prodava-se

СПОРТНИ ИГРИ СПОРТНИ ИГРИ
Футбол, конни състезания, билярд и др. спортни игри.
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
БАСКЕТБОЛ С КОЛИ
Странна спортна игра, която не те оставя да скучаеш и за миг. Избери автомобил и стартирай. Играе се със стрелките.Целта е да задържиш топката и най-вече да я вкарваш в противниковия кош. Играеш срещу компютърен опонент, който никак не е слаб. От личен игрови опит ще кажа, че трябва да се целиш в десния кош, в противен случай и да вкараш, то е автогол. Играта е с полувремена и всяко си има определено време, затова се постарай да си динамичен играч. След приключване автоматично ти се изчисляват точки, впиши ги и нека най-добрия оглави класацията, а може би си точно ТИ?!
1291
Постижение:
1760
БИЛЯРД С 9 ТОПКИ
Игра на билярд с 9 топки, ползва се мишката. Добре е, ако успееш да вкарваш топките като поредни номера. Можеш да играеш в две различни версии, като кликнеш на левия или десния бутон за стартиране на игра. При едната поредните топки се показват, очертани в кръгъл контур. Времето е ограничено, но да се надяваме, че сме сръчни и ще ни стигне. Приятна изненада е, че ако завършиш една партия и остава от определеното време, веднага се отваря следваща, така се добавят и повече точки. Играта е с открояваща се ярка визия, а след приключването и можеш да впишеш и резултата си.
1840
Постижение:
85150
БОУЛИНГ
Игра на боулинг, лесно управляема и с приятна визия – рядко срещано съчетание при спортните игри. Играе се с 3 клика на мишката. С първия определяш мястото, от което хвърляш; с втория - силата на удара, а с третия - посоката. След като попълниш таблицата с точки, можеш да впишеш резултата си, за да премериш сили с останалите играчи.
1719
Постижение:
481
Г-О-О-О-Л!
Целта при тази игра е с мощен шут да изстреляш приближаващия футболист към отсрещната врата. Кликни с мишката и задръж, насочи стрелката към футболиста и стреляй! Следи скалата в горната част на играта. Тя показва силата на удара. Ако ударът ти е добър, по пътя има футболисти, които ще помогнат „живата топка” да влезе във вратата, което дава допълнителни точки. Имаш право на 3 удара. Ррезултатът ти е сбор от тях плюс бонусите. Ако харесаш постижението си, кликни на бутон SUBMIT, за да го впишеш. А можеш да играеш веднага за по-добро класиране, като кликнеш на бутона REPLAY.
1582
Постижение:
1428
ДАРТС
В бара си, пред очите ти - дартс. Състоянието ти – не съвсем трезво. Уцелването става все по-трудно. И все пак, хвърляйки стрелите, опитай да събереш максимален брой точки.
1801
Постижение:
373
ДАРТС 2
Една отлична ДАРТС игра, при която целта е да събереш за определено време най-голям брой точки. Секторите, които трябва да улучиш, мигат, а вляво на скалата виждаш силата на хвърлянето. Кликни с мишката и задръж, гледай позицията ти да е на място, удобно за стрелба по примигващото поле, прецени силата на хвърлянето и стреляй! И така - до финала на играта. Имаш 21 цели - 20 мигащи сектора + една в центъра! Да не забравиш - имаш си и екстри! Можеш да слушаш музика и да гледаш мини-видео от YouTube, докато играеш. Освен това можеш да си въведеш и личния си код от YouTube, за да слушаш и гледаш твоите любими парчета! Но е добре да не ползвате тази екстра, ако нямате добър нет и мощен компютър.
1438
Постижение:
43690
ДАРТС 3
Целта на играта е с клик и движение на мишката (все едно подхвърляне) да забиваш стрелата така, че да улучиш повече точки. При попадение улучените точки ти се приспадат от общия брой, който е записан вдясно. Когато записаните общи точки вдясно станат нула, играта свършва. С колкото по-малко опити успееш, толкова по-добре и напред ще си в резултата спрямо останалите играчи. Тази игра очевидно е с обратно класиране, т.е. по-малкият брой точки в края показва по-добри умения!
2527
Постижение:
19
ДИВАК ОЛИМПИЕЦ
Чаровна игра, в която трябва да помогнеш на пещерния човек да постави олимпийски рекорди в редица спортове. Играе се със стрелките и шпация (интервала). Преди всяка една спортна дисциплина се излъчват кадри, показващи как да играеш. Внимавай, следи ги добре, за да се справиш! Успех, а дали имаш истински олимпийски резултати?! Това ще видим от записа ти в класацията.
1749
Постижение:
21807
Дузпи
Играе се само с интервала (шпация) Имаш право на пет опита, като за всеки един опит са 3 клика на шпацията - един път указваш посоката, втория клик е силата на удара, а третия е за траектория. След него излиза играч и бие дузпата. Независимо дали си вкарал или не, се продължава със следващата, но трябва да реализираш поне 3 от общо 5 удара, за да спечелиш точки. Резултатът е на базата на всички опити. Успех и здрава психика!
1371
Постижение:
1200
ДЪЛГИ СКОКОВЕ
Интересна игра със състезател на дълъг скок. При старта кликни с мишката и следи скалата, за да може бегачът да тръгне с висока скорост при втория клик. После преди пясъчната ивица трябва отново да кликнеш и да дадеш ъгъл на скока. В зависимост от това колко е прескочил състезателят, получаваш и точки. С натрупан резултат можеш да подобриш качествата, като кликнеш на бутона «ubgrades» и според сумата си да закупиш екстри. Резултата си можеш да запишеш след всеки един сполучлив скок, когато пред теб се появи бутона «Submit Score». Ако никът ти е на кирилица, го изпиши на латиница и тогава премини към финалната стъпка.
1849
Постижение:
10766
ЕВРО 2012 – ЕУФОРИЯ
Футболна игра с много прости правила. От теб се иска с помощта на мишката да вкараш футболната топка във вратата. Кликни на първото знаме, което виждаш и стартирай! Кликаш на топката, задържаш и насочваш в желаната посока. След сполучлив опит и вкарване на гол, кликни на бутона долу „Stage select”, след което на следващото поред знаме и продължавай с головете. Ако желаеш да прекъснеш докъдето си стигнал и впишеш резултата си за класирането, кликни след сполучлив опит на текста „Submit score”. При несполучлива игра кликни на бутона „Retry”, за да повториш опита. Играта е с много нива и предлага дълго забавление.
2069
Постижение:
2351
ЕВРОПЕЙСКИ ФУТБОЛНИ КЛУБО<br />ВЕ
Спортна игра, при която трябва да покажеш познания за европейските футболни клубове. За начало избери ниво на трудност – „EASY”, „NORMAL” или „HARD”. Първото е най-лесно, но второто и третото умножават резултата ти, съответно по две и три. По време на игра получаваш два вида въпроси. Ако видиш клуб или държава, трябва да посочиш емблемата, която отговаря на нея. Вторият вид въпрос показва емблема, от теб се иска да посочиш верния клуб. И така - до края на играта. След това впиши резултата си за класирането.
2059
Постижение:
6198
ЕКСПЛО-БИЛЯРД
Странен билярд, при който с клик на мишката трябва да заложиш бомба между топките, а когато тя се взриви, се вижда и резултатът. Целта е за нивото да вкараш всички топки в джобовете. С клик на мишката продължаваш на следващото ниво. Понякога има бонуси или други изненади. Играта свършва, когато изчерпаш всичките си бомби и следва да запишеш резултата си.
2189
Постижение:
54299
ЗОМБИ ТОПКА
Красива игра, която е с много нива! Нашата цел е с клик на мишката да стреляме и съборим всички зомбита за даденото ниво. Ако не успеем ще ползваме бутона със кръговата стрелка за повторение на нивото. Или сме много добри и продължаваме напред. Играта можем да прекъснем след всяко завършено ниво, като кликнем на най-десния от трите бутона, представляващ множество квадратчета обединени в един. Така се връщаме в главното меню и трябва да кликнем на «SUBMIT», за да запишем резултата си.
1818
Постижение:
13000
КОННА ЕЗДА - 1
В тази спортна игра целта е да се прескочат препятствията. Скокът се получава като се кликне на шпация (интервал) и горна стрелка. Играта не е никак лесна и си е цяло предизвикателство!
1287
Постижение:
1925
КОННА ЕЗДА - 2
В тази спортна игра целта е да се прескочат препятствията. Скокът се получава като се кликне на шпация (интервал) и горна стрелка. Играта е подобрена версия на Jumporama с нови нива и нови препятствия!
1353
Постижение:
13195
МНОГОБОЕЦ
Ти участваш с четири вида спорт - бягане с препятствия, баскетбол, плуване и стрелба. Използвай само левия бутон на мишката и не забравяй да впишеш резултата си!
1294
Постижение:
15108
Мощен frenzy-билярд
Мощен frenzy-билярд с 10 нива, втора атрактивна версия! Внимание, при нея времето е сравнително ограничено.
1810
Постижение:
3798450
Мощен билярд
Тази игра наподобява билярд, но дотолкова, че се играе с топки и стик. Стандартните топки са червени, а тези с друг цвят носят разни изненади - от големи бонуси, до затрудняване на играта.
1896
Постижение:
261500
Мощен билярд 2
Мощен билярд, последна версия. При нея има избор между три различни форми на игрово поле.
1951
Постижение:
591250
МОЩЕН ШУТ
Футболна игра, при която трябва с пет опита да постигнеш най-добър резултат, а той се изчислява с това колко по-далеч е отишла топката. В началото избери героя си. Когато се зареди играта, първо кликни на движещата стрелка-вектор, за да избереш посоката на удара, след което кликаш за неговата сила. По пътя на топката има както бариери, така и приятели, които я изстрелват надалеч. Направи петте поредни опита, а след финала впиши резултата си.
1379
Постижение:
22236
ОЛИМПИАДАТА 2012 В ЛОНДОН<br />
Играй тези фантастични летни игри само с клавиша за интервал (шпация)!
1726
Постижение:
7740
ПИНГВИНСКИ ВОЛЕЙБОЛ
Плажен волейбол с пингвини! Забавно, нали?! Но не и лесно ... За начало избери ниво на трудност и стартирай. Ползвай стрелките на клавиатурата, за да вкараш топката в полето на противника. Постарай се да отмъкнеш повече точки. Не е прецедент обаче, ако получиш и отрицателен резултат. Както и да се представиш, играта си има край. Когато той настъпи, тя се затваря и е време да впишеш резултата си за класирането.
1855
Постижение:
4
ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ВЪВ ФЕР<br />МАТА
Целта на играта е с клик на мишката да вкарваш тиквата в коша, като избягваш тя да пада извън него или да удря животни. И така - докъдето издържиш, след което запиши резултата си.
1878
Постижение:
17700
СКЕЙТ СКОРОСТ 3D
Спортна игра, при която трябва със стрелка на ляво и дясно да движиш момчето, а със стрелка нагоре да скачаш. Целта е да избягваш сблъсъка с препятствията и да събираш монети. Колкото по-дълго издържиш, толоз по-добре. След края на приключението впиши резултата си за класирането.
1723
Постижение:
725
СКОРОСТНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТ<br />ВО (билярд)
Това е един билярд, който е сравнително лесен и удачен дори за хора с малко опит. Преди да започнеш не забравяй да впишеш ника си горе в дясно, в бялото поле. Целта е да вкараш цветните топки; естествено - без бялата. Ако бялата топка попадне в джоб, тогава ти се указва мястото, където имаш право да кликнеш и да я поставиш, за да продължиш играта. Резултатът се отчита по време, трябва да се справиш максимално бързо. Когато играта завърши, ще видиш въпрос; ако желаеш да запишеш резултата си, отговори с „YES”.
1604
Постижение:
92694
СНЕЖЕН БОУЛИНГ
Игра на боулинг със снежна топка. За да започнеш, кликни на ниво (обикновено първо), след което на PLAY. Кликни на снежната топка и я движи с мишката напред. Събирай звездите и избягвай растенията; последните намалят размера на топката! В края на нивото се появяват и кеглите! Добре е да събориш всички кегли! Виждаш резултата за нивото, ако ти харесва, можеш да го запишеш за класацията, кликайки на горния бутон Submit!. Ако пък искаш да продължиш със следващото ниво, кликни на Next Level. Добре е за всяко от десетте нива на играта да запишеш най-висок резултат, а целта е да постигнеш най-много точки в класацията на играта.
1335
Постижение:
2949
СНЕЖЕН ЧОВЕК НА СКИ
Движи снежния човек със стрелките. Трябва да събереш морков за нос, две черни камъчета за очи и две пръчки за ръце. След тази комбинация ще преминеш на следващото ниво. Карай ските и избягвай сблъсък с дървета и снежни топки. Те заличават събраното от теб. Изиграй много нива, а след това запиши точките си за класирането.
1984
Постижение:
36000
СНОУБОРД
Движи с мишката сноубордиста, като го насочваш да минава през шанците и събира полезните предмети по трасето. Избягвай сблъсък с камъни и дървета. Играта е с доста нива, действието се повтаря, но скоростта става все по-висока. Опитай да достигнеш и последното ниво, след което запиши резултата си за класирането.
2352
Постижение:
59123
СУПЕР ФУТБОЛ
Игра на американски футбол, която изисква доста технически умения. Избери вариант – ARCADE или ENDURANCE. С клик на мишката вземи топка и я позиционирай там, където смяташ, че е добре, за да уцелиш някой от отворите, даващи точки. Задръж бутона на мишката натиснат и плъзни нагоре или надолу; скалата в ляво показва силата на изстрела. Трябва да прецениш дали посоката на отвора. Съответно плъзни мишката в избраната посока, като през цялото това време държиш бутона натиснат! След това стреляй като отпуснеш бутона на мишката. Целта е топката да попадне в някой от отворите, носещи различен брой точки. И така, докато играта свърши. За да впишеш резултата си, трябва да кликнеш на текста долу (click screen to continue).
1536
Постижение:
6550
СЪРФИСТ РАКЕТА
С помощта на стрелките движи сърфиста все по-навътре в морето. Прескачай камъните - сблъсъкът с тях ти отнема от силата за живот. Опитай да вървиш все по-напред и далече. Когато приключението завърши, впиши резултата си.
1915
Постижение:
2083
ТРОЕН БИЛЯРД
Билярд с три версии на игра. Избери своята и стартирай! Внимавай да не вкараш черната топка по време на игра, защото това ще е краят. Тя трябва да бъде последна. След финала впиши резултата си. Когато играта приключи, се затваря сама, ще видиш празно поле, в което впиши ника си и след това кликни на „Submit Score”.
1995
Постижение:
23962
ТРУДЕН БИЛЯРД
Игра на билярд, при която в началото виждаш колко точки трябва да изкараш за всяко ниво. Кликни на бялата топка и задръж, насочи, прецени силата на удара и тогава пусни, за да удариш топката! Можеш да удряш всяка една топка, дори и черната. Важното е да вкараш! Топките са доста тежки, преценявай добре силата на удара. Ако пропуснеш, ти се отнема от броя на възможните следващи удари - виж горе вляво „Lives”. Ако преодолееш нивото, продължавай със следващото. Колкото по-дълго играеш, толкова по-висок резултат ще впишеш за класирането.
1361
Постижение:
9889100
Уличен скейтборд
Игра със скейбордист. Доста реалистична на вид. Играе се със стрелките и шпация (SPACE).

Инструкции:

Използвай стрелките на клавиатурата за движение, а SPACE - за скок. Когато си във въздуха, с A правиш флип (FLIP); S - за блъскане (SHUVIT), D - за стържене (GRIND). Можеш да комбинираш тези клавиши заедно със стрелките, за да правиш други трикове. Когато си във въздуха, чукни двукратно ЛЯВА/ДЯСНА стрелка, за да направиш 360-градусов флип (360 FLIP).
1573
Постижение:
1527
УЦЕЛИ РЕФЕРА
Простичка игра на скорост, наблюдателност и сръчност. Вгледай се в движещия се рефер и с клик на мишката опитай да го уцелиш. Играта е за определено време, от твоята сръчност и темпо зависи резултатът ти.
1568
Постижение:
1290000
Футбол 2010-та
Избери национален отбор, за да се включиш с него в Световното по футбол 2010-та! Красива графика и страхотна игра с възможности за отнемане на топката, фалове, допълнително време и дузпи! За да участваш във финалите, преди това трябва да минеш през квалификациите в групата! Постарай се да спечелиш купата на футболното първенство!

Инструкции:

Използвай стрелките на клавиатурата за движение. A - за висока топка / дълъг пас, S - за минаване / смяна на играч, D - за отнемане на топката / шут, P - пауза.
1532
Постижение:
 
Няма записан резултат
ФУТБОЛ – ГЛАВИЧКИ
Игра с прости правила, в която да покажеш футболни умения. Движи футболиста със стрелките наляво и надясно, така че топката да не пада на земята. Ако, докато тя лети във въздуха, уцелиш и някой от спортните артикули, които се появяват, ще получиш допълнителен бонус. И така - докато топката падне. Тогава можеш да запишеш резултата или да започнеш нова игра.
2400
Постижение:
57
ФУТБОЛЕН СКОК
Целта на играта е с клик на мишката футболната топка да прескача конусите и други опасности, като същевременно събира звезди. Крайната точка на всяко ниво е влизане във футболната врата. Играта е с доста нива. Резултата си можеш да запишеш по всяко време. Това става като кликнеш на текста долу „SUBMIT SCORE” и после отново на същия текст, изписан в бяло.
1519
Постижение:
831
ФУТБОЛНА АРКАДА
Игра на американски футбол, при която целта е да движиш с мишката твоя спортист (синия), като докосваш топки, щитове и други полезни обекти. Избягвай сблъсък с футболисти в червено - това отнема живот. Опитай да издържиш повече в игра, след което впиши резултата си за класирането.
1570
Постижение:
2799
ФУТБОЛНА ЛЮБОВ
Любовна двойка на футболен стадион. Иска им се дълга целувка, но трябва да е тайна! Кликни върху влюбените и задръж така, за да продължи дълго целувката. Когато видиш удивителен знак над главите на някой от наблюдателите, веднага пусни бутона на мишката, за да спре за момент целувката, докато любовната двойка може да бъде видяна. Кликни на наблюдаващия, за да се разсее и продължи с целувката. И така - докато нивото завърши. После продължавай със следващото ниво на футболна любов. Когато играта се затвори, запиши резултата за класирането.
1587
Постижение:
9967
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.