prodava-se

ПРИКЛЮЧЕНИЯ ПРИКЛЮЧЕНИЯ
Игри с приключенски характер, пътешествия.
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
60 СЕКУНДИ ЖИВОТ
Целта на играта е героят ти със стрелба да унищожи скелетите. Движи го със стрелките, стреляй с интервала. На бойното поле ще виждаш някои полезни елементи. Ако установиш, че животът ти, който е изобразен със зелена скала над главата, намалее, мини през аптечката - не е необходимо да кликаш. Ако видиш огън, мини през него, за да получиш по-мощно оръжие. Играй и докъдето издържиш, след което запиши резултата си за класирането.
2190
Постижение:
5850
БЯГСТВО  ОТ АДА
Целта на играта е да бъдат освободени висящите от тавана хора. Това става, като кликнеш върху някой от движещите се долу, задържиш така мишката и подхвърлиш нагоре към висящ човек, колкото може по-силно и точно, за да го освободиш (събориш). В играта има твърде много „Емо” и „Готика” стил, след второ ниво става и реалистично кървава, не е препоръчителна за малки деца.
1318
Постижение:
806
ДЖЕФ
Игра, в която трябва да движиш със стрелките героя си, като събираш полезните предмети - някои ти носят енергия, други - пари или различни бонуси. Избягвай допир с черепите - отнемат живот! През тях можеш да минаваш само след вземането на дъга. Опитай да изминеш по-дълго разстояние, а когато приключението завърши, запиши резултата си.
1879
Постижение:
1803850
ДЖОН И СЪКРОВИЩЕТО
Забавна игра, в която героят ти е изправен пред разрешаването на редица ситуации. Трябва да се досетиш какво да се направи при всяка от тях и с кликове на мишката да разрешиш задачата, след което, ако тя е изпълнена, когато кликнеш на момчето, то ще продължи напред. И така - до финала, където героят ти трябва да отвориш сандък със златно съкровище. Колкото по-бързо се справиш, по-добре ще е! Когато завършиш, запиши резултата си за класирането.
2187
Постижение:
49019
ДЖУРАСИК ПАРК
Динозаврите са полудели, преследват те и искат да те изядат. Опитай да се спасиш и оцелееш със стрелба и бягство. Играе се със стрелките и интервала (шпация). Стреляй по бонусите, които са в падащите парашути - неоценими помощници са. Когато стане много напечено, използвай шпацията - ще се изсипе дъжд от камъни и ще ти помогне за момента да отървеш кожата. Късмет! Ти трябва да излезеш победителя в тази праисторическа битка!
6781
Постижение:
 
Няма записан резултат
ДЖУРАТАКА
Игра, в която твоят герой е дракон. Трябва да го движиш със стрелките (лява и дясна) или с клавиши „А” и „D” и с клик на мишката да стреляш по прелитащите дракони. Пази се от тяхната стрелба, но събирай яйца и падащите жълти топчета-бонуси! Последните ти трябват, защото, ако не ги събираш, няма с какво да стреляш! За пауза ползвай клавиш „P”. Опитай да изиграеш нивата; когато свършиш, впиши резултата си за класирането. За целта кликни на лилавото листо с текст „SUBMIT SCORE”.
1554
Постижение:
59097
ДИАМАНТЕНА ПИРАМИДА
Игра, която не блести с кой знае каква графика, но за сметка на това те въвежда в източно приключение. Движи героя със стрелките, събирай диаманти и сърчица. Последните ти носят живот. Скачай върху враговете, за да получиш точки. За по-висок скок кликни два пъти бързо с клавиша „Z”. И така - ниво след ниво преодолявай премеждия! Колко живота имаш, виждаш горе вляво – броя на сърцата. Когато приключението завърши, запиши резултата си.
2586
Постижение:
94630
ЖАБЕШКА АВАНТЮРА
Изплозвай стрелките за движение на жабчето, за да събира монети, а клик с мишката да яде буболечки по пътя й.
1548
Постижение:
 
Няма записан резултат
ЗАЕШКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
Зайчето се е впуснало в приключение. В какво се състои? Трябва да се придвижва в пространството, събирайки зеленчуци, плодове и полезни предмети, но и избягвайки опасностите. Последните могат да бъдат падане във вода, прелитаща птица ... Целта винаги е да достигне дома, чийто вход е озарен от светлина. Ползвай мишката за движение и скок. Опитай да преминеш повече нива. Бързай! Времето е ограничено! Когато приключението завърши, впиши резултата си. За целта кликни на «SUBMIT».
1353
Постижение:
5972
ЗЕЛЕН ОБЛАК
Целта в тази игра е героя ти да събере, колкото е възможно повече звезди, като избягва сблъсъци с препятствия и опасни предмети. Ползвай стрелките на клавиатурата за движение, а с интервала стреляй по опасностите, за да предотвратиш сблъсък. Когато играта се затвори, кликни на текста “Submit Score” и запиши резултата си за класирането.
2102
Постижение:
15885
ИГРА ДО УЧИЛИЩЕ
Малко момиченце е на път за училище, то е твърде ентусиазирано да разреши проблемни ситуации, които среща по пътя си. Мисли логично, какви действия трябва да предприеме ученичката в дадена ситуация и кликай с мишката, за да ги извършиш. В някои случаи е необходимо след разрешаване на проблема да се кликне на детето, за да продължи то по пътя си. Има и моменти, когато трябва да кликнеш на момиченцето, за да подскаже, какво трябва да направиш. Опитай да разрешиш всички загадки по пътя до училището. Действай бързо, за да запишеш висок резултат за класирането.
2298
Постижение:
32434
Колекционер на кредитни к<br />арти
Игра от тип лабиринт. Целта ти е да събереш всички кредитни карти и монети от лабиринта. Също така посещавай и АТМ автоматите - те ще ти донесат предимство - ставаш за известно време невидим за крадците. Пази се от крадците със сивите костюми. Навигация: използвай стрелките на клавиатурата. ESC - пауза. След приклюване на играта, запиши резултата си с Save.
1824
Постижение:
13540
КРИЛАТ ЕДНОРОГ
Прекрасна игра с крилат еднорог. Основната ти цел е той да се движи и лети така, че да не се спъне и падне на опасните места, а те не са никак малко - пропасти, тотеми на ацтеки и др. За скок и повторен скок ползвай бутона „Z”, а за стрелба - „X”. Имаш три живота - пази ги, за да продължи приключението!
1560
Постижение:
49440
ЛАВИНА ОТ ПАРИ
Движи с мишката момчето и кликай, когато искаш то да скочи. Целта е да събереш колкото може повече пари, като събираш и бонусите, но трябва да се пазиш от опасни падащи предмети. Играй, колкото може по-дълго, за да натрупаш истинско богатство. Все пак ще дойде момент, когато играта свършва. Тогава запиши резултата си.
2101
Постижение:
174650
ЛИЛИ - БЕГЛЕЦА
Помогни на малката симпатяга ЛИЛИ да премине всички приключения по пътя си. За да халосаш с близалката животното, идващо насреща ти, натискаш съответния му клавиш от „1” до „5”, съгласно номерацията долу вдясно на игровата платформа. Натискането на грешен клавиш води до край на играта. След финала кликни на „UPLOAD” за да впишеш резултата си.
1301
Постижение:
2990
ЛУНА СКУТЕР
Госпожица Луна е на приятна разходка из града ... Така поне изглежда на пръв поглед. Но не е съвсем така! Тя трябва да доставя цветя в домовете на клиенти. Кликай и хвърляй цветята на показаните места! Ако пропускаш, момичето ще изпадне в беда. Събирай полезните елементи! Край удоволствието от движението върши работата с Луна. Опитай да преминеш всички нива, след което впиши резултата за класирането.
1474
Постижение:
47304
Миньор - търсач на съкров<br />ища
Събери богатството. Използвай мишката (ляв бутон) и опитай да събереш необходимото количество злато, сребро и скъпоценности. Ако си сръчен и сравнително бърз играч, ще продължаваш напред. Може да ползваш клавишите [1], [2] и [3] за допълнителни възможности ;-) Успех в забогатяването!
1778
Постижение:
55078
МОМЧЕ И БАЛОНИ
Целта на тази игра е да бъдат унищожени подскачащите балони. Това става като движиш момчето със стрелките на клавиатурата, а с шпация (интервал) изстрелваш стрелата, която първоначално разбива всеки голям балон на по-малки, а най-малките се унищожават. Естествено, трябва да улучиш балон, а и да избягваш балон да попадне върху момчето, защото това отнема живот! Играта е симпатична и за сръчковци. Опитай! Дали не си от тях?! Не забравяй да впишеш и резултата си за класацията!
1476
Постижение:
464800
МЪРТЪВ
Игра със зомбита! За да я започнеш, кликни с клавиша „Х” (предварително превключи клавиатурата на главни букви с помощта на клавиша «Caps Lock»), движи героя си със стрелките, стигнеш ли фигура с текст „PTS”, кликни отново на „Х”. Пази се от зомбитата. Всъщност, самата игра ти подсказва, какво се прави на всеки етап. Когато завършиш, впиши резултата си за класирането.
1213
Постижение:
11100
НАПУСНИ НЕБЕТО
Целта на играта е да помогнеш на Свети Петър да върне грешниците в Ада. Как да започнеш? Ако не ти се четат дълги обяснения, кликни долу вдясно на «skip», след това на «click to continue»; следва да запишеш ника си в празното поле. Ако никът ти в сайта е на кирилица, запиши го с латински букви за играта. Остава да кликнеш на текста «START», след това на «mission 1» и долу вдясно на «CONTINUE». Следва: «GO» и «NEXT». Започна реалната игра. Движи с мишката героя, като събираш бонуси, а щом в теб се окаже резачката, премини през всички хора - грешници. Паднеш ли от небето, можеш да продължиш със следващо ниво, но ако имаш добра сума, първо кликни на «SHOP» и купи от магазина това, което може да ти послужи за по-добри резултати. В края на нивото можеш да запишеш резултата със «SEND SCORE» или давай напред. Играта е дълга, предлага доста мисии и възможности! Възползвай се от тях и стани първи в класирането! Късмет!
2298
Постижение:
37955
Небесен турист
Използвай стрелките за управление на небесния кораб. Събирай крави и овце по пътя си като използваш клавиша за интервал (spacebar). Пази се от дървета и сгради.
1784
Постижение:
1100
НЕВЪЗМОЖЕН СКЕЙТ-ОСТРОВ
Забавна игра, която се играе основно със стрелките. Целта е да се движиш така, че да отстраниш всяка опасност от пътя си. Преди всяко препятствие виждаш и кой бутон ще ти бъде полезен, за да преминеш напред. Опитай да си устроиш дълго приключение, а когато завършиш, запиши и покажи на всички резултата си.
2209
Постижение:
812
НИНДЖА ЧИБИ
Приключение с малък черен нинджа. По време на катеренето му по отвесните скали се появяват предупреждения за опасности. Съответно ще предприемаш скок към безопасната част - лява или дясна! Това става с интервала (шпация). Ако преминеш ниво и натрупаш точки, може да посетиш магазина «SHOP», откъдето да закупиш различни полезни предмети за пътешествието. За да се върнеш към продължаване на играта, кликни на «DONE». Ако разполагаш с оръжие, стреляй с клавиша «S» или с ляв бутон на мишката. Когато играта завърши кликни на «SUBMIT», за да впишеш резултата си. При положение, че имаш вписан предишен по-добър резултат, кликни на «AGAIN», за да стартираш нова игра.
1572
Постижение:
9972
ОБРЕЧЕНИ ТЕРИТОРИИ
Интересна игра с доста нива. Движи героя си с със стрелките на клавиатурата, а с интервала стреляй по вражеските същества. В началото на всяко ниво стрелки те насочват накъде да тръгнеш. Там ще откриваш сандъци със злато - премини през тях и ги вземи. Трябва да стреляш и по всеки един враг, докато ги унищожиш. Враговете ти понякога изпускат бонуси под формата на цветни кръгчета. Събирай ги - едни ти дават сила за живот, други - мощно оръжие. Всяко ниво завършва, когато застреляш до един враговете. И така - все напред в приключението, докато дойде момента да запишеш резултат.
2220
Постижение:
247752
ПАРАШУТНИ СКОКОВЕ
Използвай интервала, за да спуснеш парашутист, след това още веднъж, за да се отвори парашута. При полета към земята не трябва да се докосват птиците, които могат да унищожат парашута. Опитай да контролираш движението при скока със стрелките. Играта е за ограничено време. Когато то завърши, впиши резултата си. Никак няма да е учудващо, ако той дори е отрицателен. Последното става, при лоши парашутни опити.
1687
Постижение:
1015
ПОГО СКАЧАЧ
Посредством мишката движи момчето–скачач. Целта е да върви все нагоре и нагоре, а и по пътя да събира сърца. Крайната цел на всяко ниво е да хване звезда! По пътя има опасности - ще ги усетиш! Пази героя си от тях! Изблъскат ли го, играта свършва. След финала впиши резултат за класацията.
1553
Постижение:
30500
ПРЕСЛЕДВАЙ СЪКРОВИЩЕТО
Игра, при която трябва чрез движение със стрелките да пресичаш през натоварени от трафик улици и едновременно с това да преследваш целта си – събиране на съкровища. Ще виждаш монети, които трябва да взимаш. Имаш три живота, виждат се под формата на сърца. Ако те удари кола, тя ти отнема живот. Опитай да събереш богатство, а след финала впиши резултата.
1635
Постижение:
171850
ПРИКАЗНА ПРИНЦЕСА
Принцесата е в беда, отронвайки сълзи, те се превръшат в сърца. Помогни й! Трябва да стигнеш до нея, а тя е затворена във висока кула. Влез в ролята на рицаря и се покатери на кулата. Това става като кликаш с мишката по лианите и се придвижваш все по-нагоре. Кликай по птиците, за да ги стопираш, клъвнат ли те, ще те съборят и приключението свършва. Трябва да събираш с кликане и сърцата, които срещаш по пътя. А също с клик се пази от бомбите на Баба Яга. Успех в катеренето и опитай да запишеш за класцията възможно най-високото постижение, в метри разбира се! Започни като под текста Hero` s name впиши ника си. Избери ниво на трудност.
1757
Постижение:
5090
ПРИКЛЮЧЕНИЕ В ПЕЩЕРАТА
Влез в ролята на героя, предвижващ се през пещера със сталактити, сталакмити, скъпоценности, но и с опасности! Движи мъжа с мишката, а за да скача, кликай с левия бутон. Събирай полезните предмети; избягвай опасностите! Играта е с много нива. Играй внимателно и дано продължиш по-дълго. Когато приключиш, впиши резултата си за класирането.
1825
Постижение:
43695
ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА БИСКВИТК<br />АТА
Коледната бисквитка се е впуснала в пътешествие. Твоята задача е да й помогнеш, събирайки бонуси и предпазиш бисквитката от различните животни и опасности. За скок и ловене на цветя и останалите бонуси ползвай клавиша „Z”, за стрелба „X”. Играта е с много нива, но ако решиш да приключиш преди да видиш края й, кликни на текста „Submit”, който се появява след финала на ниво и впиши резултата си за класацията.
1440
Постижение:
54591
РИНГО – СУПЕР ГУЩЕР
Движи със стрелките малкото гущерче така, че да събира бонуси и избягва препятствията. Спаси го от гонещата го огромна змия. А на финала впиши резултата си от това приключение с бутона «SUBMIT».
2017
Постижение:
1301040
СЕЛСКИ БЕГАЧ
Впусни се в тази весела игра. С подскоци (ляв бутон на мишката) събирай монети и ябълки. Пази се от ядосания градинар, както и от различните препятствия. Играе се с мишката.
1644
Постижение:
7200
СИЛЕН РИЦАР
Рицар, който трябва да премине джунглата и всички препятствия в нея, за да се добере до замъка си! Помогни му в това приключение, като го движиш със стрелките, събираш бонуси и злато, а с тях от магазина купуваш всичко възможно, с което можеш да подобриш силата на героя си. Опитай да запишеш възможно най-добър резултат. Късмет!
1965
Постижение:
6656
СКОЧИ СЕГА
Приключение на момиченцето Ева, което скача по покривите на големия град. Лесно можеш да му помогнеш! Ползвай интервала (шпация) за скок. Движението става със стрелките. Внимавай да не падне! Падне ли героинята ти, играта свършва! Тогава кликни на «ОК» и впиши резултата за класирането.
1615
Постижение:
1849
СЛАДКА СТРЕЛБА
Приключение на момченце, което преминава през четири различни свята. Кликай с мишката, за да прострелваш прелитащите усмивки и всевъзможни същества. Събирай скъпоценните камъни. След преминато ниво играта те насочва към нов избор. Интересно е, че в тази игра не изгаряш. Прекалено сладка е. Но пък трябва да преминеш всички нива, които ти предложи, за да впишеш резултата си. След като видиш текста «Your Final Score», кликни на надписа «CLICK TO CONTINUE» и впиши резултата си. Късмет!
1694
Постижение:
3488
СМАЙЛИ-ВОЙНА В КУХНЯТА
Злонамерени смайлита искат да превземат кухнята ти. Опитай чрез своите смайлита-защитници да отблъснеш врага. Как става това? За начало в долната дясна част на играта избери език – английски или руски. Кликни на най-горния бутон, за да започнеш. От подредените 3 бутона избери ниво на трудност – от горе надолу са „лесно”, „средно”, „трудно”. Кликни на бутона долу в дясно, за да пропуснеш дългата информация за начина на игра, разбира се след като видиш. След това отново на долния бутон в ляво, за да пропуснеш указанията. В горната част са наредени картинки, от които трябва да избереш с клик смайита-защитници. Можеш да кликаш само на осветена картинка. От монитора в ляво, където е базата ти ще изпаднат избраните от теб смайлита, те се отправят на дясно, към базата на врага. Просто минавай с мишката надясно, за да видиш резултата от войната и пускай нови свои защитници, когато старите загинат или не са достатъчни. Така до преминаване на нивото. Когато нивото завърши виждаш резултат в точки. Бутоните до лу от ляво на дясно са – „меню”, „запис на резултат” и „продължаване”. Ако искаш да запишеш резултата си кликни на средния бутон. За продължаване на следващо ниво кликни на десния. Играта позволява след като си записал резултат отново след време да продължиш от същото място. Има възможност и за повторение на загубено ниво.По време на нивата в долната част има три бутона –„пауза”, „меню”, и за спиране на звука или мелодията. След това подробно обяснение имаш всички шансове да играеш до финала и победиш! Късмет!
1298
Постижение:
289125
СНЕЖЕН ЧОВЕК
При стартирането избери стил на игра, като кликнеш на Arcade или Time Attack (за време). Стреляй по снежните човеци с мишката, за да ги унищожиш. Стреляй също по монетите и часовниците; последните ти носят допълнително време за игра и трупане на точки. Събирай бастуните - възстановяват живот! Избягвай камъните, за да не приключиш бързо! Когато играта свърши, кликни на Submit, за да впишеш резултата си.
1624
Постижение:
966
СУПЕР ПОЛЕТ
Игра – почти урок по летене! Ползвай мишката и направлявай героя така, че да лови звездите и да избягва птиците, буреносните облаци и други опасни обекти. За всяко ниво имаш определен брой животи. Внимавай да не свършат! Приятно приключение! Когато завърши, впиши резултата за класирането.
1265
Постижение:
38200
ТАТКО ЛУИ
Стартирай играта и избери героя си – момче или момиче. След това запиши в празното поле ника си. Ако ника ти в сайта е на кирилица в играта го напиши на латиница, за да бъде приет. Кликни на „CONTINUE”, за да продължиш. Движи със стрелките героя си, събирай монети и бонуси. Целта за нивото е да достигнеш любим човек. В ръката си имаш палка. Когато срещнеш враг, кликни с интервала (шпация), удари врага и продължавай напред. Ако скочиш върху врага, ще го зашеметиш, но няма да го убиеш. Затова след скок върху него го удари и с палката. И така до края на нивото. Вече достигна любовта, нали? Продължавай със следващото ниво. След всяко завършено ниво можеш да запишеш резултат, като кликнеш на по-малкия бутон „Submit Score”.
2017
Постижение:
50720
ТИКВА СЪС СТИК
Лека и забавна игра с тиква. Кликни на интервала, за да започнеш. Движи тиквата със стрелките, а интервала ползвай, за да удариш и отстраниш от пътя си останалите тикви. Внимавай със скоковете, не бива да те докосва птица!!! Имаш право само на една грешка, след което играта свършва и следва да запишеш резултата си.
2177
Постижение:
21487
ТИКВЕНА ЛУДОСТ
Тиквата се намира затворена в лабиринт. Трябва да я движиш със стрелките, а когато решиш, кликни с интервала и постави бомба, отдръпни тиквата, защото при избухването и героят ти може да пострада. Добре е да предизвикаш разрушения, но още по-хубаво е, ако убиеш и чудовищата в лабиринта. Играй така, докато играта приключи, след което кликни на „Submit” и запиши резултата си.
2160
Постижение:
5849
Х-СВЯТ
Избери героя си, момиче или момче и стартирай приключението. Целта е да събираш понички и различни същества по пътя и да избягваш опасностите – примерно бананите и кутиите. Героят ти се движи сам напред; единственото, което трябва да правиш, е да скача. Кликни с мишката и задръж - колкото по дълго, толкова по-висок е скокът. Паднеш ли в пропаст, играта свършва. Тогава кликни на бутона SUBMIT!, за да впишеш резултата си.
1328
Постижение:
33991
ХАЙДЕ НА УЧИЛИЩЕ!
Игра, в която главната героиня е малко момиченце, тръгнало за училище. По пътя си среща всевъзможни препятствия и ситуации за разрешаване. Трябва да се досетиш за всяка ситуация и с клик на мишката да я изиграеш, след което да кликнеш на детето, за да продължи пътя си. И така, докато ученичката стигне до училището, след което следва да запишеш резултата си.
2544
Постижение:
40541
ХИМАЛАЙСКО ЧУДОВИЩЕ
Целта на играта е хималайското чудовище да унищожи всички превозни средства, парашутисти, скейтбордисти и др. Движи чудовището със стрелките и скачай върху всичко преминаващо. Скачай върху летящия човек и го хапи с помощта на интервала (шпация, SPACEBAR). А за по-висок скок се гмурни възможно най-ниско и след това използвай стрелката нагоре! След финала впиши резултата си.
1328
Постижение:
88700
ЦВЕТЯ ЗА ГОДЕНИЦАТА
В тази игра трябва да движиш момчето със стрелките, така че да успее с ходене по водни лилии да достигне годеницата си, за да й поднесе роза. Внимавай! Водните лилии са измамни, често се накланят и момчето рискува да падне във водата! Всяко падане отнема живот, а има само три резервни. Постарай се, покажи ловкост и умение в нещо толкова красиво, като поднасянето на цвете с любов! Е, все пак и на романтиката ще дойде края, след който запиши резултата си за класацията.
2371
Постижение:
4800
ЧРЕВОУГОДНИЦИ
Има на света магическо дърво, от което падат всевъзможни храни - от лакомства до здравословни. Под дървото се намира и чревоугодник, който трябва да движиш със стрелките и ловиш храна, като успееш да налучкаш правилната храна. Героят ти не бива да става много дебел, нито пък прекалено слаб. Как се развива ситуацията ще следиш на скалата вляво. Опитай по-дълго да храниш лакомото същество, след което запиши резултата си за класирането.
2288
Постижение:
3885
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.