Начало КУКЛИ Генератор на блестящи картинки, как да си направим анимирана картинка със символните шрифтове?

КАРТИНКИ

prodava-se


КУКЛИ
Генератор на блестящи картинки, как да си направим анимирана картинка със символните шрифтове? Е-мейл

На Генератора за блестящи картинки освен, че могат да се пишат блестящи анимирани текстове на кирилица и латиница, може да се поставят върху ваша картинка или снимка различни блестящи картинки. Принципа е следният - за определени символни шрифтове на всяка буква от клавиатурата отговаря различна картинка. При някои шрифтове картинките са различни в зависимост дали сте написали голяма или малка буква. Напишете буква на латиница в генератора ползвайки символен шрифт и ще видите, че ще излезе картинка. Ако предварително там сте заредили ваша снимка или аватар, то можете по този начин да поставите блестяща картинка и после да запишете. Важно е да се знае, че за да правите тези неща предварително трябва да имате инсталирана Джава на компютъра, както и да сте направили описаните настройки за Mozilla Firefox или Internet Explorer, в зависимост от това през кой браузъра влизате в сайта, след което се рестартира компютъра и тогава вече ползвате генератора. Настройките се правят еднократно и завинаги. По долу показвам буквите на клавиатурата, а примерите са направени, като първо са показани картинките за малки латински букви, след тях са големи латински букви и най отдолу цифрите. Букви от клавиатурата, на които отговарят символните шрифтове. Чрез тях по лесно ще се ориентирате за всеки показан шрифт на коя буква да кликнете, за да излезе определената картинка. qwertyuiop[] asdfghjkl;'\ zxcvbnm,./ малки букви QWERTYUIOP[] ASDFGHJKL;'\ ZXCVBNM,./ големи букви 1234567890-= цифри Символен шрифт Aliensnverse1

 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?