prodava-se

БОЙНИ ИГРИ БОЙНИ ИГРИ
Бойни игри всякакви ...
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
1944 ВВС БОЕЦ
Движи самолета си и стреляй с клавиша „Z” по връхлитащите вражески самолети. Пази се от изстрелите, насочени срещу теб, събирай полезните бонуси. Постарай се да издържиш дълго в боя, а когато приключиш, впиши резултата си за класирането.
1711
Постижение:
144070
Days2Die - The Other Side<br />
Яка бойна мъжка игра. Играе се с клавиатурата и мишка. Играеш от името на сержант Vic Radel. Инструкции: Движение: A - ляво; D - дясно; интервал/W/стрелка нагоре - скачаш; ляв бутон на мишката - стрелба; E - говориш или отваряш врати; W,S или стрелка нагоре/надолу - за катерене нагоре/слизане надолу по стълба; I - инвентар; задръж Shift за ходене; Esc - параметри; R - започни отначало; 1,2,3,4 - смяна на оръжието.
1709
Постижение:
623
БОЙНА ГЛАВА
Стартирай играта, след което избери опцията „1 PLAYER”. Сега вече трябва да избереш дали искаш да управляваш играта с мишката или с клавиатурата. Ако искаш да играеш с мишката, избери бутон „MOUSE”, за клавиатурата - кликни на бутон „KEYBOARD”. Кликни на „NEXT”, след което на цифрата в квадратче „1” и започни реално играта си. Движи героя, стреляй по враговете, събирай бонуси. При добра игра ще завършиш нивото и ще продължиш с ново. Ако се провалиш, играта автоматично се затваря и следва да запишеш резултата си. Когато се появи бутон „BACK”, това е възможност да преиграеш нивото и продължиш напред. Играта си има и пауза – бутона „P” от клавиатурата. Късмет!
2646
Постижение:
2074
БОЙНА ИГРА С НИНДЖА
Играе се със стрелките.С бутони A, S, D размахваш оръжието и убиваш. Отстранявай враговете по пътя си в кървави схватки. Мини на следващо ниво.
2134
Постижение:
131700
ВИКИНГ-ВОЙНА
Лесна игра, която изисква преди всичко наблюдателност и темпо. С клик на мишката трябва да простреляш викингите, а също с клик да събираш падащите сърца и щитове. Постарай се играта да продължи дълго, след което запиши резултата си за класирането.
1941
Постижение:
19585
ВЪЗДУШЕН БОЙ
Бойна игра със самолети. Играе се със стрелките, интервал и мишката. С ляв бутон на мишката се стреля по вражески мишени, а с интервала се пускат снаряди, но са ограничени, затова ги ползвай внимателно! Играе се в едър план и е достатъчно атрактивна.
1531
Постижение:
113990
ВЪЗДУШНА БИТКА: HAWX 2
Игра, която при старта си има, едва ли не, отблъскващ вид. Изглежда, все едно е с графика на баба ти от времето… ИзненадА-А-А! Като я стартираш, ще видиш, че играта си е съвсем съвременна, красива и напрегната. Яка стрелба, бомби, бонуси… Просто опитай и не забравяй за финал да впишеш резултата - нека съпоставим уменията си!
1979
Постижение:
47490
ГРАД, ЗАЩИТА, БИТКА
Стратегическа игра, при която трябва да отгледаш полета пшеница, да опазиш езера и града, но и активно да се отбраняваш от нашественици. За начало разполагаш с определено количество злато. Кликни на дадено поле по твоя преценка, а с втори клик върху съответния обект (военен, езеро, растения) постави нива или отбранително съоръжение, индианец или воин на даденото място. Целта е да не допуснеш нашествениците в крайната лява част на града. Срещу всеки убит завоевател получаваш злато, с което да закупуваш и поставяш нови бойци или ниви. Играта е с доста нива, опитай да постигнеш максимален резултат, а след финала го впиши за класацията.
1596
Постижение:
76801
ДИВИЯТ ЗАПАД
Игра със 6 нива за любителите на уестърна. Играе се с мишката. Опитай пръв да уцелиш врага - другите каубои. Имаш и определено време за нивото. Не забравяй да презареждаш пистолета си - изполвай интервала (Spacebar) за целта!
2122
Постижение:
5585
ДЪЛГИЯТ ПЪТ ЗА ВКЪЩИ
Една RPG игра с военен сюжет, но изискваща преди всичко логика. За начало кликни на картинка за героя си - воин, стрелец с лък или магъосник. След това кликни на „Fight” и започни. Играеш срещу компютърен герой. Ти си в лявата част. Трябва да кликаш на фигурите от игровата платформа така, че да се събират по три и повече еднакви вертикално или хоризонтално. Играта ти показва къде имаш възможни ходове. Всеки един вид картинка си има значение. Едни стрелят по противника, други ти дават защита. След твой ход следва ход на врага. Целта е да го унищожиш преди той да направи това с теб. Колко живот му остава ще те ориентира зелената лента над снимката. След всяко ниво можеш да впишеш резултата си, като кликнеш на „Submit score”. Разбира се, добре е да продължиш; за целта кликни на бялата стрелка. Успех в мисията!
1668
Постижение:
13462
Елитен рицар
Влез в ролята на смел рицар. Отбранявай замъка и територията си от 50 вражески нашествия на орки, страшилища и други терористи; дръж ги далеч от барикадите или се бий в пряк бой с тях, ако вече са нахлули вътре в замъка. Изграждай и подсилвай укрепленията си, за да подсигуриш защитата си. Оборудвай се с нови снаряжения, здрави брони и щитове. Унищожавайки противника, събирай богатството, изпуснато от него - ще ти трябва за да си купиш от магазина (SHOP) по-добри оръжия и да продлължиш напред. Така ще получаваш възможности да усъвършенстваш бойните си умения за по-решителни битки с врага. Не се бий сам - можеш да спечелиш войни на своя страна за по-добрата защита на замъка. Играе се с клавиатурата (W, A, S, D, стрелките - движение; Q - обсег / E - меле; F - ремонт на барикада; G - прегрупиране на силите; Esc / Space - пауза) и мишката (ляв бутон за атака и нанасяне на удар).
3403
Постижение:
3358
З-D ТАНК
В тази игра се движиш с танк в селище, обсадено от вражески танкове. Целта, естествено е, да ги откриваш и стреляш по тях, за да ги унищожиш. Ето и практическите обяснения, без които може да се затрудниш. При зареждането на играта има два бутона, за китайски и английски език. Ако китайският не ти е като роден, кликни на втория бутон - английски. След това кликни на бутона „Login User”, а след това на „Multiplayer”, „Create Room”, избери някой от квадратите с танк и кликни на бутона „Start”, долу вдясно е. Изглежда сложно, но не е чак така, ако следваш указанията. А и си заслужава, красива и реалистична бойна игра е. След като я отвориш, ти остава само битката. Танкът се движи със стрелките, а стреля с шпация (интервала) или с ляв бутон на мишката. Успех в боя и ПОБЕДА! За финал впиши резултата си.
1396
Постижение:
647
ЗОМБИТА С ПУШКА
Целта на тази игра е да победиш в бой 11 вида различни зомбита, като в края се появява и супер гадняра – шефа им. С него също трябва да се справиш. Как се играе? Ползвай стрелките за движение, за скок интервала (шпация). Клавиши “Z” или “K” за меле атака, със ‘Z” разсичаш и вземаш всички паднали бонуси”, “X” или “L” за стрелба, “P” – пауза, “M” – игра без звук, “Q”-превключване. След всяко ниво виждаш изписани редица възможности за повишаване на боеспособността на героя ти, кликнай на “+”, за да увеличиш силата на желаната способност, разбира се трябва да се съобразиш с парите, които имаш, те са изписани горе в дясно. След всяко завършено ниво можеш да спреш и запишеш резултата си, като кликнеш на бутон “SUBMIT”. За запис на резутата, след кликане на “SUBMIT” срещу текста “YOUR NAME” впиши ника си на латиница, след което отново кликни на бутон “SUBMIT”. За да продължиш към следващо ниво кликни на “PLAY”. И така, до където стигнеш, може би последното ниво?! Късмет!
2000
Постижение:
1691600
КОСМИЧЕСКИ КОМАНДИР
Ярка и красива игра с бой в космоса. Съдържа 10 нива, бонуси, електрически прозорци, възможност за закупуване и подобряване на оръжието. Движи се с мишката и стреляй по вражеските космически обекти. Събирай падащите монети, тях ще използваш за подобряване на оръжието например. Не пропускай да прибираш и бонусите. Те ще ти помогнат много в битката. Ако се наложи да спреш по време на игра, натисни произволен клавиш от клавиатурата за пауза. След финала впиши резултата си.
2334
Постижение:
3299990
КЪРВАВ БОКС СЪС ЗУКЪРБЪРГ<br />
Игра, при която трябва да покажеш бойни умения срещу шефа и собственик на Фейсбук (FB)! За начало потренирай, както ти е показано, след което кликни на „START” и опитай в няколко рунда с бързи и точни удари да убиеш противника. Когато на финала той се понесе към небето, запиши резултата от боя за класирането.
2395
Постижение:
12572
НЕКАНЕНИ ГОСТИ
В тази бойна игра трябва да отбраняваш позициите си и сградата. Стреляй по прииждащите неканени гости от пустинята. Можеш да сметяш различни оръжия. При добра игра имаш на разположение пари, с които да купиш от магазина нови оръжия и муниции. След покупка се върни с бутона назад и продължавай играта. Когато завършиш, впиши резултата си за класирането.
1978
Постижение:
405310
О, НЕ! ЗЛИ ДУХОВЕ!
Игра, която те впуска в рицарски бой с опасности! Движи героя си и скачай със стрелките на клавиатурата, стреляй с клавиша „Z”. Целта е да унищожиш враговете, събереш монетите и постигнеш точките, които виждаш в долната част. Възползвай се и от падащите муниции, бонуси. В края на всяко ниво можеш да избереш допълнителен щит и да продължиш. А може да предприемеш завършване на играта със запис на резултата, като кликнеш на бутон „Score Submit”. Ако желаеш да запишеш, направи го преди да кликнеш на щит!
2029
Постижение:
390
ОПЕРАЦИЯ „ЧЕРЕН ПАЯК”
Терористична група е установила седалище на остров и се готви да изстреля ядрени ракети срещу съседна Европа. Опитай да осуетиш плана им. За прицелване ползвай стрелките, а за стрелба - Z; бомба хвърляш с X. Графиката е много симпатична, фигурите са като пластелинени, така че и да не си любител на бойните игри, вероятно тази игра ще ти допадне. Успех в мисията, а на финала впиши резултата си за класацията.
1731
Постижение:
42500
ОПЕРАЦИЯ •ЛИСИЦА•
Игра, при която трябва да елиминираш всяко действие на врага. За начало избери първото ниво от картинките, след което започни стрелба с мишката. С клавиши „1”, „2” и „3” избираш оръжието; клавиш „3” направо взривява, но го ползвай, само когато стане напечено, защото има ограничен брой изстрели с него. С интервала „побесняваш”, а с „P” или Esc - пауза. Успех в мисията, а за финал впиши резултата си. Това става като кликнеш на текста „SUBMIT SCORE”, а самият текст се появява когато мисията ти е приключила окончателно.
1522
Постижение:
258129
ОРКИ-ЛОВЕЦ
Действието на играта се развива в замък. Започни с клик на горния бутон «Play». Твоята цел е с мишката бързо и точно да стреляш по орките, така че да трупаш максимален брой точки. Мунициите презареждай с интервала. Ако изиграеш добре нивото, отново с горен бутон «Start Wave» продължаваш напред. Имаш възможност при недобра стрелба и да повториш. Резултата си можеш да запишеш след всяко завършено ниво, като кликнеш на бутона «Submit Score».
2554
Постижение:
854320
РИЦАРСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
Завладяваща игра, при която рицарят трябва да се движи, събира монети и бонуси, ключове, животи, а целта е накрая да освободи принцеса. Движи героя с клавиши „A”, „W”, „S”, „D”, със стрелките управляваш меча, а с интервала залагаш бомби. Играеш до момента, в който имаш животи под формата на сърца. Когато свършат, запиши резултата си.
1836
Постижение:
35100
СКАУТСКА ИГРА
Момиченце изхвърля предмети в банята. Кликай с инструмента за отпушване на канали по полезните предмети и ги събирай. Опитай да постигнеш максимално висок резултат, след което кликни на бутон «SUBMIT SCORE» и впиши точките си за класирането.
1920
Постижение:
13825
СКАЧАЩА КУТИЯ
С клик на мишката задай сила на скока и отпусни! Целта на играта е да преминеш най-дълго разстояние. Попаднеш ли в пропаст, вода или друга беда, приключението завършва и е време да запишеш резултата си.
2533
Постижение:
2383
СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ БЛИЦ+
Нова версия на позната игра. Впечатляващо ярка и атрактивна е, както преди, но и много по-бърза от всякога. Трябва да кликаш на скъпоценните камъни така, че да са поне два еднакви един до друг, за да се унищожат, камъните не бива да достигат върха на платформата. Появяват се бомби, които унищожават определен цвят камъни. В дясната част на играта вертикално се подреждат допълнителни бонуси. За да ползваш който и да е от тях кликни с мишката и го завлачи до определена позиция в камъните. Всеки бонус унищожава по различен начин, ще ги опознаеш в процеса на игра. Опитай да издържиш максимално, а след финала впиши рекорда си!
1863
Постижение:
3760600
СУПЕР ПЛЕЙБОЙ
Целта на играта е, влизайки в ролята на боеца, да се придвижваш със стрелките на клавиатурата и да скачаш мощно върху всичко живо, което се изпречи на пътя ти. То става на пух и прах, а понякога изпуска добри бонуси, събирай ги. Всяко ниво има и определено време, внимавай да ти стигне. Самата игра е по-скоро смешна, отколкото бойна.
1943
Постижение:
120368
СЪРВАЙВЪР В ПУСТИНЯТА
Забавна, но и доста трудна игра! Движи с клавишите боеца, като стреляш с интервала. Целта е да не допускаш вражески бомби да удрят територията ти, а същевременно да събираш и падащите бонуси, които ти носят пари. След всяко ниво можеш да си купиш боеприпаси. Играй, докъдето успееш! На финала ще запишеш това, което ти е останало като сума. Дано все пак нещо ти остане ;)
1725
Постижение:
2622
УЕСТЪРН СТРЕЛЕЦ
Лека игра в екзотична пустинна обстановка. Твоята цел е да кликаш с мишката и стреляш по мъжете, които изскачат в къщата или около нея. Опитай точна стрелба, а след финала впиши резултата си за класирането.
1814
Постижение:
15870
ХАНЪМИ и СУЛТАН
Игра в три рунда, при която целта е една – да победиш в бой опонентката си, за да спечелиш султана. Избери своята ханъма и действай! Движи я в желаната посока със стрелките - лява / дясна. За ударите ползвай клавиши „A, S, W”, както и шпация (интервала). Когато играта свърши, получаваш точки. За да ги впишеш в класацията, кликни на най-горния текст.
1844
Постижение:
915
ХЕЛИКОПТЕР P71
Военна игра с въздушна битка. Движи хеликоптера със стрелките, стреляй с клавиша «Z». Внимавай да не те улучат, както и да не се сблъскаш с вражески хеликоптер. Имаш три живота, пази ги, за да издържиш по-дълго. След финала впиши резултата си за класирането.
1614
Постижение:
16147
ЦАР НА ЗЛАТНИЯ ПИСТОЛЕТ
Напрегната военна игра. За да я стартираш, кликни на първата цел от наредените долу. Стреляй по всичко, що се движи, включително и по падащите парашути, които ти носят бонуси и пари. Оръжието можеш да сменяш с клавиша Q. С клавишите W, A, S и D можеш да се криеш в една от четирите посоки: нагоре (изправяне от клек), вляво, надолу (клякане зад стенатата), вдясно. Когато приключи нивото, можеш да преминеш към следващо, като кликнеш на NextLevel. Ако резултатът до момента ти харесва, кликни на SubmitScore и го впиши за класацията.
1524
Постижение:
8936300
ЧЕРВЕНИ СРЕЩУ СИНИ
Избери героя си - червен или син и стартирай играта. Трябва да победиш добре въоръжена банда. Търси ги навсякъде и стреляй с мишката. Не забравяй да презареждаш, това става с интервала (шпация). Оръжието можеш да сменяш с цифровите бутони. Когато решиш да впишеш резултата си, кликни на бутона «Submit Score».
2041
Постижение:
849746
ЧЕРВЕНО СЛЪНЦЕ
Динамична бойна игра, чиято арена е ... ученическа тетрадка! Чаровна е в своята изчистена простота, но това не я прави никак лесна! Управляваш бойна машина, като се движиш със стрелките, стреляш с ляв бутон на мишката, а интервала (шпация) ти дава специално оръжие - ползвай го, когато е най-напечено. С клавиш „P” можеш да спреш временно играта, ”Н” е за помощ при неяснота. Имаш насреща си 10 вида босове, 10 вида врагове и оръжия. Опитай да издържиш и да побеждаваш възможно най-дълго! След финала впиши резултата си.
1795
Постижение:
134
ЧЕТИРИТЕ ЕЛЕМЕНТА
Стратегическа игра, при която трябва да отбраняваш позициите си, като ползваш четирите елемента – вода, въздух, огън, земя. Елементите се изразяват под форма на бойни сгради, които защитават територията ти и не допускат врага да премине последната позиция. Започни и кликни на първия замък, който ти се посочва. Избери едно от трите нива по трудност. Виждаш стълбове край пътя, а горе вдясно - парите, които имаш. Кликни на стълб - ще ти се отворят четирите елемента. Избери спрямо парите си и посочи елемент. Стълбът се превръща в сграда. И така, посочи елементи от всички стълбове, които желаеш, след което кликни на бутона „GO” долу вдясно. Започват да минават войниците, а сградите стрелят по тях. Войниците не бива да преминават след стрелката и последния твой воин в бяло. По време на игра можеш да превръщаш нови стълбове в бойни сгради, стига да имаш пари. Вдясно на платформата има и вертикално наредени прозорци. Когато някой от тях се запълни, можеш да ползваш природна стихия, като кликнеш на прозореца, след което да посочиш мястото, където ще се изсипе примерно дъжд и ще поспре нашествениците. И така до края на нивото. След всяко ниво можеш или да запишеш резултата си, или да продължиш напред. Играта дава и други възможности, които ще откриеш по време на битката. Успех!
2126
Постижение:
4873
 
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители