prodava-se

КОСМИЧЕСКИ КОСМИЧЕСКИ
Игри с извънземни нашественици
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
АВАТАР
Впусни се в приключение с героите от Аватар, стреляй по самолети и другите обекти, опитай да оцелееш. Избери героя си и ... Напред! Играта е красива, но не е лесна по отношение на управление. В HOW TO PLAY имаш възможност да избереш набора от клавиши за управление (нагоре, надолу, ляво, дясно; стрелба; бомба). Case A: клавиши за посока W - нагоре, S - надолу, A - наляво, D - надясно; стрелба - клавиш J; хвърляне на бомба - K; пауза/меню - шпация (интервал). Case B: клавиши за посока - стрелките от клавиатурата; стрелба - клавиш Z; хвърляне на бомба - X; пауза/меню - шпация (интервал). След финала не забравяй да впишеш резултата си в класацията.
1962
Постижение:
31300
БЕЗКРАЙНОСТ 2
Бойни действия в Космоса. Движи се със стрелките, колкото е възможно по-дълго в състояние на безтегловност. Стреляй с интервала, събирай монети за да получаваш и по-добри оръжия. Играта може да продължи доста дълго. Когато все пак врагът успее окончателно да те взриви, кликни на бутона «SUBMIT SCORE» и запиши резултата си.
2144
Постижение:
59104800
ГАЛАКТИЧЕСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
Космическа игра, в която можеш да избираш между шест различни героя и да се бориш с множество космически нашественици. Играе се със стрелките и е с различни нива. Стреляй по всеки враг, събирай бонусите, пази се от оръжията на нашествениците. Играта е с отлична графика и приятно озвучена, но за жалост си има и край. Когато приключиш, впиши резултата си за класацията.
1895
Постижение:
25160
Гошко - космическият боец<br />
Малкото момченце Гошко спи. В съня си то е голям боец, лети на ракета, бие се с извънземни, за да спаси Земята. Помогни му да изпълни мисията си. Играе се с мишката и интервал (шпация). Стрелбата е автоматична - няма нужда от кликане - само се пази от противниците! Разбий извънземните чудовища и най-вече се пази!
2252
Постижение:
1385
ЗВЕЗДЕН ДЪЖД
Бой с космически кораби и метеори. Стреляй с ляв бутон на мишката по тях, както и по летящите отломки от планети. Това носи точки. Събирай бонусите, които се получават от унищожените вражески кораби. Те помагат по различни начини - някои ти дават щит, други - бомби, различни са. А ако се измориш, ползвай клавиша Esc за пауза. Играта е с хубава графика.
1547
Постижение:
69030
ИЗВЪНЗЕМНИ НАШЕСТВЕНИЦИ
В космоса се движат едновременно астронавти и извънземни нашественици. Трябва да осигуриш безпрепятствено преминаване на астронавтите, като стреляш с мишката по извънземните. Внимавай при стрелбата да не уцелиш заедно с извънземните и астронавт! Събирай бонусите, които са показани в долната част на играта. Премини всички нива, а след финала впиши резултата си. Ако играта не ти се зарежда влез в сайта с друг браузър. Със сигурност работи през Internet Explorer!
1603
Постижение:
74390
Нашественици
Симпатична и свежа космическа игра. Стреляш по извънземни роботи, едновременно с което събираш и бонуси. Пази се от мълниите.
2167
Постижение:
187400
НЛО РОЯК – ОЦЕЛЯВАНЕ
НЛО те нападат, опитай да се избавиш със стрелба. Събирай и електрическите бонуси, те дават допълнителен шанс за оцеляване. Играе се с мишката.
2166
Постижение:
138833
ПРОСТРАНСТВО ЧИСТКА
Игра, при която движиш с мишката космически кораб, а с клик стреляш. Стреляй по всичко, което ти се изпречи.Събирай бонусите, обвити в синкави балони. Внимавай, да не се сблъскаш с космически обект, това отнема живот, а имаш само три, виждаш ги горе в дясно под формата на ракети. Опитай максимално дълго да разчистваш пространството, а след финала впиши резултата си.
1514
Постижение:
89515
РАКЕТА 2020
Кликни и изстреляй ракетата! Движи я все нагоре, така че да събираш всички възможни бонуси. Внимавай, когато видиш удивителен знак, това е предупреждение, че предстои опасност. Има ги разни - сблъсък в релефа, падащи камъни… Опитай да достигнеш много високо, а когато все пак се озовеш на Земята, запиши резултата си за класирането.
2912
Постижение:
422370
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители