Начало ГАДАНИЯ И ЗАБАВА ЗАБАВНО С АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

КАРТИНКИ


ЗАБАВНО С АНГЛИЙСКИ ЕЗИК Е-мейл

ЗАБАВНО С АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Игра за забавление, както за деца, така и за възрастни. Разполага с няколко възможности. Кликни на балона с табелка “Let's color” и ще оцветяваш картинки, толкова, колкото е броя на буквите в английската азбука. На балона “Let's match” кликаш върху буква, задържаш бутона на мишката и влачиш към картинката, която мислиш, че започва със съответната буква. На бутон “learn abc” превърташ със стрелките, виждаш за всяка буква картинка и чуваш произношението на думата. Дори и да си голям човек, все може да научиш нова дума :-) На бутон “trace abc” кликаш върху жълтата премигваща стрелка, намираща се в контура на буквата и постепенно изписваш дадената буква от азбуката. Английският можел и да е забавен, нали :-)

 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.