prodava-se

КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ КЛАСИЧЕСКИ ИГРИ
Пъзели, класически, логически, кликалки, аркади ...
  Игра 
  Брояч 
Постижение
Легенда
10++
Класическа игра, при която трябва да кликаш на движещи се блокчета и то така, че сборът от цифрите им да е точно 10. Можеш да кликнеш на две, три и повече блокчета подред. Ползвай и „щастливите”, които са цветно надписани. Когато те участват в сбора, носят повече точки. Играта е с ограничено време. Затвори ли се, впиши резултата си. Ако искаш нова игра, кликни бързо на бутона «Continue».
1680
Постижение:
53400
Lock `n` Roll

Интересна логическа пъзел-игра, изискваща комбинация от късмет + сръчност!
Инструкции:
Хвърли 4-те зарчета като кликнеш на бутона «Roll» и ги подреди на дъската с размери 4x4. Получаваш точки за различните комбинации от числата и цветовете на зарчетата. Трябва да поставиш всичките 4 зарчета върху дъската. При следващо хвърляне те се заключват на местата им, т.е. вече не могат да се преместват!
Не всички печеливши комбинации се изчистват от дъската - само най-сложните освобождават място за следващите хвърляния. За да ги видиш, кликни на бутона «INFO» --> «RULES & TIPS». Там ще прочетеш още тънкости за играта.
Спечели повече точки и ще получиш жокер! Използвай жокерите разумно с цел да постигнеш повече точки като ги поставяш на подходящо място, дори и върху заключена вече позиция! Но ... всеки жокер отнема 25% от новополучената комбинация!
Играта продължава, докато има свободни места за поставяне на зарчетата върху дъската.

1738
Постижение:
7567
RicoBrix
Друг вид арканоид с 20 нива. Играе се с мишката. Разбивайте тухличките с топчето. От тях падат различни фигурки - някои от тях носят бонуси, а други усложняват играта. Старайте се да не изпускате топчето, за да преминете повече нива и съберете по-голям брой точки. За пауза - SPACE клавиша.
1772
Постижение:
6076020
АРКАНОИД СКЪПОЦЕННОСТИ
С движение на мишката поддържай топчето във въздуха и опитвай да разбиваш тухличките, както и фигурите от скъпоценни камъни над тях. Старай се да ловиш и бонусите. Играта предлага доста нива. Дано успееш да стигнеш до последното!
1320
Постижение:
232085
АРКАНОИД – КУБЧЕТА
Както при всеки арканоид, и тук се разбиват блокчета, събират се падащи фигурки. В този обаче ролята на топчето се изпълнява от кубче. Макар да изглежда по детски недодялана, играта се оказва интересна, съдържа голям брой нива, като всяко следващо може да ни изненада с нови и различни бонуси - едни са помагачи, други - доста съмнителни. Има и цели бонус-нива. Впрочем, поиграй - ще видиш, ще оцениш. На финала впиши резултата си.
1688
Постижение:
478525
БРИК-БРЕЙК АРКАНОИД
Избери ниво на трудност и стартирай сравнително сложен арканоид. Движи платформата, стреляй с топчето и разбивай цветните плочки. Събирай бонусите, но внимавай и с опасните падащи фигури. Имаш пред себе си цели 30 нива, които да задоволят потребностите ти, дори и да си от най-запалените арканоид-играчи!
3060
Постижение:
126675
БЯЛА МАГИЯ
В поредица от картинки ще виждаш магически митологични красавици. Върху тях са наредени числа. Твоята цел е да откриеш всички числа от картината и да кликнеш на тях, след което да преминеш към следващото магнетично момиче. Ако се затрудниш, ползвай за подсказка-бутона „Reveal”. В края на играта запиши резултата си, покажи, че си най-наблюдателният играч сред всички!
2172
Постижение:
38619
ВЕЗНА
Опитай своята сръчност и наблюдателност в тази игра. Целта е да уравновесиш везната, в празната й част с не повече от 3 опита да поставиш същата тежест, каквато има от другата страна. Това става с клик на мишката и задържане - колкото повече задържаш, по-голяма става тежестта. Можеш да добавяш тежести и от двете страни на везната. Важното е да успееш в рамките на максимално разрешените опити за самото ниво.
1364
Постижение:
19020
ГОЛЯМО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
Открий разликите в поредица свежи картинки с деца сред природата. За начало избери ниво на трудност. На всяка двойка картини има по 5 разлики. За да преминеш към нова двойка картини, трябва да откриеш първо изцяло разликите в текущата. Ако някъде се затрудниш, имаш право и на подсказка; за целта кликни на лампичката. За цялата игра можеш да си подскажеш общо 5 пъти. Не кликай произволно на посоки, защото при неуспешно кликане се отнемат точки! След финала впиши резултата си.
1330
Постижение:
900
ГРАДСКИ РАЗЛИКИ В ДВИЖЕНИ<br />Е
Игра при, която в движение трябва да откриваш разликите в горната и долна част на града. Избери ниво на трудност и стартирай. Няма значение къде ще кликаш, в долната или горна половина, важното е да не пропускаш. Веднъж пропуснеш ли няма как да върнеш назад. Играта се състои от пет нива. Дано ги преминеш успешно. След финала впиши резултата си.
1648
Постижение:
200500
ДАМСКА СТАЯ
Игра, при която са показани различни предмети, които трябва да откриеш в дамската стая. Кликай на правилните предмети, дори и откриването им малко да те бави. Ако посочваш наслука, ще ти бъдат отнети точки. Постарай се да преминеш нивата бързо и точно, а след това впиши резултата си за класацията.
1600
Постижение:
21386
ДИАМАНТЕН ШАХ
Маймуните играят шах с диаманти, включи се и ти! Стартирай играта, а принципът е колкото прост, толкова и логически. Кликаш върху даден цвят диамант и после върху поле, което е свободно, но така, че да поставиш диаманта до еднакъв с него. Когато се съберат пет един до друг, те се унищожават и носят точки. При всяко твое действие играта поставя нови диаманти, внимавай да не се запълни игровото поле! Можеш да местиш диамант, само ако има свободна пътека. Ако унищожиш твърде много диаманти наведнъж, получаваш бонусни точки, а играта не поставя нови диаманти в този момент. Опитай да издържиш максимално дълго, след финала впиши резултата си.
1707
Постижение:
90708
ДОМИНО «МЕКСИКАНСКО ВЛАКЧ<br />Е»
Играта се състои от 13 тура (rounds). Играчът с най-малко събрани точки от всички 13 тура печели играта. Един тур приключва, когато някой от играчите свърши своите плочки; той получава 0 точки. Всяка точка, изобразена на коя да е плочка, има стойност 1-ца, независимо от цвета. Сумират се всички точки от останалите в играчите неизиграни плочки след приключването на тура. Използвай мишката за възможните действия (ходове): 1. Поставяш (влачиш с мишката) правилната плочка на едно от указаните възможни места, оградени с ъгълчета, съблюдавайки цвета и броя на точките от фигурката в свързващата ЛЯВА половинка на твоята плочка. 2. С двоен клик върху плочката я завърташ на 180 с цел да смениш ориентацията, респ. възможността за поставяне, съгл. т.1. 3. Ако имаш т.нар. двойна плочка (плочка с две еднакви фигурки в двете си половинки), която можеш да поставиш някъде, имаш две възможности да продължиш - или в същата поредица (влакче), или в друго влакче, съгл. общото правило от т.1. 4. Ако нямаш подходяща плочка, с която да играеш, можеш да вземеш нова (DRAW) от оставащото множество в склада Boneyard (Гробището); ако взетата плочка не е подходяща, за да продължиш или в склада вече няма повече плочки, трябва да пасуваш с PASS, за да може играта да продължи. 5. Стартирането на нов тур става с поставянето на конкретна двойна плочка на указаното срещу табелката ROUND X горе вдясно като сумата от точките в ПОЛОВИНКАТА на двойната плочка трябва да е равна на числото X, указано в табелката. След стартирането на новия тур, двойната плочка става негов представител (мостра). 6. Твоето влакче (Your Train) можеш да стартираш само, ако имаш плочка, в чиято ЛЯВА половинка има фигурка, еднаква на половинката от двойната плочка-мостра на текущия тур. Съвет: Опитай се добре да планираш развитието на твоето влакче при стартирането му в зависимост от твоите налични оставащи плочки с цел сам да можеш да го продължиш!
1541
Постижение:
294
Жабчето Фроги
Това е една история за жабчето Фроги, което се е загубило и ти можеш да му помогнеш да премине всички препятствия, за да се върне у дома. Ако някое от хвърчащите насекоми е в обсега на жабешкия език, очертан с прекъсната линия, ти можеш да го хванеш, кликайки с левия бутон на мишката върху насекомото, за което получаваш точки. Жабчето може да скача от островче на островче като му посочваш целта.
1764
Постижение:
 
Няма записан резултат
ЗАПОМНИ КАРТИТЕ
Игра на памет, при която трябва да отваряш 2 еднакви карти. Опитай да се справиш бързо. След финала впиши резултата си. За да стане това, кликни на човечето.
1349
Постижение:
960
ЗАПОМНИ ЦВЕТЯТА
Кликай на фигурите и отваряй по двойки еднаквите цветя. Бързай! Времето е ограничено! С всяко следващо ниво цветята стават повече и играта по-трудна. Играй и до където стигнеш ... Едно е сигурно – ще тестваш паметта си и ще се насладиш на красота!
1311
Постижение:
10930
Зума на пиратски остров

Красива игра, вид Зума. Доберете се до съкровището на знаменития пират, скрито на острова. Имате възможност да стреляте едновременно с две оръдия.

2297
Постижение:
93470
ЗУМА НОВА
Познатата и любима игра на „Зума“ в нова версия на южната ни съседка Турция. Целта е както винаги – трябва да стреляш по еднакъв цвят топчета, за да се унищожават. Едно до друго трябва да са поне три. Възползвай се от бонусните топчета, по които се виждат стрелки, ромбове … Внимавай да не достигнеш края на спиралата - тогава нивото свършва. И понеже играта е с турски интерфейс, нека дадем малко пояснения по него. За да започнеш, кликни на бутона „OУNA“. След завършване на играта запиши резултата с бутон „SKOR KAYDET“.
2608
Постижение:
48520
Зума с цифри
В тази версия на ЗУМА трябва да се стреля по балоните така, че сборът им да е 10. Може да използвате една топка, за да унищожите цяла група от топки с еднакви номера. За да започнете играта използвайте от менюто на играта бутона Commencer.
2329
Постижение:
67550
ИЗГАРЯЩО РАЗБИВАНЕ
Игра от типа на арканоидите. Движи с мишката платформата и стреляй по елементите горе, като се опитваш да хванеш падащите полезни бонуси. При всяко изпускане на топчето губиш живот. Броя на животите виждаш под формата на сърца. Играй, докато всичко се затвори. Тогава може да запишеш резултата си, като кликнеш на „SUBMIT SCORE” или да продължиш с клик на „CONTINUE GAME”.
2276
Постижение:
351375
КАПКИ ДЪЖД
Бърза игра, при която трябва да събираш в кофата капки дъжд и да избягваш попадението на други три елемента, които са показани в ляво на платформата, виж ги преди старта на играта. Докато събираш капките се появява и надписа "Pour out", това е знак че трябва да кликнеш и излееш препълнената кофа, а от полятата земя изникват цветя. И така до края на играта. Опитай за краткото и време да направиш най-висок резултат, а след финала го впиши за класацията.
1704
Постижение:
686
КОТЕШКИ МАДЖОНГ
Маджонг с правила, които познаваме. Клика се на две еднакви плочки, между които да няма препятствия и да не са затиснати от други над тях. Плочките изчезват и носят точки. При бърза и дълга поредица получаваш бонус точки. Интересното тук е, че плочките са вертикално наредени, а са и с красиви котета. Играй ниво след ниво и събирай все по-добър резултат. Ако в дадено ниво не си успял, можеш да го повториш, като кликнеш на кръговата стрелка. А ако искаш, може да поискаш демонстрация на правилното изиграване на нивото, като се възползваш от бутона-въпрос «Is it possible?». Резултата можеш да запишеш след всяко завършено ниво с бутона «SUBMIT».
2155
Постижение:
346890
КУБЧЕТА ЗА ВРЕМЕ
Приятен маджонг, при който трябва да кликаш и да отстраняваш две по две еднаквите кубчета. Времето обаче е ограничено! Но, има добра новина! В нивата се намират кубчета с време. Когато кликнеш на тях и ги отстраниш, минутите за игра се увеличават. Ако някъде видиш, че нямаш ход, ползвай бутона „Shuffle”, за да се разбъркат кубчетата. Друг полезен бутон е „Hint”. Той помага, когато не можеш бързо да откриеш еднакви фигури, а предполагаш, че ги има. Опитай да изиграеш колкото може повече нива, след което запиши резултата си за класирането.
1629
Постижение:
53590
ЛАБИРИНТ
Движи с мишката човечето в лабиринта и то така, че да не се блъсне никъде. Целта е една - да пропътува, колкото може по-дълго разстояние. Разбира се, появяват се и бонуси, а може би има и опасности? Ако играеш достатъчно, ще се сблъскаш с тях. Когато играта свърши, за да впишеш резултата си за класацията, кликни на бутона Send Score.
1458
Постижение:
16510
ЛЕГЕНДАТА НА КУЛИТЕ
Когато помислим за Изтока, Азия и мъдростта на древните цивилизации, някак естествено го свързваме и с игрите им - прости като действия, но гениални. А има ли по източна игра от Маджонг?! Заповядай! Това е типичният маджонг с унищожаване на еднакви плочки. Впиши ника си в указаното поле и стартирай играта. Клика се последователно на две еднакви плочки и те изчезват, като стремежа е да освободиш нови еднакви. Ако на кулата няма вариант за продължаване на играта, помогни си с бутона Shuffle. Той ще разбърка плочките и ще даде нови възможности. Ако пък мислиш,, че на полето има еднакви плочки, но просто не можеш да ги откриеш, за да не губиш време, ползвай бутона Hint. Играта е с доста нива. Дано видиш и последното! На финала впиши резултата си. Нека най-мъдрият и бърз сред нас поведе класацията! Може би си ти? Или аз?
1344
Постижение:
625403
Ловец на кристали
При този тип игри на картините са пръснати малки бели точки, наподобяващи кристали. Потърсете 100-те кристала и кликайте на всеки един от тях - колкото повече съберете, толкова по-добър резултат ще получите. На самата игра постоянно се отбелязва колко събрани кристалчета имате и колко ви остават. Отдавна искахме да предложим такава игра, но се колебаехме каква да е, за да допада на всеки. Е, надали има човек, който да не харесва цъфнали дървета, природа, храмове и пролетно настроение.
2116
Постижение:
62441
Маджонг
Маджонг с девет вида подреждане. Играе се като се клика на две еднакви фигури и те се унищожават, може фигурите да са различни по цвят, важен е символа.
2037
Постижение:
9948000
МАДЖОНГ «КУБЧЕТА»
Приятен маджонг с релефни елементи. Играе се, както познатият ни вид - клика се на две еднакви кубчета и ако те са свободни, ще се унищожат. Играта отчита време, затова при затруднение ползвай бутона „HINT”. Стигнеш ли до невъзможност за нов ход, разбъркай кубчетата с бутона „SHUFFLE”. Нивата са много, но ще завършиш преждевременно, ако времето ти изтече. Тогава кликни на „END GAME”, след което запиши резултата си.
2004
Постижение:
80360
МАДЖОНГ КИТАЙ
Един истински китайски Маджонг, който както с дизайна си, така и с музиката те пренася в древен Китай. Играе се като всеки Маджонг - клика се последователно на еднакви плочки (чифт), а те се унищожават и носят точки. Има и специални плочки, показани в указанието. Тези със сезони и растения изглеждат различни, но играта ги приема за чифт. В лявата част имаш пет свободни места-жокери. Там можеш да преместиш всяка пречеща ти плочка като тя си остава активна в играта. Можеш да избираш между различни дизайни, както и режим „Приключение” („ADVENTURE”). Играта е добра за всеки - както за начинаещи, така и за напреднали. Опитай да издържиш максимален брой нива, а след това впиши резултата си с бутона горе вляво «TAKE POINTS», впиши името си в полето «Player» и после кликни на «CONTINUE».
1751
Постижение:
4795850
МАДЖОНГ ТРИПЛЕТ
Красив маджонг с малко по-сложни правила от стандартните. Целта е подред да се унищожават с кликане по 3 еднакви плочки и разбира се накрая да бъде изчистено цялото игрово поле. След това се преминава на следващо ниво. Ако след затваряне на ниво видиш надписа “YOU LOST”, явно нивото е изиграно неправилно. Имаш две възможности: ако желаеш да завършиш, можеш да впишеш резултата си кликайки на бутона в червено «UOLOADSCORE»; можеш и да преиграеш обърканото ниво, като кликнеш на бутона «RESTART», след което да продължиш с нови нива.
2575
Постижение:
110009
МАДЖОНГ ЧЕРНО И БЯЛО
Играе се както всеки Маджонг. Клика се на еднакви плочки и те се унищожават; целта е за максимално кратко време да се изчисти полето от всички плочки. Тук обаче има една особеност. Трябва да кликаш върху плочки с еднакви картинки, но едната да е черна, а другата бяла. Последното затруднява, но играта става още по-интересна. Ако искаш подсказка, кликни на бутона HINT, но това ще ти отнеме точки. Късмет, а след финала впиши резултата си.
3580
Постижение:
31645
МАДЖОНГ – СНЕЖАНКА
Впусни се в пътешествие с Маджонг – Снежанка. Интересен е, защото не са стандартните хоризонтално наредени плочки, а кубчета в 3-D фигура. Ако съдим по шарените картинки, прилича на лесна детска игрица, а съвсем не е така. Малките комбинации подлъгват, че са прости и леки, при това времето за всяко ниво е ограничено. Всъщност опитай! Може и да успееш, стигайки финалната точка на приказното пътешествие!
1692
Постижение:
139110
МОРСКИ РАЗЛИКИ
Открий разликите в поредица морски картини. Внимавай! Не кликай, ако не е сигурно, защото това отнема точки. Времето за дадено ниво също е ограничено, затова ако се затрудниш, кликни на «HINT» (долу, най-дясно, до иконата за управление на звука) и ще получиш помощ. Разбира се, накрая впиши резултата си за класацията.
1878
Постижение:
16455
МУЗИКАЛЕН МАДЖОНГ
Маджонг – тази игра вече е изумителна с разнообазните си версии! Вероятно има защо - всеки може да я играе, изисква наблюдателност и логика, но е и релаксираща. В тази версия на играта правилата са малко по-различни. Кликайки върху дадена плочка, ще видиш, че се показват стрелки, има възможност да се мести в четирите посоки, ако пространството край плочката е свободно. Трябва да посочиш стрелка, т.е. посока - плочката ще се задвижи в избраната посока, а целта е с минимален брой ходове да я блъснеш в еднаква на нея. И така, докато всички плочки се унищожат. Играта е дълга, двадесет нива. Но всяко ниво е за време. Постарай се и да побързаш! След като приключиш, впиши резултата си за класацията.
1715
Постижение:
83780
Мятане на банани
Мятайте банани в бурето, докато не е изтекло контролното време! С помощта на лява/дясна стрелка на клавиатурата определяте наклона/ъгъла на мятане, а чрез задържане на клавиша за интервал (Space) определяте силата, с която маймунката ще запрати поредния банан! Колкото повече задържате клавиша, толкова по-надалеч ще метнете банана! Бъдете внимателни и прецизни! Успех!
2081
Постижение:
14522
НА МОРСКОТО ДЪНО
Красива игра, която те пренася в морските дълбини. Вдясно виждаш пет предмета - с клик на мишката трябва да ги посочиш на картината. Когато ги откриеш, преминаваш на следващото ниво. В долната част на играта имаш помощник. Ползвай го, когато свети в зелено.
1880
Постижение:
42114
НА ПОЧИВКА
НА ПОЧИВКА
1934
Постижение:
5790
ОТКРИЙ БУКВИТЕ В ГРАДИНАТ<br />А
Красива игра с цветя и природа. От теб се иска за определено време да откриеш буквите, които са скрити. Внимавай! Не кликай на случаен принцип - това отнема точки! Ако се затрудниш, ползвай бутона „HINT”. След финала кликни на текста „SUBMIT SCORE” и впиши резултата си за класирането.
1537
Постижение:
32185
Открий думите
Позната и обичана игра за релакс, от типа на кръстословиците. В полето с множество букви търси думите, които виждаш изписани в дясната част на играта. Те могат да са хоризонтално, вертикално или по диагонал. Когато откриеш дума, зачеркни я с помощтта на мишката. Колкото по бързо се справяш със списъка от думи, толкова по-добър ще е резултатът ти в класацията.
2003
Постижение:
6361
ОТКРИЙ МОРСКИТЕ КОНЧЕТА
Красива игра, която те пренася на морското дъно. Твоята цел е сред множеството водни обитатели да откриеш морските кончета и да кликаш на тях, за да ти донесат точки. Старай се да играеш бързо, защото времето е ограничено. Когато играта се затвори, запиши резултата си за класирането.
2379
Постижение:
3960
ОТКРИЙ МУМИИТЕ
Игра от две нива, при която ползвайки лупата трябва да откриеш златните мумии. Те са добре замаскирани на фона на египетската пустиня. Не кликай наслука, това отнема точки! Успех в археологическата работа! Когато завършиш, впиши резултата си за класацията.
1475
Постижение:
1900
ОТКРИЙ ЧИСЛАТА В ЖЕНА С Ц<br />ВЕТЯ
Открий показаните числа в картинката с красиво момиче. Търси ги навсякъде, както по дамата, така и наоколо. Ако се забавиш, помогни си с клик на текста „Hint”. Когато играта се затвори, кликни на „SUBMIT SCORE”, за да впишеш резултата си в класирането.
6679
Постижение:
34780
ОТКРИЙ ЧИСЛАТА И СИМВОЛИТ<br />Е
Игра, в която трябва да откриеш в поредица нива числа и символи. Действай в темпо за добър резултат. Ако се затрудняваш, ползвай бутона за подсказка.
2853
Постижение:
8885
Падащи плодове
Завъртвайки рамката с плодовете, трябва да ги събирате в редица от поне 3 еднакви плодчета - така те изчезват, а вие печелите точки. Много трудна пъзел-игра!
2080
Постижение:
 
Няма записан резултат
ПАМЕТ
Забавна игра на памет с много нива. Кликайки на елементите, трябва да откриеш еднаквите, като не е задължителна само формата, а по-скоро цвета. Горе, под формата на сърца виждаш колко опита ти остават, за да преминеш дадено ниво. Ако не се справиш в рамките на тези опити, играта свършва, след което идва ред да запишеш резултата си.
2212
Постижение:
75712
ПИРАТСКИ САНДЪЦИ
Играеш срещу компютъра. За да спечелиш едно ниво на играта, трябва да постигнеш определения за нивото брой точки (вж. Target) за дадено време (вж. Time Left). Когато дойде твоят ред, трябва да отвориш един от сандъците, достъпни в момента - те се открояват лесно. Сивите монети представляват положителни стойности, докато червените - отрицателни. Трябва да избереш кой сандък да отвориш в рамките на оставащото време. Ти имаш възможност да избираш само по хоризонталата, докато компютърът играе по вертикалата на дъската. Това е игра за бързи и правилни решения.
1373
Постижение:
144000
ПЛОДОВЕ и ЗЕЛЕНЧУЦИ
Открий разликите в поредица картинки с плодове и зеленчуци, характерни за лятото и есента. Старай се да кликаш без грешки и бързо. Съвет: кликай в дясната половина на играта. След финала впиши резултата си за класацията.
1853
Постижение:
51160
Под пясъците
Красив арканоид. Играе се с мишката. Разбивайте тухличките с топчето. От тях падат различни фигурки - някои от тях носят бонуси, а други усложняват играта. Старайте се да не изпускате топчето, за да преминете повече нива и съберете по-голям брой точки.
1760
Постижение:
20630
ПОДВОДЕН МАДЖОНГ
Красив маджонг в дълбините на океана! То са животни, пъстрота, та чак да ти премрежи погледа! Играе се стандартно, както всяка игра от този тип: клика се и се унищожават еднакви по вид плочки. Имаш възможност за избор на подреждане, а и бутон за подсказка. Опитай да запишеш най-висок резултат. Късмет!
2305
Постижение:
9226
ПРЕДМЕТИ ОТ ИЗГУБЕНОТО ЦА<br />РСТВО
Красива и интересна игра с откриване на предмети. В лявата част виждаш различни обекти, които трябва с клик на мишката да посочваш на картината. Забавното е, че когато посочиш един обект, то на неговата позиция се появява друг предмет за търсене. Ако се затрудниш, кликни на бутона „HUNT”, неоткритите предмети в кръгчетата ще започнат да премигват, трябва да кликнеш и посочиш кое точно търсиш, след което играта ще ти подскаже позицията му. И така, докато вляво местата на търсените предмети останат празни, след което е време да запишеш резултата си.
3362
Постижение:
15175
 

Страница 1 от 2
AddThis Social Bookmark Button

Активни играчи

Няма активни играчи
Няма онлайн потребители