prodava-se

ПЪЗЕЛИ ПЪЗЕЛИ
Различни видове пъзели
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
60 СЕКУНДИ ПЕПЕРУДИ
Красиви пеперуди! Трябва да им помогнеш да излетят. Кликай на групи от по три и повече еднакви - те ще излитат, а за теб остават точки. Внимавай! Ако кликнеш грешно, се появява цвете, което е бъдеща пречка! Играта трае само 60 секунди! Затова се постарай да кликаш на по-големи групи пеперуди и в темпо. След финала впиши резултата си.
2109
Постижение:
724200
NAUTILUX - МОРСКИ СЪКРОВИ<br />ЩА
Кликни последователно върху четири еднакви фигурки, образуващи правоъгълник. Фигурките, попадащи в него, ще изчезват заедно с четирите избрани, а ти ще получиш определен брой точки. Колкото по-голям е правоъгълникът, толкова по-добре - повече фигурки изчезват. Играта е за определено време, затова действай бързичко!
1805
Постижение:
152300
БАЛОНЕН БЪСТЪР
Плъзни мишката по един цвят от веселите балони. Те ще се унищожат, а ти ще получиш точки. Можеш да плъзгаш мишката във всички посоки, включително и диагонал; не е задължително да изчакваш и да се взривят балоните, през които си минал, продължавай да плъзгаш бързо. По колкото повече балони унищожаваш наведнъж, толкова по-добър ще е резултатът. Не забравяй да вграждаш бомбата или появилия се часовник. Опитвай да ползваш бомбата, когато е в по-долната част. Тогава унищожава повече балони! Играй в темпо! Всяко ниво е с ограничено време! Ако имаш добри резултати, ще получаваш и бонусни нива, при които се стреля по летящи балони. След финала впиши резултата си.
1829
Постижение:
2658500
БАЛОНЕН ВЗРИВ
Пристрастяваща 3D-игра, при която самата платформа се движи под различен ъгъл и наклон. Целта е с кликане да унищожаваш еднакви на цвят балони, които се докосват. Разполагаш с различни бонуси, ще ги откриеш по време на играта. Има и балони, по които не е желателно да се клика – те са изцяло тъмни. Кликнеш ли на такъв балон, всички мехури под него стават бели и е невъзможно, поне докато не получиш бонус, да ги унищожиш. Играта е дълга – 40 нива! За всяко ниво при нормален режим трябва да унищожиш поне сто фигури, за да преминеш нататък. Играй бързо, за нивата си има и таймер, ограничаващ времето. Когато приключиш, платформата се затваря сама, остава само да впишеш резултата си за класацията.
1300
Постижение:
38685600
БАЛОНИ
В тази игра трябва да движиш мишката по едноцветни балони така, че за краткото време да събереш най-голям сбор. Кликни и задръж; можеш да движиш във всички посоки по едноцветни балони, без значение стойността им. Не може да се връщаш и повтаряш. За справка виж и показаното в началото на играта. Когато завършиш, впиши резултата си.
2783
Постижение:
884800
БАЛОНТАСТИЧНО
Игра с цветни летящи балони, създаващи много позитивно настроение. Кликай на поне 3 еднакви, те се унищожават и носят точки. Много от балоните носят различни бонуси; ползвай ги, за да улесниш играта си и натрупаш по-добър резултат. И все пак - има си и край! Когато играта се затвори, ти остава да запишеш резултата за класирането.
2691
Постижение:
56390
БЕБЕ ЛОС
Обикновенно покрай коледните и новогодишни дни се сещаме за елените на Дядо Коледа, сърнички ... Ето едно любопитно пъзелче, не толкова заради класацията, а за да онагледим представите си. Не всеки ден виждаме лос, камо ли бебе, нали? Подреди пъзела, за да го видиш и то в действие, и естествена среда. Впиши и резултата си за класацията.
1582
Постижение:
9000
БЛОКЧЕТА
При тази игра целта е да се унищожават блокчетата с лица. Кликни с мишката и влачи така, че да оформиш правоъгълник, като четирите му ъгъла трябва да са с един и същ цвят блокчета; тогава цялата област на правоъгълника се унищожава, съответно и всички блокчета с лица, които са вътре. Ако между блокчетата има празна пролука, обикновено играта не те допуска да заграждаш там. Продължавай, докато личицата не изчезнат; тогава преминаваш на следващото ниво. Следи за появата на часовник и други бонусни блокчета. В лявата страна на играта е скалата на оставащото ти време, ако не успееш да заградиш часовник то ще свърши сравнително бързо и играта с него. Така ниво след ниво, а след финала впиши резултата си.
1869
Постижение:
199266
БЪРЗ МАЙСТОР
Интересна игра на наблюдателност, с която можеш да провериш майсторските си умения. За начало избери език и стартирай. Целта е да свържеш зъбните колелета с верига, така че всички да участват, като се съобразяваш с посоката на стрелките. Веригата трябва да затвориш и да заработи. Кликни там, от където мислиш че се започва, влачи с мишката по стрелките, докато захванеш всички колелета. Ако мястото, където искаш да ги свържеш, е точното, то ще се появи въртящо кръгче и веригата ще се задвижи. Ако не успееш, пробвай отново! Времето е ограничено, мисли бързо! Опитай да преминеш повече нива, а когато играта се затвори, запиши резултата си за класирането.
1741
Постижение:
28435
Бягството на маймуните
Игра, аналогична на така познатите и обичани „Кристали”, и то в класическия им вид, но с доста по свежа визия – маймунки и природа. Размествайте с мишката закачливите маймунки така, че да се събират хоризонтално или вертикално по 3 или повече, те се унишожават и получавате точки. Колкото повече на брой се съберат в реда, толкова е и по-добър резултата за вас. Всяко ниво има ограничение във времето, ноо логично е, маймунките са пъргави същества. Успех в маймунджулъците!
1408
Постижение:
56050
ВЗРИВ ОТ ДИНАМИТ
Игра, при която с клик на мишката трябва да вземеш от динамитените бомби и да поставиш по греди, а в някои случаи кутии, камъни... Целта е да се пресече пътя на превозно средство, а развалините да попаднат под жълтата линия. Играта е с десетки нива, но след всяко едно, ако кликнеш на «SUBMIT», ще можеш да впишеш резултата си. И последно. За да се отървеш от досадните табелки с указания, кликай някъде в края им.
1459
Постижение:
14030
ВОЙНА ЗА СКЪПОЦЕННОСТИ
В тази игра се бориш срещу компютъра. В горната част виждаш камък с определен цвят. Трябва да кликнеш и унищожиш възможно най-много камъни от показания цвят. След теб играе компютъра. Така се редувате, докато нивото или играта завърши. Внимавай и следи за промяната в цветовете на камъните. В лявата част на платформата имаш помощник – бутона „L-DAMAGE”. Играй ниво след ниво, а когато решиш да запишеш резултат, кликни горе вдясно на зелената стрелка.
2154
Постижение:
6810
ГАЛАКТИЧЕСКИ СКЪПОЦЕННИ К<br />АМЪНИ
Поредната красива версия на популярна игра с камъни. Целта е да ги разместваш с мишката така, че да се събират по три и повече еднакви един до друг, за да се унищожат. За да се премине към следващо ниво е необходимо запълнените с цвят полета, върху които стоят камъните да се опрозрачат до едно. Разполагаш и с мощни бонуси. Опитай да изиграеш 40-те предизвикателни нива, а след финала впиши резултата си.
2081
Постижение:
158250
ГАЛАКТИЧЕСКИ СКЪПОЦЕННИ К<br />АМЪНИ 2
Една от многобройните версии на игри със скъпоценни камъни. Правилото е ясно - с помощта на мишката размествай скъпоценните камъни така, че хоризонтално или вертикално да събереш един до друг поне 3 еднакви, за да се унищожат. Целта на всяко ниво е да се освободят всички места, където е имало камък. Тогава нивото е завършено и можеш да преминеш към следващото. Срещат се и доста бонуси - възползвай се! Ако се затрудниш, кликни на бутона «Hint» за подсказване. Резултата си можеш да запишеш след всяко завършено ниво, като кликнеш на бутона «Submit Score».
5552
Постижение:
154350
ГОРСКИ СЪН
Приключението на момиченцето Еми, нейната фея и играчка-заек! Звучи по детски, нали? А всъщност е решаване на пъзел. Практически става като посочиш дадено кубче с пръчицата на Еми, след което посочи празно място до кубчетата със същия цвят. Те се разбиват и освобождават път към вратата. Целта е винаги излизането на Еми през вратата, за да премине напред. Когато освободиш пътя на момиченцето, кликни на него и вратата. И то излиза! На по-горните нива вратата бива обградена с каменни блокове, които не се разрушават по стандартният начин. Тогава потърси зад оградата символи, приличащи на свитъци; кликни върху някой, а после на подходящото място, за да отвориш пътя на Еми. Самата тя трябва да извърви цялото приключение в борба с Нексус – крал на замърсяването и да спаси Земята. По пътя се събират монети, магически предмети и артефакти, които биват помощници. Е, ние изиграхме играта донякъде, дадохме ти цялата практическа информация, която успяхме да налучкаме с игра. Нататък си ти! Играй и да видим кой от нас - големите хора, ще се справи най-добре в приказния детски свят. Вярваме, че ще се получи! Все пак, у всеки от нас живее детето!
1430
Постижение:
74930
ГРАДСКИ КОПАЧ
Целта на играта е да разбиваш с клик струпаните фигури така, че топчето да попадне в най-голямата сума с пари в дъното на платформата. ... или където ти е късмета ... Изиграй всички нива, след което впиши резултата си като кликнеш на «SUBMIT».
1175
Постижение:
383311
ДИАМАНТИ
Поредната игра с унищожаване на скъпоценни камъни и диаманти, но с нови специфични и интересни моменти! Технически е лесна за изпълнение - клика се с мишката върху три или повече еднакви по цвят камъка и те ти носят точки. А ето и особеностите (поне докъдето играхме и видяхме): всяко едно ниво е в два етапа; за всеки етап в лявата част на играта тече време; когато то приключи, минава светкавица–радар и засича броя на неунищожените камъни; за всеки камък отнема точки от вече събраните. Следва втора част на нивото, аналогична на предходната. И така се преминава към следващото. Внимавай и за друго! Камъните да не допрат върха на платформата, защото играта ще свърши бързо. Успех и наслада от красотата на скъпоценностите. А след финала впиши резултата си, за да видим кой от нас ще забогатее най-много :-)
1532
Постижение:
425645
Дъжд от цветя
Използвай кошницата така, че придвижвайки я с мишката, да събираш в нея по две и повече еднакви падащи цветя. Те се унищожават, а ти продължаваш напред с все по-красиви, но и "трудни" цветя. За всяка унищожена двойка получаваш точки. Играта е свежа и си заслужава да се опита - най-малкото заради настроението, което създава.
1747
Постижение:
12090
ЕГИПЕТСКО СЪКРОВИЩЕ
Пъзел-игра, при която трябва да кликаш по групи едноцветни плочки, а те се унищожават и носят точки. Можеш да кликаш дори и по две еднакви плочки, но за предпочитане са големите групи. Не забравяй да ползваш жокерите! Часовникът ти дава допълнително време за игра; тотемът унищожава плочки. Ако играеш бързо, забавлението ще продължи дълго. Играта се затваря, когато времето ти свърши. Тогава е време да запишеш резултата си!
2079
Постижение:
54005
ЕКЗОТИЧНА ДЪРЖАВА
Симпатична игра, при която трябва да се открият разликите в пакет картинки. Всички те носят ваканционно настроение и полъха на екзотична държава. Наслади им се, но не губи темпо, защото времето е ограничено. След финала имаш възможността да впишеш резултата си и съпоставиш с останалите играчи - любители на пътешествията.
1573
Постижение:
12900
ЕСЕНЕН ЛОВЕЦ НА КРИСТАЛИ
Открий красотата и топлината на есенните багри, като същевременно се опитай с кликане да събереш възможно най-много бели кристали от поредицата природни пейзажи. Добре е да се справиш и за кратко време. След финала впиши и резултата си за класацията.
1632
Постижение:
62476
ЖАДЕН ПАПАГАЛ
Размествай с мишката съседните плодове така, че да се събират по три и повече еднакви хоризонтално или вертикално. Те изчезват, а чашата на жадния папагал се допълва с освежителен плодов коктейл. Могат да се появят и ледени блокчета или други коктейлни добавки, които трябва да стигнат до долната част на платформата, за да влязат в папагалското питие, а на теб ще донесат голям брой точки. Внимавай чашата да не остане празна, тогава играта приключва! След финала впиши резултата си.
1024
Постижение:
219600
ЖИВОТИНСКО ПАРТИ
Приятна пъзел игра с животни. За да започнеш, кликни на бутона „PLAY SOLO”. По познат начин разместваме с мишката двойки съседни животни от таблицата така, че да се подреждат по три и повече еднакви едно до друго в ред или колона, с което печелиш точки. Интересни обаче са бонусите - трябва да събираш монети и други бонуси, така че да се отварят нови полета в таблицата. Играта е ограничена и по време. Играй бързо и впиши най-добър резултат! И още нещо. В определени условия тази игра може да се играе по двойки в реално време. За целта преди старта й трябва да кликнеш на бутона „PLAY VS”.
2280
Постижение:
1833020
ЗАГРАДИ ФИГУРИТЕ
С помощта на мишката ограждай еднаквите фигури (все едно чертаеш), без да допускаш между тях да попада от друг вид, такава грешка отнема живот, а имаш само три. Можеш да заграждаш по две и повече еднакви фигури, както и една произволна в комбинация с бонус-фигура (звездичка, сърце, часовник). Бонусите са различни, някои спират времето, други дават допълнително такова, живот, умножават точките … Играта предлага поредица от нива, а в самото начало избери вида на фигурите, които да заграждаш – спортни, животни или въздушни. ЗАБЕЛЕЖКА: Когато стигнеш финала на играта, трябва на виртуална клавиатура да изпишеш името си като играч, след което ще се впише резултата ти. Клавиатурата приема само латински букви, но ти не се притеснявай - набери нещо на с латински символи; резултатът ти ще се впише нормално в класацията на сайта!
1719
Постижение:
64274
ЗАЕШКИ ПЪЗЕЛ 2
В началото на играта избери език, на който да е интерфейсът, след което кликни на бутона за стартиране. Кликни на първото ниво и макар да виждаш затъмнена играта, не се смущавай! Вземи някой от движещите се долу елементи, завърти го с интервала (шпация) и го постави на удачно място във вече осветената платформа. После кликни долу в ляво на дръжката, вземи елемент и го постави в устата на червеното зайче. Там можеш да поставяш по всяко време елемент, който не ти е нужен, а и за да освободиш място за нов. И ето! Вече играта ти се отвори нормално, знаеш правилата! Опитай да запълниш фигурката, след което преминавай на нови и нови нива. Играта е твърде дълга! Ако искаш по време на игра да прекъснеш и запишеш резултата, кликни на бутон «High Scores», запиши ника си в празното поле, след което кликни бутона «Submit».
1818
Постижение:
20341
ЗИМНО ПАРТИ
Кликни с мишката върху някоя от фигурите и кликни отново на място, където искаш да се премести. Трябва да е до друга фигура от същия вид, така че да се съберат поне 5 еднакви в група. Когато сформираш група, я посочи с мишката - всички фигури заедно светват в жълто. С двоен клик премахваш цялата група, което ти носи точки. През това време играта наслагва нови фигури. Целта е да събереш и отделиш колкото можеш повече групи. Внимавай да не стане така, че играта да нямаш ходове. В долната част на платформата имаш помощници – бомби, които премахват част от фигурите. Най-левият бонус добавя фигура на желано място. Играй, докато играта се затвори, след което впиши резултата си за класацията.
1340
Постижение:
26543
ЗОДИАКАЛНИ ЗВЕЗДИ
Игра, при която трябва да кликаш на еднакви цветове кубчета, поне три едно до друго, за да се унищожат. Най-отгоре на платформата се намират златни звезди. Когато колона от стигне дъното и се унищожи, звездата, която е била на нея, отлита и попълва мястото си в зодиакалният знак. И така, докато попълниш целият Зодиак. Има и едно условие - не бива кубчетата да достигат върха на платформата. Преди някоя колона да е стигнала дотам, тя започва да се клати и тропа предупредително. Успех! Ще видиш всички Зодии и знаците им, нали?! След финала впиши резултата си за класацията.
1456
Постижение:
125040
ЗОМБИ ИГРА – х3
В началото избери ниво на трудност – за време, релаксиращо или екстремно. Движи с мишката редове и колони със зомбита така, че да се събират по три и повече еднакви. Тогава те се унищожават и носят точки. Ако над дадено зомби се появят кръстосани кости, то редът или колоната, в която е фигурата, не могат да бъдат преместени. Опитай да играеш дълго, след което впиши резултата си.
1479
Постижение:
149130
ЗОО ПЪЗЕЛ
Игра, при която насладата от красиви природни гледки е гарантирана. Целта е с карфицата да кликнеш и посочиш елемента от картината, който е показан в горната част на платформата. Бързай! Времето е ограничено! И така - докъдето издържиш, след което запиши резултата си за класирането.
1994
Постижение:
20231
ЗУМА
Твърде добро копие на познатата игра Зума, стреля се с цветно топче по същият цвят топчета, трябва да се съберат едно до друго три или повече, за да се унищожат.
1689
Постижение:
47400
КАМЕНТАЗИЯ
Интересна и динамична пъзел игра. За начало трябва с влачене на мишката да вървиш по редица еднакви камъни и те се унищожават. По-нататък преди всяко ниво ще видиш инструкциите на магьосника. Следвай ги и опитай да преминеш напред. Късмет!
3582
Постижение:
359459
КАСКАДА ОСТРОВ
Една загадъчна земя умира. За да я спасиш, трябва да събираш елементите огън, вода, вятър, светкавици, земя. Това става като кликнеш върху дадена фигура от прелитащите, около нея се образува нещо като прозрачен мехур, докато все още го има трябва да успееш да кликнеш върху другата прелитаща фигура от същия вид. За да се получава кликай на фигура, която е сама, ако обхванеш две едновременно няма да има резултат. Играта се състои от 20 нива. Опитай да се сдобиеш и с допълнително време като преследваш фигурите сърца и «+15», за да продължиш възможно най-дълго. Успех в мисията по спасяването на загадъчната земя.
1283
Постижение:
26795
КИТАЙСКИ ДРАКОН
Изстрелвай драконовите глави така, че да се събират на възможно по-големи групи от един вид, за да се унищожат. Старай се да играеш бързо! Скоростта и икономията на време носи допълнителни бонус точки в края на нивото. Когато решиш да впишеш резултата, си кликни на бутона SUBMIT. Последното можеш да направиш в края на всяко едно ниво.
1527
Постижение:
22297
КИТАЙСКИ КУТИИ
Целта на тази игра е да кликнеш с мишката и посочиш бързо в празната таблица позициите, в които се намират зададените символи в пълната таблица. С всяко ниво те стават повече и различни, а в даден момент таблицата, в която са показани символите, става различно обърната от тази, в която посочваш. Играта е с много нива и съвършена в простотата си.
1262
Постижение:
182449
КИТАЙСКИ ТАНГРАМ
Приятна игра, която развива пространственото ни виждане. За начало избери език. След това кликни на елемент от дясната част и го постави в основната фигура, която ще видиш в ляво. За преместването трябва да кликнеш на червената точка. Можеш да обръщаш с мишката елементите във всички посоки, целта е да побереш всички в основната фигура и да я запълниш. Играта отчита време - ако не ти стигне, ще приключиш преди да видиш последното ниво. Можеш да запишеш резултата си, а можеш и да продължиш с нова игра и опит за подобряване на рекорда.
1946
Постижение:
8250
КЛОУН–СВЪРЗВАНЕ ДО 10
Свържи цифрите в платформата така, че сборът им да е 10. Можеш да кликнеш на повече от две цифри, но трябва да са съседни - една до друга, хоризонтално или вертикално, като образуват начупена линия. Важното е сборът да е 10! Нулите също могат да участват във верига - нищо, че не променят сбора! На мястото на всяко използвано число се появява ново, но с 1-ца по-малко, а нулата се заменя с празно поле! Празното поле не позволява верижна връзка! Освен това може да използваш и бутона, вдясно от таймера, за завъртане на цялата платформа! Така можеш да разместваш полетата - празните полета се запълват от по-горе стоящите над тях цифри! Бързай, че времето е ограничено! Когато завършиш, впиши резултата си за класирането. Успех!
1573
Постижение:
241335
КОЛЕКТОР на ГЪБИ - II
Красив горски пейзаж, на който са разпръснати малки петънца, с формата на гъбки. Потърси ги, кликай с мишката на тях и те ще ти добавят точки. Внимавай да не повтаряш клик на едно и също место, както и не опитвай напосоки, защото това отнема от вече събрания ти резултат. Приятните природни картини са няколко, когато решиш че вече са обследвани достатъчно и всички гъбки са събрани кликни долу на бутона “FINISH THE GAME’, след което и на бутона “SUBMIT SCORE’, така ще запишеш резултата си и ще участваш в класацията.
1596
Постижение:
1203
КОНЕ
Открий разликите в поредица картини с коне. На всяка двойка картини има три разлики, които трябва да откриеш възможно по-бързо, за да получиш и повече бонус точки. Не можеш да преминеш към нова двойка картинки, ако не си открил всички разлики в предходната. След финала впиши резултата си.
2123
Постижение:
1530
КОСТЕУРКА-ТАКСИ
Опитай да подредиш пъзела, с каква ли скорост ще направиш това? Дали костенурката-такси е с по-доброто темпо, а може би ти??? Едно е сигурно - наредиш ли пъзела, ще се изненадаш приятно, че е не само красив, но и жив – анимиран. Имаш възможност сам да си определиш параметрите на пъзела, както и дали да могат да се въртят отделните елементи. Самото въртене става или със стрелките от клавиатурата, или с интервала, или с колелцето на мишката. След приключването впиши резултата си и ще стане ясно, коя е най-бързата костенурка сред нас.
2008
Постижение:
775161
КРИСТАЛИ В ДИВИТЕ ЦВЕТЯ
Красиви природни картини, билки и диви цветя, а между тях - малки бели кристали. Опитай да откриеш възможно най-много и бързо! С експлозията си от цветове и пъстрота тази игра е истинско предизвикателство в категорията си.
1333
Постижение:
62438
КРИСТАЛНА КОЛЕКЦИЯ
Захвани с мишката кристално топче и го довлачи до други такива от същият цвят. Трябва да комбинираш минимум по четири еднакви, хоризонтално или вертикално, за да се унищожат. Възползвай се от бонусните топчета. Някои унищожават редове и колони, други умножават точките … Внимавай! Топчетата не трябва да стигат до върха на играта, за да не изгориш! След края запиши резултата си за класирането.
2059
Постижение:
9034130
КУБЧЕТА
Стартирай играта и избери с клик ниво; за начало - първото ... Избери с клик надписа долу в дясно «Clik to Start». Появява се елемент от „Тетриса”, който трябва да поставиш в основната платформа така, че да съвпадне точно по форма и цвят с частта от нея. Само тогава получаваш точки. Можеш да поставиш фигурката, където и да е другаде, но не носи точки. Всеки елемент можеш да въртиш (ротация) с интервала (шпация). В горната част на играта виждаш колко точки трябва да събереш, за да завършиш нивото. Внимавай! Събарянето на кубчета извън платформата носи загуба, а платформата е твърде неустойчива! След завършване на всяко ниво имаш избор или да впишеш резултата си за класацията, или да продължиш със следващото. Кликни един път и ще видиш резултата си от нивото. Ако желаеш да го впишеш, кликни на надписа «SUBMIT»; ако решиш да продължиш, кликни където и да е по играта, без надписа за запис, разбира се. Избери следващото ниво и продължавай. Така е до финала, пожелавам ти го!
1614
Постижение:
110938
КУЛА В ДЖУНГЛАТА 3
Целта на играта е да направиш възможно най-високите кули като местиш с мишката и спускаш кубчетата върху трите платформи. Със задържане на левия бутон на мишката скоростта на падане се увеличава! Внимавай! Ако кула се събори или някое кубче падне от някоя кула, играта приключва! Ако кубче падне върху друго със същия цвят, горното разрушава това под него, а ти прибавяш удвоени точки към резултата. С помощта на стрелките надолу/нагоре от клавиятурата можеш да местиш цялата платформа в съптветната посока. След финала впиши резултата си за класацията сбутона «SUBMIT».
1757
Постижение:
1363
Ледотрошачка
Игра, при която с кликане се унищожават по 3 или повече еднакви на цвят фигури, като в лявата част на дъската е показано за всеки цвят/вид фигури какъв брой трябва да се унищожат, за да се премине към следващото ниво. Ако унищожиш 4 или повече еднакви фигури, силата ти се увеличава. Когато унищожиш определен брой фигури, в лявата част се отбелязва промяната, така че се знае от кой вид по колко остават, за да постигнеш целта на текущото ниво, за да не губиш излишно време.
1834
Постижение:
44145
Маймунски вълнения
Помогни на малката маймунка, движи редовете с цветни топчета така, че да се събират едно до друго по три и повече еднакви. Сините квадратчета до едно трябва да станат кафеникави; налага се да се освобождават и заключени топчета, както и храната на маймунката. Намират се и помощници – бомбички. Играта е с много нива, така че предлага дълга забава. Можеш да избираш между три нива на трудност.
1577
Постижение:
169986
МАЙСТОР НА КОЛОНКИТЕ
Игра, при която целта е да подреждаш вертикално или хоризонтално по три еднакви фигури, за да се унищожават и носят точки. Посредством горна стрелка от клавиатурата разменяш местата на падащите фигури, това помага при подреждането. Намират се и бонуси. Опитай да направиш най-висок резултат, а след финала го впиши за класацията.
1719
Постижение:
542
МАТЕМАТИКА В КАРТИНКИ
Една много интересна игра, приличаща на известната игра Тетрис! Спускай елементите така, че когато запълниш игровото поле, да наредиш красивата картинка с детски сюжет. Ако даден елемент не падне на правилното място, той се унищожава. Играта е с три нива. Постарай се да ги изиграеш бързо и правилно, за да запишеш най-добър резултат за класирането.
1579
Постижение:
72000
МРАМОРНИ ТОПЧЕТА
Кликай върху групите с еднакви топчета, за да ги унищожиш. Целта е за максимално кратко време да изчезнат възможно най-много топчета. Ако унищожаваш по повече наведнъж, е чудесно. Когато играта свърши, кликни долу на купата, за да запишеш резултата си. Ако имаш вписан по-добър и искаш директно нова игра, то кликни на стрелката.
1835
Постижение:
1230
МУЗЕЙНА СБИРКА
Открий показаните предмети в музейната сбирка, като кликаш на всеки един посочен. Местата на откритите вече предмети се оцветяват на схемата в зелено. Поради изчистения си вид и достатъчно големи експонати играта изглежда лесна, но май не е! Когато приключиш, просто кликни и изчакай да се появи карето, в което да впишеш резултата си.
1670
Постижение:
288000
НЕБЕСНА ФАБРИКА
Симпатична пъзел игра, изискваща наблюдателност и малко темпо. Движи се със стрелките наляво и надясно, със стрелка нагоре вдигай блокче, а със стрелка надолу спускай взетите блокчета върху такива с еднакъв на техния цвят. Така блокчетата се унищожават и носят точки. Внимавай при издигането си платформата от цветни блокчета да не премине горната линия! Тогава играта свършва! Когато това се случи, запиши резултата си за класирането.
2089
Постижение:
36117
 

Страница 1 от 3
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители