Начало КАРТИНКИ ЗА АВАТАРИ КАРТИНКИ ЗА АВАТАРИ С ХРАНИ И НАПИТКИ

КАРТИНКИ

prodava-se


КАРТИНКИ ЗА АВАТАРИ
КАРТИНКИ ЗА АВАТАРИ С ХРАНИ И НАПИТКИ Е-мейл

ОНЛАЙН ТЕКСТ ГЕНЕРАТОР

ОНЛАЙН ТЕКСТ ГЕНЕРАТОР

Направи си лесен анимиран аватар или картинка със съобщение!

Запиши на компютъра си желаната картинка. Отиди на ОНЛАЙН ТЕКСТ ГЕНЕРАТОР, зареди в него картинката и в нейното празно пространство за текст просто напиши ника си или  желано съобщение. Имаш възможност да пишеш с красиви анимирани букви, като избираш от стотици шрифтове и цветове. Запиши готовата картинка на компютъра си. Вече имаш уникален собствен аватар или картинка с текст.

За да ползваш ТЕКСТ ГЕНЕРАТОРА, трябва да имаш предварително инсталирана ДЖАВА (Java). Изтегли я от тук:
http://java.com/en/download/index.jsp

В началото
 

ПРАВИЛА за ползване на файловете, публиквани в сайта.

Поради зачестилото нелоялно използване на картинни файлове от галерията напомняме, че в голямата си част файловете са авторски и не сме съгласни да бъдат използвани като част от лични галерии в други сайтове и блогове! Тези, които желаят да ги ползват с подобна цел, нека поставят нашия банер с активен линк към http://animacii.net на видно място и ни потърсят на mybox@animacii.net. В противен случай ще потърсим правата си по Закона за авторските права, както и материално обезщетение за нанесени вреди и пропуснати ползи.

Горенаписаното не важи за посетителите, които желаят да си изтеглят картинка или две за личен аватар или картичка, с която да поздравят приятели.

Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!

AddThis Social Bookmark Button
Няма онлайн потребители

Реклама

  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

Анкета

Оценката Ви за сайта?
 

За Вашия сайт

За да покажете този банер на сайта Ви, копирайте този код:

Когато поставиш нашия банер с активен линк към animacii.net, моля, уведоми ни, за да допуснем цитирането на абсолютни адреси на картини за Вашия сайт.