prodava-se

СТРЕЛБА ПО … СТРЕЛБА ПО …
Стрелби по различни обекти.
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
60 СЕКУНДИ ЗА СТРЕЛБА
Целта на тази игра е, кликайки с ляв бутон на мишката и задържайки, да опънеш лъка и да простреляш балоните, на които са прихванати котета. Всеки точен удар ти дава както точки, така и допълнително време за игра; последното е ограничено. Внимавай с точността на удара! Нежелателно е стрелата да се забие в тялото на котка. При девет такива грешки играта свършва. След финала впиши резултата си като кликнеш на бутона «Submit».
1583
Постижение:
4580
АНГЕЛСКИ СЪРЦА
Красива игра, при която с мишката трябва да изстреляш сърца така, че да събориш птиците. Ако не се справиш с определените опити за нивото, можеш да го повториш. Резултата можеш да запишеш след всяко завършено ниво.
2111
Постижение:
25500
БАЛОНЕН ПРОЛЕТЕН ФЛИРТ
Целта на тази игра е да унищожаваш балоните във всяко ниво, като ги пукаш. Това става, като кликнеш с мишката и насочиш стрелата на маймунката в желаната посока, а също и следиш за силата на удара. При някои нива има странични действия, които маймунката трябва да изпълни. Ще трябва сам да се досетиш, за да преодолееш нивото! Ако не се справиш добре, повтаряш. След финала впиши резултата си.
1321
Постижение:
600
БОЙ ПО МАТЕМАТИКАТА
Не обичаш математиката, тормозила те е с години в училище ... Върни си й го, сега е моментът, дойде и твоят миг! Стреляй по нея! Избери ниво, насочи топчето с мишката и кликни, поддържай топчето да пада със стрелките „лява” и „дясна”. Класически флипер! Старай се то да не пада, защото това ти отнема живот. Играта е с много нива, и все пак си има край. След финала впиши резултата си. Ще стане ясно кой от нас тъпкано си го е върнал на математиката.
1579
Постижение:
609000
БОНБОНЕН НАДЗИРАТЕЛ
Красива игра, чиято цел е мъжът да опази лакомствата от нахалните зайци. Кликни с мишката на надзирателя, задръж и насочи стрелката в посоката на заек, след което стреляй. Ако удариш заека, ще го забавиш, но ще продължи напред. Трябва да спукаш балона му, за да изчезне. И така - ниво след ниво, колкото успееш. Късмет!
2151
Постижение:
10500
БЯГСТВО КЪМ НЕБЕТО
За да започнеш играта, кликни и стреляй по произволен герой. Ето, че вече стартираш! По същият начин стреляй по всички летящи същества, отправили се към небето. След като започнат да се разпадат от тях изпадат различни части на тялото или други елементи. Опитай да стреляш и по очите, кости, балони ... Те носят много допълнителни точки. Идва момент, когато играта сама се затваря. Тогава кликни на бутона долу в ляво „SUBMIT SCORE” и запиши резултата си. Внимавай без да искаш по време на игра да не кликнеш на този бутон „SUBMIT SCORE”, защото на финала може и да не ти се отвори отново!!!
2764
Постижение:
7488220
ВОЙНА С РОБОТА
Робот-инвазия на Земята! Моля, помогни на човечеството да се защити! Роботът изстрелва различни опасни предмети, приличащи на дискове, например. Трябва с клик на мишката бързо да ги унищожаваш. Когато го победиш, впиши резултата си за класацията.
1729
Постижение:
14120
ГАЛЕРИЯ «СТРЕЛБА»
Забавна стрелба, която става с клик на мишката. Стреляй по балони, мишени, патета … И все пак внимавай, не се стреля по всичко! Например, стрелба по червено пате отнема от времето ти, което и без това е ограничено. Играй, докато платформата се затвори, след което кликни на „ОК” и запиши резултата си за класирането.
2409
Постижение:
31700
ГЛОК СЕРИЯ
Изчистена черно-бяла стилна игра, при която трябва да стреляш точно и на скорост по бутилки и мишени. Това става с мишката. Внимателно следи за патроните - когато привършват, натисни интервала (шпация), за да презаредиш. След финалното ниво спокойно кликни на надписа „restart” - тогава ще успееш да впишеш резултата си. Нека най-бързият и точен стрелец поведе класацията в тази игра. ВНИМАНИЕ!!! Понякога при грешки на ВТОРО НИВО играта спира, не дава продължение! В такъв момент я рестартирай и започни отначало!!!
1795
Постижение:
156520
ГОТИЧЕСКА ИГРА С НОТИ
Стреля се по еднакъв цвят и топчетата-ноти се унищожават. С многоцветно топче може да стреляш по всички други цветове. Целта е да откриеш (чуеш) древна мелодия. На всеки 4 нива ще чуваш по една нова мелодия. Освен забавна, играта е и красива.
1603
Постижение:
 
Няма записан резултат
ГЪБИ-СТРАСТ
Стреляй по плодовете и гъбите така, че да се събират по три и повече еднакви, за да се унищожават. Възползвай се от помощта на бомбите. Резултата си можеш да запишеш след всяко едно ниво, като кликнеш на бутона «SUBMIT».
1727
Постижение:
131045
ЗАСТРЕЛЯЙ ПАТИЦАТА
Приятна игра със стрелба в природата. Стреляй с мишката по патиците и то точно! Грешен изстрел отнема от точките ти! Не изпускай и животните, които се появяват в далечината. Те носят повече точки. Играта е сравнително кратка; когато се затвори, запиши резултата си.
2836
Постижение:
11115
ЗАЩИТНИК
Премини 5 световни столици (Париж, Вашингтон, Лондон, Москва и Берлин), защити Земята от над 50 вида врагове и обекти. Голяма и интересна игра - 26 нива с различна трудност. Играе се с мишката. Когато решиш, че резултатът ти е достатъчен (защото можеш да повтаряш нивата, а точките се натрупват), кликни на «MENU», а след това на «SCORES», за да запишеш резултата си.
1564
Постижение:
622019000
Защитник на рода
Опази малките дракончета от връхлитащите ги насекоми и други опасни същества като стреляш по нашествениците.
1588
Постижение:
95824
ЗИМНИ БАЛОНИ
Игра с 10 нива, при която трябва да стреляш така, че да попадаш в еднакви на цвят балони. Възползвай се и от бонусите. Когато завършиш, запиши резултата си. От теб се очакват рекорди!
2345
Постижение:
8020
ЗОМБИ СТРЕЛБА
Игра, при която трябва да стреляш с мишката по зомбита (черепи), като избягваш някои опасности, например ракетите. За начало трябва да избереш аркадна игра или за време. Ако искаш да направиш по-добър резултат, то удачният вариант е аркадата. Стреляй по зомбитата, имаш и помощници. Например бомбите, те взривяват наред. Допуснешш ли грешка, а именно стрелба по нежелан елемент, играта ще свърши. Тогава кликни на «SUBMIT», за да впишеш резултата си.
1763
Постижение:
956
ЗОМБИТА СРЕЩУ ТИКВИ
Целта на играта е с мишката да стреляш по зомбитата-нашественици, като не им позволяваш да се домогнат до кръга с тикви. Върти оръдието в желана посока и стреляй. Гледай да простреляш и появяващите се бонуси. Последните помагат и ще ти дадат шанс за изиграване на повече нива. Когато приключиш, кликни на «Submit Score» и впиши резултата си за класирането.
1855
Постижение:
25945
ИЗТРЕБИТЕЛ
Играй с мишката или със стрелките на клавиатурата, като ръководиш самолетчето, прострелваш враговете и събираш бонуси. При затваряне на играта можеш да посетиш магазина и да купиш допълнителни екстри в „Shop”, за да продължиш напред. Резултата можеш да запишеш винаги, като кликнеш долу вляво на бутона „Submit score”.
2147
Постижение:
23455
КАКТУС-ЛОВЕЦ
Кактусът е в ролята на ловец! С клик на мишката изстрелвай патрон. Целта е да улучиш някоя живинка. Нивото свършва, когато простреляш всичко възможно. Играта е много дълга, но резултата си може да запишеш след всяко ниво, като кликнеш на бутона „SUBMIT”.
2043
Постижение:
10490
КОКОСОВА СТРЕЛБА
Стреляй с кокосови орехи по бутилките; старай се да е бързо и точно. Дай максимума от себе си, след което впиши резултата за класирането.
2020
Постижение:
190
ЛЕТЯЩ ЗАЕК
Игра с настроение, в която можеш да пробваш сръчността си. Играе се с мишката. С ръчичката, която се появява, трябва да уловиш бързия заек, изскачащ от някоя дупка! Чак тогава придобиваш правото да стреляш еднократно в движещата се мишена; последната обикновено дава между 20 и 30 точки. Ако пропуснеш мишената, задължително отново трябва да хванеш летящия заек. Така действията се повтарят, докато изтече времето. Опитай своята бързина и сръчност, след което впиши резултата си.
1785
Постижение:
730
ЛОВ НА ЦВЕТЯ
Кликни с мишката и опитай да простреляш падащите обекти. Колкото по-дълго задържаш при кликането, толкова и изстрелът ще е по-силен. Постарай се да вземеш повече точки, а когато играта се затвори, впиши резултата си.
1479
Постижение:
8270
ЛОВЕН КОНКУРС
Опитай с клик на мишката да стреляш и убиеш всички горски животни, които се появят. Не стреляй по човека! С шпацията (интервала) презареждай, когато свършат патроните ти. След финала впиши резултата си, докажи че си най-добрия ловец!
1347
Постижение:
54865
Ловец на птици
Насред полето, лов на диви птици. Стреляй по фазани и други полски птици, за да се сдобиеш поне с положителен резултат. Изисква се добра скорост и максимална точност, т.е. да няма пропуск в изстрелите или на излитащи птици. Играе се с мишката.
1784
Постижение:
10500
ЛОВЕЦ НА ПТИЦИ
Искаш ли да се почувстваш като Робин Худ?! Опитай тогава този лов на птици. За всяко ниво трябва да уловиш възможно по-голям брой, както и да няма много напразни изстрели. Ако ги правиш поредни и без пропуск получаваш добри бонуси. Късмет в лова, не бива да се връщаш у дома без екзотичната храна:) Стреляй с левия бутон на мишката, а ако искаш да увеличиш полета на стрелата, задръж малко повече натиснат бутона. Освен по птиците, можеш да стреляш и по бонусите, но не се цели в сандъка с черепа и костите! А сандъкът на Пандора (зеленият) ти дава бонус стрела!
1659
Постижение:
2191
Ловеца Бронек
Опитай лов в почти реален вариант. На старта на играта разполагаш с определен брой куршуми и малко долари. За всеки точен изстрел получаваш допълнителна сума, която ти служи за закупуване на патрони. Наблюдавай последните - видиш ли че са свършили, кликни в дясно на надписа “RELOAD” и ако имаш пари, ще презаредиш. За всяко ниво на играта е показано колко животни трябва да простреляш, за да преминеш към следващото. При отстрел на по-дребните и бързи животни получаваш по-голяма сума. За да успееш в тази игра, трябва едновременно да си и точен, и бърз стрелец, а и да пестиш мунициите, за да не останеш без пари за нови. Успех, а дали си най-добрия ловец … , резултатът ти от класацията ще покаже :-)
2274
Постижение:
1931
ЛОВНА ПАНИКА
В тази игра ловът е обратен! Целта е не ловецът да стреля, а животните да прострелят него! Избери животно и започвай! Стреляй по ловци, пирати и всеки, който се появи. Старай се да попадаш точно в мишените - това носи повече точки. Не забравяй да презаредиш с муниции - това става чрез клик върху тях. Играй до края, след което запиши резултата си. Ако името ти е с букви на кирилица, го въведи с латиница в съответното поле, защото играта не приема кирилицата, за съжаление.
2072
Постижение:
136820
ЛУД КАУБОЙ
Животни атакуват селото, а ти си в ролята на каубой и трябва да го защитиш. Стреляй с ляв бутон на мишката по всичко, което се приближава. Стреляй също и по бонусите, като храна, часовници ... Времето за всяко ниво е ограничено. С клавиши W и S се придвижваш нагоре и надолу. С клавиша D сменяй оръжието при необходимост. Постарай се да защитиш селото до финалното ниво. За да запишеш резултата си, кликни на SUBMIT.
1586
Постижение:
65150
ЛУД ОХЛЮВ
Игра, при която трябва да кликаш по летящите охлюви, а лъч ги разрязва, убива. За тях получаваш точки. Внимавай, не кликай по изпражненията, ще те опръскат, а и отнемат живот. Ще загубиш живот и ако кликнеш без да уцелиш охлюв. След финала впиши резултата си за класацията като кликнеш на «YES
1823
Постижение:
937
НАТУРАЛЕН СОК
Опитай да направиш качествен натурален сок, като стреляш и комбинираш различни плодове. Важно е и стрелбата ти да е точна, бърза. След приключване на играта кликни на «SUBMIT», за да впишеш резултата си.
1642
Постижение:
3500
Нашествието на зомбита
Игра със стрелба.
Играе се с мишката. Стреляй по редовите зомбита и се пази от внезапно изскачащите от земята същества.
Убиеш ли някой от тях, получаваш повече точки, но и те лесно могат да ти вземат живота, достигайки до теб.

1789
Постижение:
785
НИНЬО МОЧО
Игра, чиято цел е единствено стрелба по всичко живо! Стреляй с мишката по лелки, каки, чичковци и зелените бебета - те са най-опасни. Ако си в беда, имаш и специална бомба. Кликни с мишката и натисни интервала (шпация). Все пак бомбите са ограничени. Затова ги ползвай само в крайна нужда. След финала впиши резултата си.
1488
Постижение:
8954
ОБАМА-СТРЕЛБА
Обама защитава Белия дом със стрелба. Стреляй с мишката, по всичко, което прелита. Във всяко ниво събираш и пари. След завършване на ниво можеш с клик да закупиш подобрения от магазина или просто да продължиш в следващо ниво. С бутоните-цифри на клавиатурата (от 1 до 5) сменяш оръжията; с бутон „R” презареждаш патрони. Дай от себе си максимума талант и точност, за да отсрамиш поне чуждите политици. След края впиши резултата си за класирането.
1983
Постижение:
38710
ОКОТО НА БИКА
Игра, която не изисква нищо друго освен сръчност. Целта е да стреляш бързо и точно по мишените, които насекомите държат. Не забравяй да презареждаш мунициите с интервала. Когато се появи текста «Submit», запиши резултата си за класирането.
2399
Постижение:
27729
ПИРАТЪТ
Целта на тази игра е да се унищожават две по две еднакви или приличащи си топчета. Кликни на някое, задръж с мишката и насочи стрелката към другото подобно на него топче. Когато се сблъскат, те се унищожават. При добра игра получаваш и бонус - дълга тъмна ивица, с която по-лесно насочваш едно към друго топчетата, които са отдалечени. Старай се да играеш и бързо. В долната част виждаш таймер - изтече ли времето, играта приключва. Имаш много нива пред себе си, но когато завършиш и видиш надписа „END GAME”, кликни на него, след което - на „Submit Score”, за да впишеш резултата си.
1286
Постижение:
132228
САЛОНЕН СТРЕЛЕЦ
Действието се развива в бар, от теб се иска да простреляш, колкото може повече бутилки за ограниченото време. При добра стрелба с мишката може да получиш и бонус до 30 точки. Но, ако пропуснеш, ти се отнемат от точките, така че внимавай! Нищо чудно в началото да завършиш и с отрицателен резултат! Ако това се случи, опитай отново, докато покажеш най-доброто от себе си, след което го запиши за класирането.
2106
Постижение:
450
СНЕЖНИ ТОПКИ 2
Лесна зимна динамична игра! От теб се иска едно - да стреляш бързо по снежните човеци, като не ги допускаш до себе си! Постарай се да издържиш по-дълго атаката им. Когато играта завърши, впиши резултата си за класацията.
1484
Постижение:
114900
СРЕДНОВЕКОВЕН СТРЕЛЕЦ С Л<br />ЪК – 3
Игра с доста нива. Целта е стрелецът да уцелва мишените. За да постигнеш резултат, добре е да знаеш, че средата на всяка мишена (обект) трябва да е посочена от малкото кръгче на мерника. Успех в забавлението! А след финала впиши резултата си за класацията.
1204
Постижение:
17705
СРЕДНОВЕКОВНА ПРИКАЗКА
Приказна история за средновековно село. Действието се развива недалеч от замъка на краля. Той е свален от нашественици заради власт и злато. Отбранявай селото, като движиш оръжието с мишката, а стреляш с ляв бутон. В горната част имаш и бонуси: ползвай ги само при нужда! Опитай да издържиш дълго, а след финала впиши резултата си.
1395
Постижение:
23800
СТРЕЛБА В ПУСТИНЯТА
Изпробвай уменията си на стрелец по движещи се мишени. Имаш пред себе си 8 нива, играе се с мишката. Ако си точен стрелец, ще можеш да придобиваш различни оръжия - всяко едно по-добро от предходното като по време на стрелбата може да ги сменяш.
1458
Постижение:
61423
СТРЕЛБА В ЦЕЛТА
В началото на играта виждаш целите, колко точки носи всяка, а също и цели, които носят отрицателни точки. Избягвай мишените с червен «X». Изиграй четирите рунда. На последния има особеност – можеш да стреляш по една и съща монета в серия, колкото пъти успееш! След финалния четвърти рунд впиши ника си, след което кликни на «ОК», за да запишеш резултата.
1779
Постижение:
1649
СТРЕЛБА МЕЖДУ ДЪРВЕТАТА
Стреляй по човека и всичко, що се движи! Не забравяй и часовниците! Те ти носят допълнително време за игра. Стреля се с мишката, а като приключиш, впиши резултата.
2019
Постижение:
5950
СТРЕЛБА ПО БИРА
Пие ли ти се бира?! Опитай да си простреляш с мишката и спечелиш, колкото може повече бири. Това става в рамките на 20 секунди. Стреляй бързо и точно! От теб зависи какъв ще е резултатът. Може да е мн-о-о-о-го бирички, но и отрицателен! След финала го впиши в класирането, ако те устройва.
1772
Постижение:
250
СТРЕЛБИЩЕ
Наистина стрелба по какво ли не! Като за начало започва само с мишени, сравнително бавни са и изглежда лесно, но с всяко следващо ниво се появяват от животни, та до фризбита и шапки, все по-бързо летящи. Един съвет – мишените си стоят, така че, ако има друг обект за отстрел, стреляй първо по него! Успех! А класацията ще покаже кой е най-точен стрелец сред нас.
1285
Постижение:
20692
СТРЕЛЯЙ В ЦЕЛТА
Опази със стрелба плодовете от връхлитащите насекоми, събирай бонусите, те помагат.
1321
Постижение:
70323
СУПЕР ЗОМБИ ЛОВЕЦ
Стреляй с мишката бързо и точно по зомбитата, за да спасиш живота си. С интервала (шпация) презареждай. В долната част на играта виждаш оставащите ти животи. Живот можеш да спечелиш, ако простреляш бонус със същия знак. Внимавай! Не стреляй по обикновените хора - това отнема живот! Опитай да преминеш повече нива. След като завършиш, кликни на «Submit Score» и запиши резултата си за класирането.
1607
Постижение:
6502
УНИЩОЖИ СКЕЛЕТИТЕ
Стреляй по скелетите, като се движиш с помощта на мишката, стрелба с клавиша „Z”, с клавиш „C” се хвърлят бомби. Но внимавай - бомбите не ползвай постоянно, а само в тежки случаи; в противен случай те бързо свършват и оставаш без възможност за стрелба. С клавиш „X” можеш да ползваш движещата своя мишена само като щит - просто да се предпазиш от хвърлените по теб снаряди, без да стреляш. Опитвай да унищожаваш и танковете. А иначе стреляй и по другите същества, които се появяват, те носят бонуси и по-мощни оръжия. Играта е много приятна, с различни нива и предполага дълга, динамична забава. Късмет! Дано победиш скелетите и всичките им помощници.
1783
Постижение:
37400
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители