕДЕНИ ПОДАРЪЦИ
Игра с десетки нива, при която е необходимо да кликнеш с мишката върху бомба и да взривиш възможно най-много подаръци за даденото ниво. Ако взривиш над 50 процента от подаръците, премини на следващото; ако не - то повтори нивото. Когато решиш, че ти е омръзнало, можеш да приключиш, записвайки резултата си. Това става като кликнеш на текста „Submit Score”.
1340
Постижение:
67730
ЛЕТЯТ ПЕПЕРУДИ
Красива и релаксираща игра с пеперуди. Със серийни кликове на мишката поддържай височината на летеж на пеперудата, движи я през цветовете, за да ги опрашва. Избягвай досег с пчелите и внимавай пеперудата да не докосне земята, защото приключението ще свърши.
2403
Постижение:
970550
МОБИЛНИЯТ БАЙЛЕРИ
Целта на тази игра е да насочваш човечето Байлери така, че да скочи и попадне в пролука с най-голяма цифра. Имаш право на два опита за всяко ниво. Ако решиш да рискуваш първия резултат, за втори опит кликни на бутона ONE MORE TIME. Харесаш ли резултата си от нивото, за преминаване към следващото кликни на NEXT ROUND. Играта се състои от 18 нива; когато ги преминеш, за да приключиш и впишеш финален резултат, кликни на бутон SHOW FINAL RESULT!, след което на SUBMIT SCORE. Играе се с мишката.
1436
Постижение:
1350
МОДЕН МАГАЗИН
Време е за шопинг. Влез в ролята на продавач. Стартирай играта и веднага ще влезе първата клиентка, за да купи за себе си дрехи, аксесоари. Кликни на момичето и отиди при него. Виж какво иска и отново с клик на мишката го заведи до желан артикул. Ако го хареса и над главата на клиентката се появят пари, кликни на касата, за да заведеш клиентката да плати. Тя ще покаже каква опаковка желае. Кликни на опаковката. След това клиентката ще остави пари, трябва да кликнеш на тях, за да ги прибереш. През това време може да се появят и други дами в магазина. Старай се да съчетаваш обслужването. След завършено ниво имаш възможност да подобриш магазина си, като кликнеш на бутона „UPGRADES”. Ще видиш различни продукти; спрямо събраните пари от продажби кликни на желан, за да го вземеш и продължи с играта, като кликнеш на бутона „START”. Резултата си можеш да запишеш след всяко ниво, като кликнеш на „SUBMIT”.
1610
Постижение:
31160
 

Страница 1 от 3
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители