prodava-se

РАЛИТА, ТРАНСПОРТНИ СЪСТЕЗАНИЯ РАЛИТА, ТРАНСПОРТНИ СЪСТЕЗАНИЯ
Ралита, транспортни състезания
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
3-D КОРАБИ
Състезание по писта с машини, които наподобяват космически кораби. Неограничен брой нива; всяко преминато ти дава достъп до нови кораби и нива. Пистата е сложна, но опитай! Играе се със стрелките. Има основни 10 нива, след които се отварят нови, по-интересни ...
2011
Постижение:
51203
3-D РАЛИ В ПЛАНИНАТА
Играе се със стрелките. Пътя е гладък, но не е лесно. Движението е натоварено и всеки миг те грози опасност от удар в друг автомобил.
1798
Постижение:
647325
3-D РОКЕРИ
За да започнеш тази игра, кликни на „Играть”. Впиши името си в празното поле, след което кликни на „Выбрать трассу” и избери първото трасе. След това кликни на модел мотор и цвят последователно, а после на надписа най-долу вдясно „Гараж”. Използвай стрелките на клавиатурата, за да се придвижваш в трудното рали. Има различни възможности за терени, но за начало само една е достъпна, вероятно другите се отварят, ако не си последен на първата гонка. Един съвет: пътят е с толкова завои, че ако не си от най-добрите в този тип игри, има вероятност да си по-често в нивите, отколкото на пистата! Затова не прекалявай със скоростта! Ако се случи да потънеш в гъсталак и, излизайки, да не знаеш в коя посока да тръгнеш, просто спри. Край теб скоро ще мине друг рокер - така поне ще хванеш правилният път. Когато завършиш първото ниво, кликни на десния надпис „Отправить счет” за да впишеш резултата.
1904
Постижение:
10620
АВТОМОБИЛЕН ХАОС
Кръстовище и натоварен трафик. Опитай да осигуриш безпрепятствено преминаване, а това става като кликаш върху колата, която искаш да мине с по-висока или по-ниска скорост, както и да я спреш. Успех в мисията и без катастрофи!
1959
Постижение:
1790000
АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА
Кликни на червената кола, насочи я към някоя от жълтите, плъзни мишката назад, за да набереш скорост, след което пусни колата си да удари целта. Като удариш и изместиш всяка една от другите коли на терена, преминаваш към следващото ниво. Пази се от опасните предмети, за да не приключиш преждевременно! Когато играта ти завърши, тя се затваря, кликни на бутона «Submit Score» и впиши резултата си за класирането.
1678
Постижение:
2830
ГРАДСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ
Трудно рали! Движи колата, като опитваш да събираш монетите. Трябва да избягваш удари в другите автомобили. Дано издържиш по-дълго! Късмет!
2289
Постижение:
1718
ДАМСКО ПАРКИРАНЕ
Помогни на блондинката да паркира колата си без да я разбие. Кликни на стрелката, след което започни с първо ниво. С помощта на стрелките от клавиатурата трябва да закараш колата до светещото място за паркиране и да паркираш без да се удариш. Когато преминеш ниво, кликни на правата стрелка, за да продължиш в следващо. Ако пък искаш да запишеш резултата, можеш да го направиш след всяко изиграно ниво, като кликнеш на звездата.
1399
Постижение:
591010
ДЕСКТОП-РАЛИ
Рали-игра със забавен интерфейс, от който не само момчетата, но и дамите ще бъдат очаровани! Състезателната кола се движи не къде да е, а върху бюрото! За препятствия служат чаши с кафе, моливи и всичко, което обичайно се намира върху бюрото ти! Започни ралито, като движиш колата със стрелките на клавиатурата, а с интервала (шпация) скачай; последното е за преодоляване на препятствия. Събирай звездите, за да получиш точки и така до края на нивото. След завършено ниво можеш да посетиш магазина, който е отбелязан със знака „$”. Купи си оттам полезни инструменти, които ще подобрят рали-способностите ти. След това кликни на кръстчето горе и продължи със следващото ниво. Можеш да продължиш, кликайки на стрелката. След всяко завършено ниво можеш да спреш и да запишеш резултата си, като кликнеш на «SUBMIT». Успех в забавното рали и дано видиш финалното ниво!
2550
Постижение:
44913
ЕКСТРЕМЕН РОКЕР
Мисията на рокера в случая е доста тежка. Трябва да се справи с трасе – низ от препятствия. Искаш адреналин на максимум? Имаш го! Имаш също и десет нива с различни мотори. Играе се със стрелките и шпация (интервал) за пауза.
1628
Постижение:
29256
ЛЕГЕНДАРНО 3D-РАЛИ
Наслади се на дълъг и изпълнен с предизвикателства път. Движи колата със стрелките, като събираш гориво и останалите бонуси. Само така можеш да продължиш напред! Играта дава 5 предизвикателства (нива); добре е да ги преминеш всички. За пауза кликни на интервала (шпация).
1474
Постижение:
16590
ЛЕДЕНО РАЛИ
Игра с много нива, при която с помощта на стрелките трябва да се движиш и да преодоляваш препятствията. Трудно е! Екстремно зимно шофиране. Ако не успяваш в определен момент, кликни на «Back to …», за да се върнеш и опитай отново. Ако изпаднеш в задънено положение и не можеш да се справиш, след няколко поредни опита играта свършва. Чак тогава можеш да запишеш резултата си за класирането.
1353
Постижение:
53350
ЛУД НОЩЕН МОТОР
Приятна игра с мотор. За да я стартираш, кликни на бутона „Jeu”, след което избери цвят мотор, светлина или патрон и кликни на „GO”, за да започнеш. Движи мотора със стрелките, стреляй с бутон „Z”, за да ликвидираш насрещните машини и печелиш монети, бонуси. Играй, колкото можеш по-дълго! Когато всичко приключи, запиши точките си за класирането.
2573
Постижение:
1319
ЛУДО СЪСТЕЗАНИЕ
Рали със събиране на монети и няколко нива с кръгове. Движи колата със стрелките, като се стараеш това да става бързо, но да събереш и много пари. Резултата може да запишеш след последното ниво.
2730
Постижение:
32488
ЛУДО ТАКСИ – 3D
Целта на играта е да се движиш възможно най-бързо, за да преминеш по-голяма разстояние. Внимавай! Не прави катастрофи! Управлявай таксито със стрелките, а с интервала (шпация) прескачай колите пред теб. Играта е с ограничено време - когато се затвори, следва да запишеш резултата си.
2609
Постижение:
66748
МАГИСТРАЛЕН ТРАФИК
Пътуваш по безкрайна магистрала със зелената си кола. Приятно и красиво е, но има и едно неудобство – натоварен трафик! Движи се със стрелките, а ако има опасност от катастрофа, ползвай стрелката, сочеща надолу, за да намалиш скоростта. Внимавай! Удариш ли автомобил, играта свършва! След финала впиши резултата си за класацията.
1832
Постижение:
1995530
МОТОКРОС 2
Игра с много нива, при която с помощта на стрелките трябва да придвижиш моториста до финала. За начало избери вид на мотора и отбележи ниво на трудност, след което стартирай. Местността е планинска, красива, но екстремна и пълна с опасности по пътя. Внимавай! Животите ти са ограничени! Виждаш ги под формата на каски. Опитай да преминеш всички нива, а когато приключиш, впиши резултата си за класацията.
1419
Постижение:
1207660
kmd
ПИЛОТ
Стани пилот на самолет, движи го така, че да събира бонуси и да не се сблъсква с останалите участници във въздушния трафик. Движиш се със стрелките на ляво и дясно, със стрелка нагоре и надолу променяш скоростта, а с интервала (шпация) правиш специален скок. Опитай дълго пътешествие, а след финала впиши резултата си.
1319
Постижение:
6696
ПЛАЖНА ЛУДОСТ
Рали-игра с огромен брой препятствия, които трябва да преодолееш. Движи машината със стрелките на клавиатурата, а за да успяваш в каскадите, използвай силата на клавишите „Z”, „X” и „C”. Събирай пари, за да можеш в магазина да си купиш и нова кола. Целта е да преминеш повече нива и да запишеш най-добър резултат!
2409
Постижение:
634316
ПОЛИЦЕЙСКИ КАМИОН – ЧУДОВ<br />ИЩЕ
Със стрелките движи полицейската кола така, че да събира звезди и сърца, но и да избягва взривове, сблъсъци, обръщания! Крайната цел на всяко ниво е полицейското управление. След всяко завършено ниво можеш да впишеш резултата си, като кликнеш на «Submit Score».
1996
Постижение:
1354
РАЗБИЙ КОЛИТЕ!
Унищожавай всички коли на пистата възможно най-бързо. Използвай стрелки нагоре / надолу за преместване на крана, а за да разлюлееш тежкото гюлле, използвай стрелките наляво / надясно. Гледай сянката на гюллето, за да се ориетираш над платното!
1351
Постижение:
11990
Рали
Играе се със стрелките. Има много препятствия, внимавай да не излезеш от пътя, трудно се влиза пак.
1406
Постижение:
15856
Рали с автомобили
Играе се със стрелките, а със шпация /интервал/ колата се повдига във въздуха.
1914
Постижение:
17109
РУСКИ КРАЗ
Руска транспортна фирма, трябва да се достави товар без щети по него и възможно най-бързо. Избери товара си и напред! Играе се със стрелките. След финала впиши резултата си.
1787
Постижение:
5625
СКОРОСТ
Рали игра, при която освен, че се състезаваш, можеш да събираш кюлчета злато и други полезни предмети. Играе се със стрелките. Опитай да издържиш възможно по-дълго, а и да събереш повече богатство. След финала впиши резултата си.
1647
Постижение:
10408
СКОРОСТ НА ПЪТЯ
Рали игра, която първоначално не впечатлява с кой знае каква графика, а всъщност е интересна. Движиш се със стрелките, като едновременно се стремиш да не се блъскаш в останалите коли и да събираш кюлчета злато. Последното ползвай, за да подобриш колата си. Това можеш да направиш във всеки момент, кликайки на бутона долу с кръстосани инструменти. В зависимост от това какво искаш да купиш, отбележи брой срещу картинката и после кликаш на «BUY». За да продължиш играта, кликни на «CONINUE». Опитай да си първа кола в максимален брой нива. А след като завършиш, впиши резултата си.
1590
Постижение:
125134
СУПЕР КАМИОН
Целта на тази игра е първоначално да се напълни ремаркето на камиона с товар, а после, движейки се със стрелките, да закараш товара до местоназначението му. Пътят е неравен, с препятствия ... Освен да загубиш съдържанието на ремаркето, рискуваш и да се обърнеш, че и дори и да се взривиш! Опитай все пак да преминеш безаварийно трасето. Резултатът ти ще се изчисли в зависимост от запазения товар и достигнатата скорост. Когато привършиш, кликни на Score, за да впишеш точките си.
1509
Постижение:
214700
СЪСТЕЗАНИЕ С ТРАКТОР
С помощта на стрелките от клавиатурата движи трактора, като се стараеш да събираш полезните елементи и преодоляваш препятствията. Резултата можеш да запишеш след всяко завършено ниво, като кликеш на бутона „SUBMIT SCORE”. По-добре е, обаче, да продължаваш напред. За целта кликни на бутона „NEXT LEVEL” и премини на следващо ниво.
1948
Постижение:
254500
ФРАНКИ ЛАБОРАТОРИЯ
Ползвай стрелките и интервала (шпация), за да се впуснеш в здраво рали. Избягвай препятствията! А когато решиш да впишеш резултат, кликни на звездичката.
1276
Постижение:
118
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители